Putty şi-o trage cu Badea pentru reclamă!!

Nu fiti rai, s-au vazut si chestii mai jenante…

 

Putty, keep it real!

mircea badea,mizerii,blog

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

107 comentarii

  1. @putty, nu minti ; noi mergem pe sinceritate ;))

    00
  2. ba, are dreptate cand spune ca femeile trebuie sa se epileze pe maini.
    as adauga eu si la mustata, aia sare prima in ochi

    greseste cand o da cu abjectiile alea caracteristice oamenilor imbecili.

    00
  3. E nasol ma sa vezi cum un paduche ca mircea se zbate sa ne demonstreze cat de fortos e el chiar si in mediul online, pe bune…Adica, pe el nu-l intereseaza blogosfera….noi bloggerii suntem niste oameni fara viata….dar el „nu stie” cum dracu ajunge de fiecare data pe alt blog… Hai ma…sa fim seriosi…

    00
  4. nu stiam eu de ce merge tara asta atata de rau…ce preocupari au unii

    00
  5. Ii obsedat rau de tot badea, nu mai stia cum sa aduca vorba de zoso, flebetea lui, si printr-o logica absconsa i-a luat blogrollul la puricat si i-a trimis pe cap lui putty toti ratatii.
    Deci bleah.
    Putty, sper ca nu pui la inima magaria lu’ putza mica. Enjoy the traffic, iar cand o sa ajungi mai vedeta ca el, multumeste-i ironic, sa crape fierea in el de ciuda :P

    G.

    00
  6. Sunteți deosebit de Brussels cu toții, voi spânii poporului! Vă dă tataia Badea subiect de antrenat hamsterul cerebral, că se plictisește de unul singur și fără mișcare o să pățească la fel ca cei acum defuncți. Vă recomand să vi-l împușcați înainte să vă prindă băieții de la protecția animalelor că-l torturați la show-uri de genul ăsta. Mare pierdere pentru voi tot nu se înregistrează, Badea poate fi urmărit în continuare și presimt eu că o să fie și mai plăcut și relevant show-ul lui fără săracul hamster.

    A ajuns Mircică să dea sfaturi în legătură cu ce e de bon ton și voi care puneți botul sunteți ortogonali pe subiect. Băgați un ochi atent la ce emană nenea și antrenați hamsteru’ ăla să-l miroasă și să vă dea semnal să fugiți.

    00
  7. acum mi se pare foarte real articolul lui visurat de pe bloggeri.ro , ceva de genu „Metode de promovare”. Si nu trebuie neaparat cu un blogger, merge si cu Badea.

    00
  8. =))) hahah DA!
    …O singura data, ca o are mica.

    00
  9. nu cred ca valoreaza atat..adik reclama pe tv in timpul emsiunii lui Badea valoreaza mai mult decat un session :)
    asa ca raman la ideea ca se cunosc din copilarie :)))

    00
  10. lol tu ai pus video piticu a pus foto, minunat :d

    00
  11. sa intelegem ca si tu ti-ai tras-o cu badea pt reclama?

    00
  12. Mi-a placut de Mircea in seara asta !

    00
  13. Ce l-a apucat pe Badea sa citeasca si comenteze si blogurile?
    Are lumea net si se da pe bloguri. Hop pe ei sa le vindem detergentul din reclame.

    00
  14. pfai ce a facut`o de ras pe stramba aia=))

    00
  15. Putty, lasa-l draq pe Badea ca tra sa faca rating…Esti ok.

    00
  16. Si uite asa a mai facut Badea o „vedeta”. :))

    00
  17. Nu stiam eu de ce am impresia ca 90% din presa romaneasca(audio video scrisa) e un mare cacat. Acum mi-am reamintit.

    00
  18. o ambitie gratuita etalata ‘n scena dupa repetitia de acum 2 ani de pe fostul mix fm :) pur si simplu nu se poate abine :) dar asta e , il citez … traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :)

    00
  19. tocmai ma uit la Badea fara sonor. e muuuult mai funny

    00
  20. inaequitas , amice exagerezi :)

    00
  21. dupa tine, kks, dupa tine! :))

    00
  22. cam a avut dreptate din mai multe puncte de vedere si a fost haios oricum :)

    00
  23. Bag de seama ca exista multi baieti/barbati in Romanica noastra care (inca) mai prefera femeile paroase. Dumnezeule !! Cum o fi Badea – destept ori prost, nu conteaza acum – ideea e ca … moda „stufului” a trecut demult si ca e timpul ca fata respectiva sa se intalneasca in cel mai scurt timp cu lama/ceara/crema depilatorie. Nici nu vreau sa ma gandesc cum isi „ingrijeste” alte… zone . Brrr !! O femeie paroasa este o femeie dizgratioasa. Punct.

    00
  24. Pană acuma nu luam in serios insemnările cu şi despre Badea da’ asta chiar că-i tare…

    00
  25. Zoso, ori tie, ori akismetului nu v-a convenit comentariul meu.
    Me sad :(
    G.

    00
  26. unii se leaga de parul de pe maini,altii de religie si altii de culoarea pielii sau orientarea sexuala. cum ar fi ca maine cei care au bloguri si sint blonzi sa nu mai aiba voie sa mearga pe strada:-) .cred ca nu cele de mai sus coonteaza cand vorbesti despre un om. fie el paros pe maini sau nu . btw: esti epilat peste tot ? :-)

    00
  27. si iar se formeaza tabere, discutii, chestii
    „bloggerii sunt de cacat”
    „ba nu, televiziunea e de cacat”
    si tot asa. e atat de simplu: nu-ti place ceva, nu accesezi
    si in plus, nu e ori una, ori alta, eu il citesc si bloggerii si ma uit si la tv, toata chestia e sa triezi informatiile, ca nu e nimeni doar bun sau doar rau
    omul are dreptate la faza cu parul pe maini, dar comenteaza dupa cum ii sta in fire, adica atacand persoana si nu ce il deranjeaza la ea

    00
  28. Mie imi place de Mirciulica. Desi sustine ca telespectatorii lui au studii superioare, el inca trebuie sa-si explice magnificile glume.

    00
  29. Sunteti ofticosi ca Badea are blogul pe tv si totodata mai multi vizitatori ca voi :)) . Daca isi face si online va ia traficul :))

    00
  30. bha.. imi place de obicei ce debiteaza badea.. da’ acu cred ca se plictisea. rau.

    00
  31. NOU
    #32

    Pentru o chestie similara colegu’ de Antena, Ion Cristoiu, era sa ramana fara casa acuma cativa ani. Asta dupa ce instanta l-a condamnat la o amenda de nustiucate sute de milioane pentru ca a spus despre o tipa de la BBC ca e urata (nu ar atrage nici un marinar statut pe mare de sase luni, citez din memorie).

    00
  32. În general Badea e haios, azi din păcate n-a făcut decât să fie penibil! Of doamne, cât de tare doare să te epilezi pe mâini şi cât de rahat arată 4 zile după epilat, de parcă ai avea pojar…

    Toţi bărbaţii se dau mari şi tari atunci când e vorba de epilat, dar când se pune problema să facă un mic test cu ceară fierbinte sau cu epilatorul, toţi se cacă în chiloţi de durere…

    Eu zic să-l „furăm” pe Badea şi să-l filmăm în timp ce-l epilăm… pe mâini :)) glumesc, nu vreau să fiu acuzată de instigare la răpire :P

    00
  33. ştoarfa aia parvenită care povesteşte cum îi pune mă-sa ciorbă la pachet ca sa nu facă foamea prin FJSC nu merită atâta expunere pe tv, chiar şi la emisiunea obosita a lui Nandrolon Badea.

    00
  34. wow.. o cunosc personal… i-am simtit curu (e marfa) :D
    merit un premiu… lol
    lasa putty… noi te iubim asa cum esti :D

    00
  35. pai eu mi-o trag cu putty on a daily basis, mai un tunneling, mai un rlogin
    a, nu de putty ala era vorba ? tre’ sa mai ies din casa, clar … :D
    @real putty – nice ny flickr pics, cand vrei sa faci din honguver sa ma anunti, asigur masa si casa gratis (mint, de fapt plata in natura) – me porc

    00
  36. NOU
    #38

    Cred ca MB nu mai are mult si ajunge sa se compare cu D-zeu. Nimeni nu-i perfect.. doar MB crede ca este.

    00
  37. mda…misto site ma zoso :D. bv…esti tare. nu stiam nimic despre tine…nici acum nu stiu…dar…am zis sa intru pe site…sa vad…de ce te ridica toti in slavi :D. si…meriti :). multe informatii, multe pareri…foarte tare. bv

    00
  38. @ blog.PHK: si nu exista nicio frustrare de s-a transformat brusc in stoarfa parvenit. Macar una mica, mica, mica?

    @ Denisa Lala a scris pe 8 Februarie 2008, 3:48 am
    Badea e un măgar.

    Rite. Si n-ai vrea sa fie magar putin si cu tine si blogul tau? Nuuuuu. Siguuuur ca nu.

    @canadianu’ – iq tau e oricum subunitar. Nu esti porc. E chestie genetica nu-ti mai bate capul.

    Eu cred ca si-o trage cu tine zoso ca spre deosebire de blogul tau adresa ei a destul de complicata pt cei care privesc emisiunea lui badea si la cat de repede a zis-o putin probabil sa ii vina trafic pe baza emisiunii.
    Mai mult ii vine de la tine. Adica cel mai mult :D

    00
  39. prea tare :)) mircea badea este de nota 10 ! l-as pune presedinte !!!!!!!

    00
  40. e un distrus Badea asta , o sa-si dea si el seama vreodata de asta ?

    00
  41. Moahahahahahahahhaaa… e prea tare frate. N-am mai ras asa de mult de dimineata de cand ma uitam in oglinda inainte sa plec d-acasa (egal-si-doo-paranteze)

    00
  42. Reteta ca sa ajungi subiect in emisiunea lu’ Badica:

    Lanseaza si tu un blog, fa-ti o poza, prelucreaza poza in „F”otoshop in asa fel incat nasul tau sa arate ca o pla. Si dupa cum zice si ciobanu’ „pac-pac” o sa ajungi in emisiunea cutare, cat ai zice peste :D

    Succese!

    00
  43. Lasati-o ba ca nu e chiar asa paroasa. Insa e nasol ca nu a luat vreo masura pentru ca la cum arata merge foarte usor decolorat.

    Si in final daca si-a pus imaginea pe net sa si-o asume. Un pic de blur pe maini si alte locuri o scutea de tot tambalaul asta. Sau poate ii place.

    Poate mai incolo isi reinventeaza imaginea precum Elena Udrea-long-time-bitch-now-saint.

    00
  44. ah, ce de bagabonti care si-o trag cu fotomodele pe aici…

  45. Eu ma intreb cat a stat Badea sa studieze poza aia ca sa ajunga la concluzia la care a ajuns. Cine stie ce facea el inainte de emisiune, trada pozele lui Ciutacu si Voiculescu si dadea o l*ba la poze bloggeristice.

    00
  46. fara nici un fel de suparare sau adresa la o persoana: blana de pe maini la o femeie este incredibil de unsecsi. BTW stiu ca voi va scuzati spunand ca sunteti pufoase.

    00
  47. ma, dupa atata reclama, merge macar un epilat, ca, fie vorba intre noi, are ceva:))
    BTW, daca pilozitatea antebratelor e asa de mare, asta inseamna ca are o tona de par la….ăăăă….pe fese si anus

    00
  48. Zoso, iti inteleg animozitatile fata de Badea desi nu am o parere proasta fata de el. De data asta insa a mers cam departe… mi se pare pur si simplu jenant sa te legi de poza unei fete si s-o faci cu ou si cu otet la televiziunea nationala din moment ce aparent nu ai nici o legatura cu ea. Poate ii scade audienta si nu mai stie cum s-o recupereze sau poate e intr-o criza de personalitate… om vedea

    00
  49. stefan, e alegerea lui.

    daniel, punctul pe Y. poate fac o sesiune de manuela amandoi…

  50. @zoso: din pura curiozitate, ai ceva personal cu Mircea Badea sau iti este doar foarte antipatic? Intreb pentru ca observ o adevarata vendeta intre voi si ma gandesc de la ce putea sa inceapa.

    00
  51. El a vrut sa transmita ca un epilat e doar 7 lei si ca suntem in 2008.

    00
  52. NOU
    #54

    sa fim seriosi, daca ea nu era tare-n cioc si nu-l facea dobitoc pe alex (pe blogul ei) putine sanse mai avea sa ajunga la badea in emsiune. cu alte cuvinte si-a facut-o cu mana ei. culegi ce semeni, nu-i asa roxana?

    00
  53. stefan, stiu ca nu ma vei crede, dar n-am nimic cu el. probabil nici el cu mine. pentru mine, e un alt subiect. cum scriu de turcescu, scriu si de badea.

    other, acum nu mai pot da o muie pe blog ca ma injura badea la tv?

  54. NOU
    #56

    vali, ea a raspuns la o opinie cu o injuratura si s-a dat si intersanta.
    badea nu a injurat-o, a ironizat-o din plin.
    putty si-a meritat-o. daca ar mai fi un „badea” si pe realitatea…ar fi MI-NU-NAT!

    00
  55. NOU
    #57

    Aye, avem trilulilu.

    Aye, am vazut filmu. Badea e cel putin tampit. :)

    00
  56. other, nu conteaza, aici tine de calitatea omului. dar nah, asa e badea, eu sunt urat, putty nu se epileaza, sor-sa e curva.

  57. NOU
    #59

    badea nu o spune cu rautate, si tu stii asta foarte bine.
    intr-un fel mai Vali … Badea iti seamana.
    Parerea mea este ca iti place de el (de felul lui de a fi. Si lui la fel.Ati putea fi foarte buni prieteni de iesit la bere :)

    00
  58. bre, nu eu am fugit de el cand am fost la newzfm si avea emisiune dupa mine…

  59. mi se pare cam josnic sa te iei de cineva necunoscut pentru ca are par pe mana. parca altii nu avem cate o cicatrice, un cos, o alunita aiurea, ceva. asta e. eu citesc un anume blogger pentru ca imi place cum scrie, nu ma intereseaza cat par are si pe unde.

    00
  60. NOU
    #62

    Not available…

    00
  61. NOU
    #63

    Programare Sociala, l-am salvat eu. Daca ai nevoie ti-l dau diseara pe mess sau printr-un f t p. are 128 mega :) iti dai seama cat zeci giga a facut pe serverele apropo ? :)

    00
  62. nu`s diva si n`am par. ziceam numa`. cred ca e treaba fiecaruia cum isi are parul de pe mana. da, intradevar e aiurea sa vezi o femeie aranjata din cap pana`n picioare si in haine de fitze dar cu blana pe mana-am vazut si eu din astea si chiar nu arata bine. dar de la asta si pana a te lua de cineva si sa`i pui poza la TV si tot tacamul e drum lung. putea sa`si ilustreze mesajul si in alt fel.

    00
  63. Nici nu se observa, trebuie sa te uiti atent la poza aia ca sa vezi ceva. Bine, nu toti avem norocul sa avem prietene cu nume ce se termina in .jpg ca sa avem ochiul format pentru chestiile astea.

    00
  64. daca pe mana mararul e in zilele lui de glorie, va dati seama ce e pe picioare si printre ele.

    mustata e scoasa din photoshop?

    suspicios e ca nu apare in poza.

    iar sub-bratul-ului i s-a dat o umbra tot din photoshop? sau pozitia e avantajoasa pentru a feri bine algele

    No Offence Intended

    pic here : https://farm3.static.flickr.com/2354/2159420727_5a389db2e3_b.jpg

    00
  65. NOU
    #67

    maddy, si tu esti diva paroasa? ( hai, zi si tu „dobitocule” :) )
    cred ca ai inteles ideea de la ce a plecat mesajul lui Badea.

    00
  66. ….are dreptate Badea ….acum am vazut poza mare …si e de nashpa. :|

    00
  67. Da mai, da’ chiar s-o balacareasca pe saraca fata? Adica…olele.

    00
  68. hehe, uite cineva care e de acord cu mine
    si eu cred ca zoso si badea seamana, nu doar un pic
    deci badea a vazut poza respectiva, impreuna cu schimbul ala de replici si a spus chestia aia cu parul pe mana folosindu-se de exemplul ala
    e nasol sa vezi o fata frumoasa, dar neglijenta

    00
  69. Hotărăşte-te odată, „ia-ti” sau „i-ati”…

    00
  70. Si din atata lucru s-a suparat putty? De unde stie ca o are mica , l-a supt?
    Nu vad nimic rau in faptul ca e paroasa , pana la urma orice maimuta isi gaseste un maimutoi(ce zici zoso , te bagi?).Ma uit cum voi , niste copii amarati va faceti iluzii ca sunteti tari , ca zoso e un important , a uitat zoso cand ii daduse pozele badea pe post si radeau toti de el? Mai tii minte zoso ce reactie ai avut tu si bloggerii? cu totii ati zis ca ai fost bolnav si veneai in urma unei operatii.

    00
  71. nu cred ca s-a suparat. ci mai degraba are un gust amar de la maimutoiul de la tv.

  72. Oricat de retard ar fi badea, are oarecum dreptate :) Femeile paroase = no-go :|

    00
  73. Doamne se subiect! Io zic sa transformam ZOSo.RO in Noua Libertatea!
    E tabloid curat!
    :D

    00
  74. NOU
    #76

    Oh, God, campionul mondial la lins dosuri, depaseste iar cu viteza luminii un nou prag al penibilului. Mai demult, cristoiu s-a legat de fizionomia unei jurnaliste de la BBC [asta-i apanajul creaturilor anteniste, deh frustarile-s mari :)], si s-a pricopsit cu un proces. Cred ca ar trebui sa-l intrebam pe mirciulica ce parere are de dosul umed a lui felix. O avea par pe el? Mirciulica daca citesti, sper sa fii amabil sa ne raspunzi.

    Aniuei, postul asta a reusit sa scoata din scorburile intunecoase toti frustatii sexual, incapabili sa inteleaga o gluma subtila din titlu. Gizas, ce de blonzi! Phew!

    00
  75. putty da jos blana dupa mana fata k o sa arati ca un KING KONG cu blugi trendy si poza sexoasa =)) Sunt sigur k d knd ai aparut la televizor te epilezi si cu aspiratoru pe maini si nu mai dormi

    00
  76. Prea exagereaza… trebuie sa fi destul de atent ca sa observi firicelele :))
    Oricum asta da reclama… sa ma gandesc si eu la ceva sa se ia Badea de mine… :)))

    00
  77. Calitate indoielnica la badea asta. Macar da din papacal pe o placa definita.

    00
  78. oricat de fara motiv l-ati injura voi pe Mircea, trebuie sa remarcati k are dreptate. Cum sa ai frate asa ceva p mana?.. doamne

    00
  79. Ce aveţi mă cu fata ?

    00
  80. badea are dreptate, mararu se vede si eu mai vad ceva…ca are cosuri pe spate :)

    00
  81. bai frate..a exagerat bou’…cred ca nu mai stie cum sa-si faca reclama si a ales blogurile…si a gasit si de ce sa se lege!
    apropo, ati vazut comentariile de pe blogul ei? cum pot sa intre intr-o singura zi atatia labari??? pe un singur blog???

    00
  82. Eu aveam la scoala o profa de info. cu par pe mana de ziceai ca e negresa… si cand venea sa-ti arata e faza pe la PC sa o luam la misto curatam tastatura de par… suflam pe taste si dadeam cu ea de banca.. pana pica paru… :)) :))

    00
  83. badea a avut dreptate. sa fii neepliata inseamna nesimtitre si ingalare

    00
  84. Hahaha Mircea e cel mai tare !

    00
  85. Eu nu am vazut pe nicio mana pe acolo, am vazut pe antebrat. Este un pic jenant dar sunt alte chestii mult mai interesante pe Internete de care se poate lua Mircea Badea.

    00
  86. Frate sunteti nebuni.
    Mi se pare extrem de simplu:
    – Putty, sau whatever your name is : nu-ti pune poze in ipostaze de femeie fatala pe blog daca nu esti pregatita sa accepti comentariile. Si, sa stii ca mai nou lumea se epileaza: mustata, axila, brate, inghinal, picioare … hair is an absolutely turn off…
    – Badea : nu-mi e simpatic, dar pana la urma isi cauta subiecte in emisiune: nu va mandriti voi bloggerii, ca sunteti jurnalisti, cel putin in alte parti ale lumii? Na, ca apareti si la revista presei…

    00
  87. eram dobitoc and blind,aveati dreptate referitor la badea
    mea culpa

    00
  88. io stiu pe una asa de buna ca nu conta ca are par pe antebrat (cand o vedeam mai des). asa-s eu, am nevoie de viagra mai greu decat altii. dar na, aia de care zic chiar era bunoaca.

    00
  89. eu nu vad care-i problema ta in chestia asta.

    00
  90. Mai, acum gluma-gluma, dar fata chiar e paroasa.

