adsense pentru video

După clasicele „mi-am făcut şi eu blog acum 2 zile, cum pun adsense pe el”, în lunile următoare veţi auzi din ce în ce mai des „am blog cu clipuleţe funny, cum pun adsense în ele”.

Pentru că Google se pregăteşte să lanseze AdSense pentru video.  Întâi pentru YouTube, apoi pentru toată lumea.

Bun: unii oameni vor câştiga nişte bani de pe urma muncii lor.

Rău: închipuiţi-vă că deja 99% din clipurile pe care le-aţi văzut vreodată pe net sunt duplicate de 10 ori. Acum, numărul se va înmulţi cu 100, pentru că dacă îl uploadez eu, îmi pot pune eu adsense pe el.

Fulgerică, priveşte partea bună a lucrurilor: iei clipurile, le reurci tu după ce, ca ultima jigodie, ţi-ai pus adresa pe ele ca să vadă lumea ca sunt ale tale, bagi adsense în ele şi dacă apar la tv, avantaj tu.

furt,video,bani,google,youtube,blogosfera,jurnalism online,jurnalism

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. E clar, invazie de copii. Ar trebui sa implementeze un sistem de eliminare a continutului duplicitar.

    00
  2. Mi se pare o idee foarte faina cu google adsense pentru video, desi nu il voi folosi ca nu sunt pasionat de upload-atul filmuletelor pe net :D
    anyway va reprezenta o alta sursa de venit pentru multi si va fi si un alt motiv sa fie spam-at webu mai tare :D

    00
  3. Da si un val imens de spam: vezi ce clip funny am pus acum pe site….

    00
  4. Eu nu stiu cum poate nesimtitul ala sa faca atata caz ca i-au folosit CE NU ERA AL LUI de parca ar fi Columb si tot redescopera America.. Asta e genul de gigel gospodar pripasit la oras care isi trage loc de parcare si are apoi pretentii asupra lui fara sa plateasca la primarie taxe pe principiul primul gasit primul servit. Cine dracu i-a scapat si pe astia pe net…

    00
  5. piticot, „nesimtitul” ala are 70.ooo de vizitatori pe luna. Zoso are in jur de 120.ooo pe luna. Asta il face pe zoso cu 40% mai putin nesimtit, cand face scandal cu pozele privind aglomeratia din bucuresti ?
    Eu nu-l cunosc pe fulgerica, nici pe zoso. Dar ii citesc pe fiecare regulat, pentru ca fiecare aduce ceva nou in fiecare zi. Tu ce aduci nou in online-ul romanesc ? Cu exceptia normal ca arunci cu noroi in stanga si in dreapta, poate poate te va baga careva in seama,…

    00
  6. mai dureaza … am scris eu la google ceva timp in urma … :
    Chiar ma gandeam: daca accepta astia sa vezi ce de $$$ scot de nu mai au loc pe transferul de la western …depasesc suma maxima :D … mdea … pacat ! Pentru Romania poate la Sf. Asteapta :( !!!

    00
  7. la video se pot identifica usor duplicatele, nu uitati ca 100 de copii ale unui clip luat de pe youtube se afla fizic tot pe youtube (hai 95% pe youtube si restu pe diversele alternative ), chiar daca voi in addressbar vedeti doar cutaritza.wordpress.

    00
  8. pai zoso discuta despre pozele FACUTE DE EL. acel gigel face panarama pt continutul ALTCUIVA. ti se pare vreo secunda ca el ar aduce ceva nou?!
    E mare diferenta intre continutul propriu si cel luat cu drept de proprietate personala de pe situri publice. Mare diferenta.

    00
  9. Glumim sau nu, reclamele in filmele de pe net vor genera un venit chiar frumos, in ideea ca mai targeted de atat nu se poate (momentan).

    Proiecte de genul asta exista de ceva vreme, nu numai cel al Google, dar si crocodilul nostru autohton a lansat in urma cu ceva vreme LiveRail.

    Oricum, pentru publisher va fi extraordinar, cu siguranta vor fi mai multe click-uri in reclamele video, indiferent daca ele apar pe site-uri vizitate sau nu.

    Singura problema majora pe care o vad (ca de altfel si la AdSense) este restrictionarea reclamelor in functie de mai multi parametri.

    00
  10. Eu am vazut faza asta mai de mult, intr-un trailer de la nu stiu ce film… Dar cum ziceai si tu sa vezi atunci filmulete copiate…

    00
  11. https://adsense.googleblog.com/2016/02/fueling-creativity-in-online-video-with.html
    „AdSense for video is now available to publishers who, at a minimum, serve one million video streams each month and are based in the U.S. with English language sites. In the near future, we do plan to expand the program to more publishers of various sizes and locations.”
    Deci nu discuta decat cu cei relevanti…

    00
  12. O sa se ajunga ca in Idiocracy.
    Pt. cine nu la vazut: reclame in susul si in josul ecranului la greu, doar pe centru un mic loc de content

    00
  13. E clar, la vara o sa fiu milionar in yeni japonezi!

    00
  14. si totusi cum poti pune adsense pe video-urile de pe youtube?eu am incercat m-am uitat pe google dar nu gasesc nimic despre asta :|

    00
  15. Foarte simplu, nu poti, deoarece:

    Current Requirements:

    Video streams: Minimum 10,000,000 per month

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube