Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. Da, in toata tzara e asa din pacate. Desi nu stiu daca e doar vina Postei pentru ca facturile Electrica sau societatii de gaz ajung totusi, chiar daca cu 4-5 zile inainte de termenul de plata. RDS-ul e tot pe sistemul vechi, adica asteapta sa te duci tu la casierie dupa 15 ale lunii sa le platesti, iar facturile le trimit (cand isi aduc aminte) doar pentru ca asa ii obliga legea.

    00
  2. NOU
    #2

    Poate ne strangem mai multi si cotizam pentru crearea unui sistem de plata online catre RDS. :D

    00
  3. Eu sunt in aceeasi situatie cu BCR .
    Le spun ca vreau sa fac o reclamatie ca nu primesc extrasul de cont pana in data de 10 ale lunii ( ori il primesc pe 18 , fie soseste luna viitoare ) si ei imi spun ca pot sa sun la departamentul carduri pentru a afla suma de plata. Asta o stiu si eu foarte bine , dar vreau sa vad situatia contului si nu mi se permite asa ceva , pentru ca doar prin extras pot afla….

    00
  4. La RDS trebuie sa ghicesti tu cand se platesc facturile. Ei ti le trimit, scrie frumos pe factura total de plata pana la data, si data aia e trecuta deja cu cateva zile. Dar am inteles ca iti suspenda netul doar daca nu platesti 3 luni la rand. Plus ca in Militari sunt niste cozi interminabile sa platesti internetul si clabu. Iti recomand sa iti schimbi providerul, dar nu prea exista alternative serioase…

    00
  5. ai foarte mare dreptate! la mine asa ii si cu netu si cu cablu si cu digi!!! io am scris pe frigider un filetel care sa-l vad in fiecare zi si scrie pe el plateste RPS-ul :))

    00
  6. oh da… mi s-a intamplat si mie.. si raspunsul pe care l-am primit cand am mers sa fac scandal.. a fost ca trebuia sa ma deplasez sa platesc si fara factura…

    00
  7. Merg benevol inainte de ultima zi a fiecarei luni si asta deoarece am platit de doua ori taxa de reconectare (ouch!! chiar in ianuarie 2007 ultima data) dupa ce mi-au taiat fara preaviz in a 3-a zi a lunii urmatoare. De cateva ori am primit si cate doua facturi RDS pe luna !! La casierie lasa sa se formeze cozi indecente ca sa intelegi ca beneficiarii sunt disperati dupa serviciile lor de televiziune telefonie internet si nu invers

    00
  8. dupa ce mi`au taiat cablul de 2 ori m`am invatat sa ma duc sa platesc pana in data de 15 a lunii. dupa facturi nu ma mai iau, ca vin total aiurea.

    00
  9. NOU
    #9

    Macar e ieftin :)

    00
  10. Bine ca ti le trimit prin posta macar. Pe mine au ajuns sa ma dreseze, asa incat vad un sediu RDS si mi se declanseaza un reflex ca si al cainelui lui Pavlov: imi vine sa intru sa intreb daca am vreo factura neplatita. Uneori, chisr intru.Si platesc. La sfarsitul lunii.

    00
  11. Nu esti singurul, sau … nu sunt singurul, dar mai bine suna RDS o cam ard aiurea.

    00
  12. Se numeste lant trofic

    00
  13. Suna la ei si cere sa ti le trimita si pe mail, pentru RDS se poate – apoi plata o poti face online prin transfer (au cont de ING, am vazut ca ai card acolo – daca ai si Homebank n-ai nevoie sa te ridici de la calculator). Din pacate merge doar pentru net si telefon, pentru TV „nu se poate, nu se vad facturile”.

    00
  14. Facturile la RDS vin cand vor ele.

    00
  15. Ce facturi ? Unde? Eu nu am mai primit din mai nici o factura :( . Le primeam pe net mai nou cand ma uitam in cont si imi arata pe cate luni am de plata dar nu se mai obosesc nici asa . ACASA NU-MI VIN !! PE NET NICI ACOLO !! Trebuie sa ma duc eu sa intreb cat am de plata . FMM RDS :(.

    00
  16. exact in situatia asta sunt si io. au ajuns facturile sapt trecuta, le-am platit, da nici acum nu m-au reconectat.

    00
  17. Da, RDS…stau de aproape 2 luni sa vina sa-mi instaleze internet. Diseara le fac macaroane toate cablurile din cladire. Sa vedem, se bucura?

    00
  18. Mda. Zoso, imi place despre dumneata si simt ca imi eshti prieten si ca we share good vibes shi atunci itzi vand un pont. Pe gratis.

    Insoara-te.

    La mine merge. Impecabil. It fuckin really works, mate. She pays all them bloody bills. I bring the money, she does the good deeds. And it also have plenty of secondary benefits, among which, not to be ignored at all, se… Serenity of soul.

    ROFL

    00
  19. Actzipild: Poate esti si dat in judecata daca faci „macaroane” :P Si ceva se intampla daca nu ti-au instalat Netul de 2 luni. Intereseaza-te.

    00
  20. Asa e, chestia e veche de aproape 2 ani. Abia acum ti s’a intamplat si tie? RDS s’a marit sub puterea lor de a tine pasul de a imbunatati toate serviciile companiei, cum ar fi service-ul, call-center-ul si livrarea facturilor. Ei vad doar bani pt dezvoltare si la un moment dat or sa vanda unuia mare care el va trebui sa investeasca in punctele slabe pentru a se mentine pe piata.