    Sa mergi asa pe strada si sa pozezi in ipostaze cu rasini (vorba idiotului, ca tot era in context) in anii 2000 constituie o lipsa de respect pentru retinele concetatenilor.

    00
  91. loool, zoso. i-ai scos postarea lui mircea badea despre mucul din nara, absolut vizibil. a zis badea ca-l da si pe muc cel imens pe post. vreau sa vad daca o va face.

    00
  92. @putty: da-l in pi#da ma’sii in judecata ca ai tot dreptul !… E suficient sa trimiti o scrisoare la CNA si una la antena… sa vezi ca Miciulica o sa-ti pupe pe urma si parul din fund!
    @ restul care dau sfaturi cu epilat…. dupa ce va vedem pe voi ca va epilati unde nu bate soarele, abia atunci o sa aveti dreptul sa comentati… pana atunci, ciocu’ mic si joc de glezne….

    00
  93. frate….saraca fata…cred ca e traumatizata. i-am luat id-ul :)). poate o conbing eu. :)). aaa….eu sunt marius…care a venit cu vladinho in plazza.

    00
  94. pe bune ca are prea mult par pe maini

    00
  95. sindromul roblogfest in cea mai pura manifestare. toti scriu despre altii, continutul nu mai conteaza. pana la urma, badea in penibilul caracteristic si-a atins tinta. lumea il vorbeste tot mai mult pe net, acolo unde el n-are nici o treaba.

    o fi bine, o fi rau…

    00
  96. Zoso, daca tu ai facut-o, nu-nseama ca toata lumea tre s-o faca. Sau tu esti geloasa ca n-a facut-o cu veve tau? ;;)

    00
  97. Futesar lumea in gura voastra cu blogurile voastre. Altceva nua aveti de facut . Pierdeti timpul uratilor. Sa ma sugeti in cur de bloggeri =))))

    00
  98. Inseamna ca Badea are serioase probleme de potenta daca nu i se mai scoala cu zilele dupa ce vede un brat „au naturelle” slash una care nu e anorexica. Cred ca dupa ce se duce la plaja are nevoie de perioada de refacere, asta daca nu cumva s-o inventata „Diva beach”. Pana atunci va putea sa se delecteze in continuare cu acele „bitch” care se epileaza si-n ureche (ca cine stie ce fantezii sexuale au cei cu organul mic si complexat) si care au gura prea ocupata ca sa mai si manance.

    00
  99. Ce jigodie! Nu-mi vine sa cred, pur si simplu, sunt socata ce om de nimic poate fi. Al dracu, el o fi tare curat/pur/fara de cusur.
    Si toti muppets-ii care ii dau dreptate, in aceeasi oala!
    Oribil, pe seama carei chestii isi face nimicul asta rating! Sunt scarbita pe veci de el.
    (nu, nu am nicio legatura cu fata, e prima oara cand aud de ea)

    00
  100. …”şi dacă tot vorbim despre net să-i bagăm în seamă şi pă băeţii dă păăăă… ăsta… cu blogurile”…..
    Mă-sa e sau a fost profesoară de limba română. Daca l-a educat aşa cum l-a invăţat să vorbească, e clar.

    00
  101. Parerea mea e ca daca tot pozezi in ipostze de..”diva” trebuie sa ai putin grija si de infatisarea ta ;) nu poti sa apari oricum…Mai zici…dak avea par..blond..care sa nu ne observe..dar nu ca maimutza…Sunteti fete…Aveti grija de cum aratati;)

    00
  102. Ce natie de frustrati.
    „hair is a turn-off”, „daca are blana pe mana are si… in restul zonelor”, „fetele trebuie sa se epileze pe maini”. Alte exemple de imbecilitate mai aveti? Ca pe astea le-am tot vazut enuntate mai sus.

    00
  103. badea e cel mai tare

    00
  104. Unde dracu scrie ca o femeie trebuie sa se epileze si pe maini? De ce nu o face-ti voi ,barbatii? Mie imi place mircea dar la faza asta a fost un nesimtit! Si apoi ce avea cu fata aia pe care nici macar nu o cunostea ? Traim intr-o tara de tot cakatul !!!

    00
  105. …..get a life sau apucati-va de MMORPG-uri si certati-va cu copii de afara cu care va egalati la mentalitate…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube