conquiztador, plin de ilegalităţi

Un blogger scrie pe blogul propriu că în jocul online conquiztator sunt prea multe întrebări despre suedeji.

Acel blogger rămâne fără cont.

Bloggerul scrie că jocul şi administratorii sunt de rahat.

I se publica datele personale pe internet de către administratorii siteului.

„Cineva” se loghează în contul lui de mail, folosind parola de pe siteul jocului (care era aceeaşi cu cea a mailului) şi începe să publice aceste mailuri în comentariile diverselor bloguri, folosind ipuri de vodafone gprs.

Nimeni nu are nici o reacţie.

MediaPro, cei care au cumpărat licenţa jocului (asta implicând administrare şi întreţinere din partea proprietarilor, AB-MM Kft) a aflat azi de problemă şi încă nu am primit un răspuns de la PRul lor.

Ca bonus, administratorii siteului îndeamnă lumea să dea click pe bannere, lucru care e puţin ilegal şi cu siguranţă va fi pe placul agenţiei care bagă reclamă pe site să afle că rata de click e mult umflată.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

66 comentarii

  1. Uh, o sa iasa cu scandal, nu as vrea sa fiu in pielea moderatoarei dar nici a celui de la Pro care va raspunde pentru asta:)

    00
  2. felicitari pt ce le faceti

    asa merita unii care intreaba chestii de genu’ „cum se spune la fluture in maghiara?”

    00
  3. @Sergiu Biris – Piticu a cam explicat putin cum sta treaba cu afisarile alea :)
    Cat despre joc…chiar cand a aparut, mai trageam cate o tura…acum fug repede sa-mi sterg contul ca poate ma trezesc peste noapte cu mail-urile mele publicate cine stie pe unde…

    00
  4. Hopa, dincolo de treaba asta mai e ceva. Parolele n-ar trebui să se salveze în clar într-o bază de date ci întotdeauna criptate. Dacă jocul ăla salvează parolele utilizatorilor în clar atunci utilizatorii au o MARE problemă.

    00
  5. Mi s-a parut ceva dubios inca de la inceput, desi nu pot spune ce anume mi-a atras atentia, poate agresivitatea reclamelor. Prin afara pe site-uri imi arata google, yahoo si altii numai reclame de-astea, vampiri versus varcolaci, conquizdador si altii asemenea, de parca ar fi jocurile secolului. Mai e unul cu „rescrie istoria”, dar nu tin minte cum se cheama…

    00
  6. …asteptam reactia lui visurat.

    00
  7. Scandalul s-a amplificat atunci cand o asa zisa moderatoare a site-ului l-a luat pe visurat cu „copilas” si alte apelative foarte interesante, permitandu-si, pe blogul ei si nu numai, sa il faca prost („să vedeţi ce îi debitează creierul lui unineuronal…. în legătură cu jocul preferat al românilor….”). Toate astea pentru ca el a criticat jocul. Se pare ca totul se petrece ca in codru, iar trustul pro chiar stie sa isi pastreze imaginea:))

    00
  8. Si Visurat a facut o mare greseala pt ca a folosit aceeasi parola si la adresa de e-mail…

    00
  9. Plus ca 10 milioane de afisari pe zi la un site realizat in Flash mi se pare destul de dubios. Something’s fishy here :)

    00
  10. Nu-mi pare rau pentru visurat, daca e intr-atat de prost incat sa foloseasca aceeasi parola peste tot, atunci si-o merita. Restul e gargara.

    00
  11. Mă, dacă nu era jocul ăsta eu n-aflam că Adrian Năstase este un reprezentant de seamă a minorităţii rrome.

    00
  12. …asta spune mult despre modul cu care se trateaza intimitatea conturilor de acolo…

    00
  13. Ce-au făcut adminii ăia e nesimţire şi prostie în stare pură, dar pe de altă parte şi VisUrât trebuia să ştie că nu-i ce mai bună idee să foloseşti aceeaşi parolă şi la mail şi pe site-urile dubioase. Apropo de gestioanrea parolelor în baza de date- poate le criptează, dar cu un algoritm ordinar, posibil chiar dezvoltat de tărtăcuţă lor. La urma urmei, tot românul a fost la olimpiada de matematică în şcoala generală, ceea ce-nseamnă că ştie şi criptografie.

    Oricum am lua-o, adminii respectivi s-au pretat la nişte fapte de cea mai joasă speţă şi tare mi-e că-n inteligenţa lor proverbială, au considerat chiar şi feedback-ul negativ ca fiind o formă de promovare. Altfel nu-mi explic cum de şi-au pus benevol fecale în cap :D

    00
  14. Discutia nu este despre prostia lu visurat de a pune acceasi parola si la cont si la mail. ( A gresit, asta e) Ideea este ca cei de la „conchizdator” au procedat daca ma gandesc chiar si ilegal. Cum e cu prelucrarea datelor cu caracter personal?!

    00
  15. ”Banii nu au miros” şi-asta n-a spus-o Sârbu…

    00
  16. la asta m-am gandit si eu. si nu e singurul site care face asta. mai sunt unele, in domeniul nostru, care faceau la fel…

  17. aia m-a frapat si pe mine, cum dumnezeu sa tii parolele in clar? nu m-a atras, am dat un demo dar mi s-au parut idioate intrebarile.

    00
  18. aia nu stiu nici limba romana. nu ma cred academician in lingvistica, dar totusi am luat ban pe chat pentru ca intr-o discutie privata (in joc) mi-am permis sa-i zic unei tipe ca este „infatuata”. Si cei de pe site imi tot trimit scrisori ca nu este normal ce se intampla…

    00
  19. Si ecostin.com pun pariu ca tace din gura ca pestele.
    Vorba aia, ne pricem la spurcat, dar cam atata tot.

    00
  20. Victor, md5-urile nu pot fi sparte. Dacă există într-o bază de date atunci md5-ul este mai mult ca sigur un cuvânt din dicţionar. Şi-aici e recomandat articolul ăla despre managementul parolelor scris de zoso. În rest, o parolă criptată md5 e sfântă. D’aia toate site-urile au posibilităţi de password recovery şi de aia toţi adminii atrag atenţia asupra faptului că parolele nu trebuie date nimănui.

    Sincer, eu i-aş cam spânzura de coa.e pe ăia care s-au jucat cu parolele utilizatorilor.

    00
  21. ce poa sa spuna el? el lucreaza la protv.ro…

  22. Si asta nu e tot! Iata o discutie din 2006 :)
    http://forum.seopedia.ro/plagiat/1246-cm2006-conquiztador-ro.html
    (merita citita toata)

    00
  23. Zic ca se merite sa isi cauta avocat…mai ales ca a fost cumparat si au de unde plati. Pacat ca siteul este cel putin interesant… daca chiar ar fii de cultura si nu cu 20% intrebari din Fotbal…. sau asta insemna cultura generala la Romani ? Sa stiu cine a fost in FRF intre ani x si x?. Sau cele cu suedejii sau bozgorii. Bine macar ca au schema aia in care poti da de la 0 la 5 stele…. care nu stiu daca chiar functioneaza…dar da o speranta pentru viitor.

    Daca md5 ar putea fii sparte ai scoate cea mai buna compresie din lume… mai ales daca te gandesti ca poti cripta in MD5 si un dvd de 8 Gb intr-o cheie md5.Dar mai simplu este sa nu bagi protectia si sa alfi parole

    00
  24. @ Meekuu : da da da … aia cu adrian nastase ..e cea mai tare :)

    00
  25. În mod normal parolele sunt criptate pe orice site, nici administratorii nu le ştiu, softul foloseşte DE OBICEI o cheie md5 (care se poate sparge dar doar dacă a fost deja găsită de siteuri specializate).
    Ştirea nu este că visurât a fost hackuit sau ca i s-au citit mailurile.
    Ştirea este că administratorii de la joc au acces la parole, lucru care nu se întâmplă nici la cele mai banale forumuri open-source sau platforme de blogging.
    Asta e o acuzaţie gravă şi oricum fooaaarte mulţi au aceeaşi parolă peste tot .. băieţii de la joc au modificat scripturile şi stau la pescuit parole.
    Deci schimbaţi urgent parolele comune cu cea de pe jocul respectiv.
    Pentru bloguri, puneti wp-db-backup şi setaţi-l să trimită backup zilnic pe un cont de gmail care are forward spre alt cont de yahoo şi scăpaţi de griji.
    Pentru mailuri, măcar pentru mailul de bază (în care vin forwarduri din alte mailuri, lol) asiguraţi-vă că aveţi o singură parolă.

    00
  26. Business romanesc cu miros tiganesc.
    Hai altul la rand ca si cu asta m-am convins. WebRRom.zero

    Eu zic sa-si caute un avocat: Donez 1$ pentru aceasta cauza nobila :)

    00
  27. atat pe siteul acesta cat si pt toata reteaua de siteuri din reteaua mediapro! nu se stie niciodata! e bine sa fim cu bagare de seama! daca o faceti… o faceti pe riscul vostru.

    00
  28. … sau cum sa faci trustu de cacat…

    00
  29. Am trimis si eu un mail la adresa care apare la ei la Contact pentru ca mi-au banat contul desi nu am injurat etc. Astept sa vad ce raspuns primesc. E pacat de joc sa lase niste „bajetzi” sa-si bata joc de el…

    00
  30. Victore, ce-nveţi lumea la prostii? :D
    Na, ca să văd dacă am nimerit-o: algoritmul dezvoltat de tipul de care vorbeai anterior, nu se numeşte ”time-memory trade off” ?

    00
  31. NOU
    #31

    Ala e o tipa. Din simeria. Care va avea si niste poze oarecum compromitatoare pe internet. in curand

    00
  32. Hacky, da. E ala care foloseşte rainbow tables. Oricum e niţel mai complicat dacă foloseşti şi caractere mici şi caps-uri şi caractere speciale şi cifre. Mă îndoiesc că-i cazul cu cei de la „conchizdator”.

    00
  33. Well, d-na/d-soara Popovici a fost foarte prompta si mi-a si raspuns ca o sa verifice ceea ce eu ii semnalam. Acum, sa vedem daca se vor lua masuri. :)

    00
  34. @Meekuu – nu există parole „sfinte”.
    Nu o sparg decât dacă sunt admin şi am hashul.
    „Sparg” e mult zis.
    Sunt baze de date cu toate parolele posibile şi caută acolo.
    E nevoie de servere puternice dar e un site care face asta, e un tip care a găsit un algoritm relativ deştept, a făcut reverse la algoritmul ală asimetric şi pentru o MARE parte din parole merge.
    Dacă e nevoie face un soft de genul SETI (împarte timpul procesoarelor care stau degeaba) şi tot o sparge. Iar dacă are nevoie de ea, îţi pune webmasterul ceva în formular de ocoleşte baza de date prima dată şi o memorează, doar dacă e userul tău.
    De exemplu, un mic pseudocod pentru PHP:

    Initializează variabila GATA cu false.(direct în baza de date, separat de scripturile PHP)
    citeşte valoarea variabilei GATA
    a. – dacă e userul Meekuu atunci:
    1. trimite parola pe mailul blabla[arond]blabla.com
    2. schimbă valoarea variabilei parola cu altceva, încearcă login (va eşua), trimite la loginul de la început, setează variabila GATA cu true
    b. dacă nu e userul Meekuu sau GATA e true, se comportă normal
    enjoy

    *codul de mai sus e doar in scop educational si pentru a arăta muritorilor cât sunt de băştept.
    A nu se folosi pentru prostii.

    00
  35. si hostgator.com iti da mail cu parola in clar in unele dati.
    chiar aia de la billing

    00
  36. daca intrati cu opera , reclame blocate, si cu js dezactivat dupa deschiderea jocului va veti trezi cu un popup cu trafic.ro la fiecare clic din joc (in mod normal ar fi intr-un iframe probabil) . In firefox nu au facut smecheria sau le merge mai bine, oricum trafic.ro il am dezactivat din adblock care e mai tare ca opera. la fel si reclamele.

    la inceputul jocului, eram in opera, si m-am trezit cu un id ciudat citit din Wand- dar contul aparea banat. Am aceeasi parola cu alte conturi, da numai din alea banale.

    moderatorii vorbesc foarte nepoliticos si jignitor cu jucatorii – a se vedea forumul lor. Nu ma iau in gura cu ei, ma joc daca am chef si atat :)

    pacat de joc, e destul de bun si addictive. chiar l-am recomandat unor persoane

    00
  37. Sa nu uit, parola se poate citi usor cu un js cu acces la domeniu (un fel de keylogger). Nu stiu detalii :)

    00
  38. e cam prea rasist nenea visurat, are o parte de vina.
    la fel de multe intrebari sunt si despre limba japoneza.

    00
  39. Se pare ca prostia asta de joc care promoveaza pseudocultura a fost lansat in vara lui 2007 insa abia acum face valuri promovat si de MediaPro. Mie sincer imi pare rau cand vad cum o companie mare se murdareste intrand in cardasie cu niste golani ca astia care administreaza Conquiztador.

    Un baiat a furat un ban cinstit de la administratorii panaramei de joc Conquiztador pentru ca a pus o intrebare de bun simt:

    „cum se poate ca la un concurs/joc de cultura generala, sa fim intrebati ce inseamna cuvinte din limba rroma”

    00
  40. Cu voie sau fara voie, multi o sa citeasca insemnarea asta si in felul asta au aflat de jocul respectiv. Si, desi aici se discuta lucruri grave, ei isi vor face conturi pentru ca jocul e cool si misto… Si uite asa inca un mic viral pentru a mai creste numarul de unici pe conchizdator sau cum l-o chema:-)

    00
  41. Hai sa recunoastem ca trebuie sa fii tare idiot sa iti pui aceeasi parola pe care o ai la mail pe toate site-urile pe care te inscrii…. Deci Visurat a fost prostovan la faza asta… Cred ca s-a invatat minte acum

    00
  42. Pe mine m-au obligat dupa ce mi-am facut cont la ei sa-mi schimb username-ul ca pur si simplu le statea in gat desi nu era vreun cuvant, obscen, ofensator sau care sa aduca prejudicii vreunei persoane sau institutii … m-am conformat dar nu cu placere…

    00
  43. @ Oribilul , Limba rroma este o limba ca oricare alta. Are 4 milioane de vorbitori. Nu mi se pare nimic aiurea legat de faptul ca esti intrebat intr-un joc de cultura GENERALA „ce inseamna … in rromani” In fact , jocul vrea sa atinga cele mai diverse subiecte si astfel sa imparta mai eficient cei care joaca. Visurat cred ca nu stie ce inseamna cultura generala. Ii explic eu : cultura din TOATE domeniile. Da da , inclusiv dialectul altor natii / popoare.
    Intrebarea pusa de el e total aiurea. Ca a luat ban nu e frumos. In fond , acolo proprietarul/adminii fac ce vor.

    00
  44. @Meekuu, @Hacky, @Victor: impotriva atacurilor cu rainbow tables ajuta mult daca parolele din baza de date sunt hash-uite si se face salting pe ele

    00
  45. cineva zicea ca-si sterge contul de pe Conquiztador….
    am incercat si eu acum si nu se prea poate sterge:)
    citat din regulament:
    „Modificarea, stergerea Regatului
    Nu este posibilă modificarea sau stergerea numelui contului. ”

    Ma rog, vad ca la FAQ zice ca se poate, dar trebuie sa trimiti un mail la un moderator…Sa poata sa-ti citeasca mailurile inainte sa iesi:)))

    00
  46. suntem doi Victor, eu sunt cu „V” mare… de retinut..

    00
  47. Totusi secretul corespondentei, chiar si in cazul mailului este un drept fundamental garantat de constitutie iar cei implicati pot fi dati in judecata.

    00
  48. Secretul corespondentei .. nu te apara de prostia proprie ..

    00
  49. Clocky: comentariul tau imi insulta judecata. Ce treaba are limba tiganeasca cu cultura generala? Are pentru suedeji nu pentru romani. Problema e si s-a tot discutat pe o gramada de bloguri ca indivizii care se ocupa de jocul asta nu au habar ce inseamna cultura generala.

    00
  50. Zoso, ti-a mai raspuns cineva de la MediaPro legat de acest subiect?

    00
  51. NOU
    #51

    Pentru cei care vreau sa stie mai multe despre protocolul folosit de conquiztador intrati pe virginmarythefifth.we.bs

    00
  52. Daca iti dai datele personale cand te inscrii la licitatia din joc nu mai poti sa le strergi, ceea ce intra in conflict cu legile romane. Eu de o sapt. ma tot chinui sa le sterg, mai ales dupa faza cu visurat, insa nu vad nici cel mai mic semn de cooperare de la staff. Pe cand daca ii critici, iti rasp imediat, pe langa faptul ca iti iei ban atat pe chat cat si pe forum, sau chiar ti se interzice accesul (in timp ce ei raman in continuare posesorii datelor tale personale). Asa ceva nu e normal, mai astept putin si daca nu imi raspund poate ii va dezmorti o citatie.

    00
  53. eu daca eram in locul lui virusat luam probele prin care mi-au publicat datele, luam un avocat bun (in cel mai rau caz daca nu imi permiteam faceam o oferta de 60-40 unei firme de avocatura) si ii dadeam in judecata pentru nerespectarea „contractului” user-firma, sansele de castig sunt 99% (1% implica sansele media pro din cauza coruptiei din romania).

    00
  54. e pentru prima oara ca citesc comentariile acestui site si ramin cu gura cascata(cum spune romanul).Jocul imi place dar nu in maniera in care este propus.cultura generala inseamna cu totul altceva.mult mai putine amanunte si mult mai multe cunostiinte diverse.ca atare cand joc, joc doar de plictiseala.nu mi-am imaginat sa fie asa de smecheri si sa folosesca datele date pentru alte probleme.pacat

    00
  55. Legat de parole si stocarea lor: orice site care se doreste acreditat de un organism de securitate a datelor personale (gen truste.org) trebuie sa stocheze doar hash-ul parolelor in baza de date.

    Insa daca stochezi un hash md5 fara un „adaos” („salt” in jargon tehnic englezesc) va fi spargibil ultra usor folosind tabele precalculate (au cativa zeci de giga dar asta nu mai e o problema in ziua de azi), tehnica numita Rainbow attack. Deci md5 nu este in sine o garantie a securitatii.

    Oricum majoritatea retarzilor ce se considera programatori / arhitecti / etc prin romania noastra (si nu numai romania :( ) tin parole in clar in baza de date deseori pentru confortul utilizatorilor ce isi uita parola. Normal ca orice nesimtit de admin / programator / etc. poate sa ia parola/e si sa le incerce pe emailul cu care s-a inscris fraierul de jucator. Si in peste 50% din situatii va functiona!

    00
  56. Am cont de conquiztador de 2 zile. Jocul e ok, deoarece are o gama variata de intrebari si nu am gasit raspunsuri gresite. Problemele sunt 2: Jocul creeaza o dependenta exagerata, mai mare chiar decat travian, deoarece asa e construit sistemul de recompense pe baza de galbeni: cu cat joci mai mult, castigi mai mult. Nu-i musai sa invingi ca sa iei galbeni; e destul sa faci puncte, deci sa joci. A doua problema e legumicultura: ca in mai toate jocurile „de cultura generala”, prezenta in joc a unora e superioara ratei de reinnoire a intrebarilor. Adica sunt deja playeri (eu le zic „undead” fiindca astia nu au alta treaba decat sa stea pe net toata ziua, oameni fara viata privata, legume) care au inceput sa cam invete pe de rost raspunsurile la o gramada de intrebari (la urma urmei au de ales intre 4 variante si asta te ajuta mult). Ei nu au cultura generala, ci au memorat o multime de seturi de tetra-raspunsuri. Adica stiu sa raspunda tip grila. Daca le pui o intrebare si nu le dai alea 4 alternative, sunt varza.

    00
  57. NOU
    #57

    daca jocul asta ar fi fost administrat de altcineva, ar fi iesit mult mai dragut, nu stiu cum s-a cardasit protv-u’ cu astia, e adevarat ca protv-u’ s-a manelizat in ultima vreme, totusi o companie de marimea lui… in fuga dupa clickuri pt site, protv uita tot… pana si lucruri importante cum ar fi cel legat de etica cu parolele, etc.
    oricum, adminul si moderatorii sunt foarte nesimtiti cu jucatorii, si cand te gandesti ca moderatorii sunt pusti de clasa a 9-a…
    cineva se plangea ca licitatiile sunt castigate de moderatori, nu ma indoiesc ca e asa.
    sunt multe greseli in joc- de toate felurile- motiv pt care unul mai destept poate sa se distreze copios- am aflat ca ,,Fata babei si fata mosului,, e scrisa de Fratii Grimm :O !!!, dar asta nu e nimic, din pacate nu mi-am notat perlele. UN om serios cu putin respect fata de sine si de cultura lui nu cred ca poate deveni jucator consecvent pe conquiztador.
    poate daca erau alti admini si moderatori, daca nu avea voie toata lumea la gramada sa trimita intrebari, pe care ei nu au timp si nici resursele de inteligenta necesare ca sa le corecteze…
    nu va lasati prostiti. prostia pute.

    00
  58. Hai mai lasati-o ca nimeni nu isi pune 10 parole pe 10 situri. Eu folosesc vreo 4, intr-adevar evit sa folosesc parola de mail.

    Daca mailul e pe yahoo, e o idee pe care am aplicat-o doar de test. In semnatura se poate adauga o pagina html care iti salveaza datele celui care a intrat in cont (nu parola etc, dar IP-ul si data) exista si un serviciu dar mi se pare ca e cu plata (redirectme.net).

    Lasi niste emailuri cu subiect interesant si daca cineva da click pe ele ai acasa IP-ul pus deoparte. Macar pentru tine iti poti demonstra daca IP-urile vin de la mediapro.

    (ce am folosit: am scris in semnatura faza cu background=url(…php) )

    00
  59. NOU
    #59

    Era un timp cand sora-mea chiar credea ca a tampit! Nu stia sa raspunda la nici o intrebare de acolo!
    Sunt Geniali de Dubiosi oamenii astia …

    00
  60. OK, sa comentez si eu la cateva aspecte discutate pe aici.
    In primul rand, o sa ma adresez problemei MD5. Cu un procesor dual-core (destul de accesibil in zilele noastre) se pot incerca peste 1 milion de combinatii pe secunda cu un patch pentru John The Ripper (tool faimos pentru password cracking). Nu este o metoda100% sigura de criptare, dar isi face treaba de cele mai multe ori. Daca cei de la conquiztador nu au implementat un protocol de criptare al parolelor si se ocupa cu umblatul prin mailurile userilor, ar trebui pusi in fata autoritatilor. Cat despre securitatea parolelor pentru useri, recomand parole cat mai complicate de peste 7-8 caractere si sa includa .,!#&@*^ sau alte caractere speciale. Acestea sunt „pain in the ass” pentru password crackere prin brute-force.

    Am intrat si eu aseara de curiozitate sa vad cum e, recomandat de niste prieteni. E atractiv, dar intrebarile sunt cam praf. Mi-a facut placere sa ma iau de moderatori, in special de moderatoare care sunt analfabete. Engine-ul e destul de bugguit din cate am vazut si sunt sigur ca in cateva zile imi termin un „cheat” pentru joc.

    P.S.: Daca eram VisUrat, in 2 zile de la incident nu mai era pe net conquiztador.ro. A se vedea deface-ul TVR de acum vreun an. :))

    00
  61. Sunt foarte multe raspunsuri gresite in joc.Altii vor sa se cultive nu sa invete gresit.Timpul in care trebuie sa apesi pe ERONAT e f scurt.

    00
  62. Comentariile sunt pertinente iar nivelul de inteligenta de aici este superior celui din joc .
    Intrebarile sunt selectate superficial , multe avand cotate drept corecte enormitati .
    Confidentialitatea e doar o vorba fara acoperire .
    Poate e necesar sa salvam o idee generoasa de la un esec lamentabil .

    00
  63. NOU
    #63

    Salutari
    Ma numaesc Alex Omage (poreclit antiyou) Si sunt considerat top1 in eurpa(datorita spargerii pentagonului probabil ati auzit si la stiri ) in comparatie cu rusi si romanii (care actual sunt in topurile cele mai inalte ale hackerilor din lume)
    Am citit tot ce ati scris ba chiar si optionalu … si mi se pare de kkt ca alti sa-si bata joc de tara asta frumoasa si de limba ei …. de asemenea de cultura ei …
    Am decis sa inchid jocu prin supra adaos de foldere (FLOOD) as dori daca se poate … cineva dintre voi sa imi dea add si sa imi dea toate ip-urile la care se conecteaza servaru de preferat ip-ul baza … si va promit ca in 24/48 de ore am sa pic jocu mai bine de 3 zile de asemenea toate ip-urile care vor fi schimbate de cate providerul lor le voi obtine singur …
    Multumesc …

    id yahoo : fuzzy_nebunu
    Astept un raspuns …

    00
  64. CQKill v2.0 Conquiztador killer versiunea iunie 2008:

    00
  65. detected: Trojan program Backdoor.Win32.Beastdoor.l URL: rs221gc.rapidshare.c om/files/119494186/119072/CQKill_v2.0.exe

    00
  66. numai lucruri rele am auzit de site dar jocul este interesant cu exceptia unor intrebari care nu le vad sensul,nu au nici o legatura cu , Cultura generala. In rest ce sa zic Visurat poate se invata minte si isi schimba parolele.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.