Cozmin Gusa, candidat la Primarie

Joi, 19 aprilie 2007. Liderul PIN, Cozmin Gusa, este alergat de bucurestenii adunati in Piata Universitatii la un miting pro-Basescu. Cozmin Gusa reuseste sa scapa de atacul a cativa pensionari si se refugiaza in restaurantul hotelului Intercontinental. Seara, la OTV, Cozmin Gusa e barbat si colega lui de partid il acuza pe Basescu de lasitate.

Miercuri, 23 ianuarie 2008. Liderul PIN, Cozmin Gusa, isi anunta candidatura la primaria Capitalei. Colega lui de partid il declara favorit.

Hai sa ii facem o bucurie si sa il indexam mai bine in google pe Cozmin Gusa cu un moment memorabil din viata lui.

google, politica, fosile, mizerii

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Nu’s de ce, dar eu am un feeling ca pentru a lua Primaria Bucurestiului trebuie sa ai girul moral al lui Basescu. Nu conteaza din care partid face parte. Nu-l ai, nu ajungi primar! Am I wrong?

    00
  2. Nu’s de ce, dar eu am un feeling ca pentru a lua Primaria Bucurestiului trebuie sa ai girul moral al lui Basescu. Nu conteaza din care partid face parte. Nu-l ai, nu ajungi primar! Am I wrong?

    Poate pentru că până acu’ a fost cam singurul care a schimbat ceva în bine prin Bucureşti ?

    Dar nu exagera, eu l-aş vota şi pe Negoiţă care-i acum în Sectorul 3. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc e cam singurul pe care l-aş vota. Singurul care a demonstrat ceva. Restul dau cu gura. Iar Guşă numai asta a făcut prin politică. A dat cu gura.

    00
  3. Mda. Imi place demersu tau, cum ar zice tovarashu Ilichi. Are ceva moral in el… :)

    :rofl:

    00
  4. ‘m-am hotarit sa candidez pentru ca sa castig”

    Evident, ceilalti candideaza doar ca sa se afle-n treaba.

    00
  5. Run florist.. run…

    00
  6. @meekuu,
    clar, negoita e cel mai ok candidat. dar el mai vrea sa ramana un mandat la sectorul 3. cred ca vom avea de ales intre videanu sau murgeanu, orban, gusa si cine-o vrea sa iasa de la PSD. si ca in general va fi nasol, pentru ca unele primarii de sector vor fi castigate de liberali, iar altele de democrati.

    00
  7. nici 4% nu scoate

    00
  8. cand am citit doar titlul exact la clipul ala m-am gandit lol :D
    @Meekuu : a dat, nu zic, dar pe coco ;)

    00
  9. „Gusa care a candidat la primarie” e un pic mai bine decat „Gusa care vorbeste cateodata aiurea la tv”…. asta cu running for winning e pentru chinezoaicele de la Apaca…

    pacat ca n-a putut „colega lui de partid” sa candideze in locul lui… mi-ar fi placut niste live debate intre ea si Prigoana…

    00
  10. Atata demagogie cata au acesti politicieni tineri in ei nu am vazut la nimeni. Vadim e mic_copil pe langa astia din PIN, Becali doar un glumet. Lavinia Sandru este exact genul de comandanta de detasament plina de zel.
    Mama, ce activisti ar fi fost astia daca nu cadea comunismul!

    00
  11. lipsa de simt al ridicolului. asta ii caracterizeaza pe toti pouliticienii romani.

    00
  12. Speaking of politics and politrucs. Taman am auzit una rofluitoare de mihsto ce este.

    Shtitzi cum are Robert Turcescu porecla mai nou? 50%.

    lol. Nu ca este geniala? Potzi sa o iei in mai multe sensuri: 50% shpagamentu de comision, 50% adevar, 50% profesionalism, 50% jurnalism restu maniplare shi mecla incruntata. Tribunu poporului, versiunea cu bile.

    Muahahaha… :D

    00
  13. Din partidul cu 3 membrii unul stie sa foloseasca un CMS open source cum e Joomla. Bravo lor ca au lasat si copyrightul.

    00
  14. Cine, ma, Gusa? asta care e in top 3 chiulangii din parlament! Mare nesimtire!
    El si cu Ponta si inca unul Zamfir, toata floarea cea vestita!
    Sa-i fie rusine!

    La scoala, elevilor li se scade nota la purtare la 20 de absente, iar parlamentarii lipsesc cate juma de an!

    Gusa, afara pe usa! pe usa din spate! Auzi domle la el, vrea sa fie primar! Si cine o sa-l aleaga in afara de Lavinia Sandru? poate ursul de pe sigla lor!

    Rusine chiulangiilor!

    00
  15. Gusa e OK.Mie imi place si chiar o sa-l votez. Imi place ca e singurul caruia nu i-a tacut gura tot mandatul asta. a afcut opozitie cat 3 partide. defapt doar pe Gusa l-am auzit facand opozitie…restul au stat pe burta

    00
  16. hai sa-i dam o sansa si sa-l promovam. e tanar. si a plecat tot timpul din partide cand a fost la putere. poate e sansa noastra sa gacem ceva pentru bucuresti

  17. dupa ce ca a umblat prin toate partidele gusa ne-a tras clapa, e finantat de niro ,mafiot de calibru verti sa fiti condusi de un asemenea om bucuresteni treziti-va

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.