    00
  21. Patesc si eu acelasi lucru. Nu primesc facturi de la RDS. :) De ce as plati? :))

    00
  22. Aceeaşi problemă o au şi ai mei părinţi în Militari. Facturile vin ori pe sărite ori cu 2 săptămâni după data limită dar RDS-ul îţi taie conştiincios (în primul rând) cablul TV. Având în vedere că ei sunt încă cu internetul pe modem îl taie şi pe ăla (chiar dacă internetul este plătit, e faza aia stupidă cu TV-ul plătit în avans). Mi se pare absolut logic şi firesc să nu plătesc NIMIC până când nu am o factură în mână. Nu eşti în stare să emiţi facturi, n-ai ce căuta pe piaţă.
    Ciudat este că în Titan îmi vin regulat (şi la timp) facturile. Şi pentru TV şi pentru Internet. Le plătesc frumos în Auchan (unde nici nu prea e coadă) şi până acum n-am avut probleme cu ei. Deci se poate.

    00
  23. Mai bine faci in asa fel incat sa platesti pe tot anul si ai scapat de o grija. Eu sunt la ei de pe timpul modemurilor de fier, iar netul n-a cazut mai mult de cateva ore in cele mai grave situatii.

    00
  24. @eu

    am net de foarte mult timp de la rds si nu sunt multumit. Mi-a picat de foarte multe ori(in militari), pana au venit sa instaleze a trecut o luna, am stat si trei saptamani fara net din cauza lor si cand am trecut la c-zone, dupa nici un am i-au cumparat si am revenit tot la ei. e monopol, la fel ca si televiziunea prin cablu. si-au impartit bucurestiu cu cei de la astral si nu ai de ales daca vrei cablu sau net ieftin prin fibra tre de la ei. Alternativele la cablu sunt firmele care ofera satelit(am boom la tara si e foarte bun, o sa bage si net cica in curand) iar la net fibra e scumpa si ce a fost ieftin(czone) au cumparat ei. dintre toate societatile care ofera servicii(vodafone, romtelecom, electrica, etc),rds mi-a facut cele mai multe probleme atat cu produsul oferit cat si cu modalitatea de plata. e atat de greu sa incheie un contract cu o banca si sa poti plati la bancomate sau filiale?!

    00
  25. cel mai deranjant e ca nu vreau TV. doar net.
    deh..nu se poate..tehnologia asta..

    00
  26. Victore, am shi eu trei: fuck off

    00
  27. marfa romano-engleza asta, o ador :D
    FFS

    00
  28. 
      ___  _     ____
     / _ | |   |  _ 
    | | | | |   | | | |
    | |_| | |___| |_| |
     ___/|_____|____/
    
    
  29. @Turambar, am trei litere: wtf?

    00
  30. Acum 6 luni reteaua mea de cartier a fost cumparata de RDS. Eu aveam contract cu reteaua aia, cu RDS n-am facut nici un contract dupa. Netul merge in continuare desi n-am mai platit de 6 luni. Cine e vinovatul?

    00
  31. Nu va luati de Turambar, ca va tai ca pe varza. Este poetul necunoscut si netreaz al blogosferei, fefese, putin respect.

    00
  32. E o problemă în tot Militari-ul, se pare.

    Am păţit şi eu asta acum 2-3 ani, şi am preferat să-mi bag picioarele în RDS/RCS. Pe vremea aia mergea prost şi la TV nu mă uitam oricum.

    00
  33. Eu am primit pe 14 ianuarie factura pe decembrie si dupa 2 zile, pe 16, factura pe noiembrie =)))

    00
  34. //me gleamin in the piggish light. ma duc sa ma caut de bani, sa-mi scot o placheta de versuri cu postarile mele. dar mai intai, sa ne preocupam de trecerea la starea de netrezie//

    :p pigule, i’m p0wnd, mama ta de porc :p

    00
  35. O patesc in fiecare luna. Dar nu sunt livrate de posta facturile. La mine in bloc vine un mos de peste 65 de ani sa le livreze. Nu putem avea pretentii de la el sa le aduca la timp :P

    00
  36. Tu esti de vina…

    Stii ca ai de platit in fiecare luna factura asa ca de ce nu iti faci obicei sa platesti in fiecare luna in 1 sau 2? Doar nu s-o schimba de la o luna la alta cat platesti si daca se schimba oricum se considera ca ai platit in avans…

    Asa fac cu toate platile, indiferent ca a venit sau nu factura in posta

    00
  37. rds nu livreaza facturile prin posta romana. au oameni care le livreaza. in mare parte aia le dau pierdute, rds ii da afara si tot asa.

    00
  38. ehe…mi s-a intamplat si mie sa ma deconecteze pt neplata…eu am digi…si am sunat la aia…m-au intrebat numere de contract, cenepeuri si alte alea, mi-au verificat adresa…si cand am intrebat de ce nu ajung…a zis ca nu stiu:D…dar sunt obligati(e) sa nu comenteze asupra subiectului „noi de ce nu ne primim factura..plus ca la bcr cica se poate face conventie de plata cu cardul pt rds-rcs…si-ti trebuie sa completezi un formular si sa aduci o FACTURA…nice…nu?intr-adevar un perpetuum mobile…de orice speta:)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube