Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Pai, ce sa faci, it’s part of the ideology. Plecand de la pricipiul solidaritatii sociale, se ia de la cei cei bogati si se da la cei saraci, in cazul dat e vorba de imaginatie… No wonder!

    00
  2. NOU
    #2

    Daca furtul e sport national, cum dracu sa lipseasca tocmai ei? Beuran , Oprescu sunt hotii intelectuali, Vanghelie, Michy Spaga, Nastase, sunt campionii

    00
  3. :)):)):)) Daca iti spun ca am primit si doua mesaje spam de la PSD la cateva luni dupa ce s-a votat si la noi legea anti-spam ma crezi? :)):)):)) Inca le mai pastrez, asa, de trista amintire sovietica… :)):)):))

    00
  4. @Robintel

    V-am fi recunoscatori daca ne-ati putea da mai multe date despre mailurile primite, eventual sa le postati undeva sa sa le dati forward la adresa comunicare.electronica@gmail.com pentru ca initiativa de a trimite mesaje de tip SPAM nu ne apartine si am vrea si noi sa aflam cine se foloseste de identitatea PSD in spatiul virtual.
    Multumim anticipat pentru colaborare.

    @Zoso

    Am precizat cui apartine originalul fotografiei si, dupa cum a-ti putut observa, dupa prelucrare, am pastrat „copyrightul” dumneavoastra tocmai pentru ca nu incurajam furtul de nicio natura.

    00
  5. sce, acum vad ca ati specificat asta. a fost nevoie sa va traga cineva de mana ca sa se intample asta. mai era ceva in dreapta sus, care a fost blurat, deci nu e intamplare, e furt cu buna stiinta.

  6. @zoso

    nu a fost blurat, fotografia a fost preluata la o dimensiune redusa si marita ulterior, de unde si efectul de blur care apare pe intreaga fotografie (lucru care se vede foarte clar si pe screen-shoturile din postare). Daca intentia era sa furam, decupam poza cu totul, fara sa lasam vreo urma (stim ca Photoshopul are si optiunea crop :) ). Nu avem niciun interes sa ne asumam raspunderea pentru acest gen de materiale.
    PS:O sa revin si cu linkul de unde am preluat aceasta fotografie, cand voi ajunge la computerul pe care a fost facuta postarea in cauza.

    00
  7. asta i-o poti spune cuiva care nu stie ce e aia. ori, cand scrii un text cu crisp, sunt slabe sanse sa se intample ce spui tu acolo. vezi, unii din noi chiar am studiat photoshopul si stim ce vorbim. ca sa iti dai seama ca apararea ta e ieftina, mareste thumbul luat de pe zoso.ro la ce dimensiune vrei tu (eu am incercat la 3200) si vei vedea ca textul nu va aparea cum l-ati facut voi acolo.

  8. Ca sa evitam neintelegerile, am preluat fotografia originala (care nu are niciun insemn care sa sugereze proprietarul), am prelucrat-o si am inlocuit pe blog-ul nostru fotografia care face subiectul acestei postari: http://blogulsce.blogspot.com/2016/01/cu-mapa-fara-mapa.html
    Fotografia originala este preluata de la adresa: http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2004-12/21/xin_39120121100859333047.jpg
    Am dedus ca aceasta este fotografia originala pentru ca este din 12.2004, iar prelucrarea de pe acest blog a avut loc ulterior (presupun ca in aprilie-mai 2007).
    In privinta legislatiei, e o discutie mult prea lunga si complicata.
    Ne pare rau pentru neintelegeri si sper ca s-a lamurit toata lumea ca nici nu furam, nici nu mintim.

    00
  9. Acesta e originalul pe care l-am folosit noi. Spor la marire. Daca vrei, iti spun si cum anume am gasit poza: search pe Google ” basescu suspendat”: http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://i71.photobucket.com/albums/i149/zosolino/th_traian.png&imgrefurl=https://zoso.ro/tag/editoriale/page/4&h=128&w=160&sz=48&hl=ro&start=203&um=1&tbnid=BM9ucKhg2yoY9M:&tbnh=78&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dbasescu%2Bsuspendat%26start%3D198%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN – si sus click pe „vizualizati imaginea la dimensiune maxima” – la aceasta comanda, fotografia isi pastreaza dimensiunea din thumbnail (160) – mareste-o la 250 (cat are pe blgoul nostru) si ai sa vezi ca se produce bluruirea de care vorbeai.

    00
  10. asa da. dar ramane in continuare problema aia spinoasa cu „tot ce e pe net e gratis”

  11. Deci, pana la urma nu s-a furat nimic, nu? Si eu care am denigrat social democratia chiar din primul comentariu…

    00
  12. originalul original il gasiti pe presidency.ro

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube