Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. Ce urat a iesit Focus 2008 ala, pana si Bill ii face anti-reclama conducandu-l intr-un filmulet autoironic.

    00
  2. Cate a facut omu asta pentru istoria moderna a tehnologiei… Nu e de mirare ca este „bagat in seama” de atatia oameni de clasa.

    00
  3. Poate-l angajeză Steve Jobs…

    00
  4. one in a row, baby! :D

    00
  5. Pacat ca pentru asa oameni mai exista si notiunea fada de pensie-retirement. Eu as zice sa il criogeneze si sa il imortalizeze pentru cateva decenii si apoi, dupa ce windows nu va mai exista deja, sa il dezghete:))!

    00
  6. De abia astept sa-l vad cum sta la coada pentru bilete de tratament, alaturi de ceilalti pensionari. Sau cum suna la posta sa vada daca intarzie pensia luna asta.

    00
  7. Bill e chiar amuzant :)

    00
  8. Foarte misto… ce inseamna prietenii :D.

    00
  9. kinda lame, chiar nu era nevoie

    00
  10. Cu siguranţă e amuzant tipul .. Şi-a mai spălat din păcate .. (păcatul de a-mi cere să cumpăr alt hardware pentru noile sisteme scoase .. a 2-a oara)

    00
  11. Multe staruri pe acolo!

    00
  12. minunat !!! acum are sa devina prieten cu bono si impreuna or sa salveze lumea de chinezi !!! poate scot si un album in duet !!! :))

    00
  13. se vede ca nu e increzut :)

    00
  14. Genial… Dar acum sincer, chiar crezi k l-ar refuza vreunul din cei de mai sus… oricat de nepriceput ar fi in celelalte domenii ? :))) Macar pentru imagine si tot l-ar lua.. ditamai strategia de marketing! Cred ca ar fi demential sa il vezi pe scena cu U2… mai ales daca ar canta si live :))) Concluzia… cred ca ar tb sa ramana unde e.. ca face treaba super buna si se afla exact unde ii e locul… ca nicaieri in alta parte… Cred ca nici daca vrea nu il lasa astia sa se pensioneze… :))) Desi, la valoarea lui… dorinta chiar ii eLEGE! Cool… Ce inseamna sa fii un mare si tare smart ass! Il invidiez… Cine nu de fapt!

    00
  15. Ca orice batranel pensionar care se respecta, Billy se va apuca intensiv de golf, va colabora cu timberland la un nou album ce va contine duete cu justin si shakira,isi va mai cumpara vreo 4 masini si 7 vile, va pierde la bingo macar 1 milion de euro si intr-o zi cu soare, cand o sa adoarma pe prispa casei cu ochelarii pe nas si laptopul in brate va visa un nou sistem de operare ce va revolutiona intreaga industrie :)) pe cand un film cu viata lui?

    00
  16. asteptam cu interes Propriile insemnari….e pacat sa postezi YouTube daca tu esti acolo…mai ales ca stand alone post….
    lookin’ foward….
    nice clip tho’

    00
  17. foarte tare filmul :) cate vedete apar…

    00
  18. e evident. suntem in urma lor cu cel putin 100 de ani. foarte tare filmuletul.

    00
  19. Am intrat pe un site din Romania care vinde suplimente de crestere in inaltime,miam luat inima in dintzi si am comandat produsul pe 3 luni si dupa 4 saptamani am crescut 1 cm,este incredibil,eram foarte sceptica in privintza acestui produs ,parca ma simt si mai bine acuma,poate de la arginina,ca si dinaia contine,sper sa o tina tot asa si sa mai cresc vreo 3 cm,sa nu ma lase balta acuma.Apropo am 19 ani,profesoara de aerobic,168 cm,acum 169 :))))..peste 3luni 172,sper…..:)

    00
  20. o insiruire de lucruri pe care banii nu le pot cumpara.Bill e amuzant

    00
  21. funny, nu ma asteptam :)

    00
  22. legatura dintre comment ul no.21 si post este ca pana si o profesoara de haerobic poate posta de pe un sistem cu os ul lu nea bill.mi am luat inima in dinti si am comandat produsul pe viata pana la urmatorul critical update si dupa 3 zile si 298 de reboots este incredibil,eram foarte sceptic in privinta acestui produs,parca ma simt si mai bine acuma,poate de la interfata aero,ca si din aia contine,sper sa o tina tot asa si sa ramana procesorul la 98%.Apropo,simt ca acum toti centimetri mei sunt distribuiti eficient,am ecdl,partitia de sistem mai are 3 mega liberi,acum 2….peste 3 ore macar 1 mega,sper….:)

    00
  23. viorika, si commentu 21 tot din cauza suplimentelor e?:)))

    00
  24. Neashteptat de haios si de proaspat. Chinuit shi stinger, asa cum ii sta bine unui milionar, cu un aer de Woody Allen cuminte. Dar fain. Mostly fain and fun. Chiar mi-a placut. Nu ma ashteptam la asa ceva de la Bill. The other Bill.

    00
  25. Dragut filmuletul. Well, thumbs ups, mai mult sau mai putin :)

    00
  26. well, toti avem momente in zi in care il injuram, dar, dupa ce tragem linie, putem spune ca Bill este un fel de Gandhi al software-ului, un deschizator de drumuri.

    Meritul este al lui , si al oamenilor din jurul lui.

    Ar fi prea multe de spus, dar, in calitate de linux user… Bill, respect !

    00
  27. giondău, du-te si instaleaza-ti Linux si lasa-ne cu glumele alea expirate din anii 90.

    00
  28. Era si momentul dupa dezastrul care a insemnat Vista si dupa ce l-a sprijinit prin campanii prin toate tarile (inclusiv la noi). Oricum faptul ca a iesit la pensie e o miscare de teatru amuzanta ca nici pana acum nu cred ca-l controla cineva la ce ora vine la servici. :-))

    00
  29. viorika,din 90 cresti un cm/4 saptamani?????

    00
  30. Foarte tare filmuletul! Super funny! 10x for linking it. Si have fun in Vegas! P.S.: Baga si tu niste poze de noapte. :P

    00
  31. ce tare-i viorika aia =))))

    00
  32. eu sunt singurul care nu s-a amuzat ? mi se pare o prostie…glume de doi bani…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube