Bradul de la Unirii

Incredibil cati oameni fara ocupatie s-au strans in seara asta la Unirii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

53 comentarii

  1. incredibil cum primaria a suplimentat mijloacele de transport in comun pentru toti oamenii astia fara treaba

    00
  2. Am vazut poze, mi se pare o tampenie, parc-ar fi cine stie ce eveniment monden.

    00
  3. De Revelion sau la un concert mai inteleg, dar asa… mi se pare prea exagerat.

    00
  4. curiozitate, prostie colectiva
    rezulta ca a fost bine mediatizat

    00
  5. la bradu’ impodobit…

    00
  6. da frate :( groaznic !! uite o poza aici https://imageshack.com/

    00
  7. Corect! Aveam treaba in zona si n-am putut sa ajung unde trebuia din cauza ca lumea se poza cu bradul, cu iubita care se uita la brad, cu ala micu’ care se holba la brad… Nu vreau sa mai zaresc vreun brad de genul ala in toata viata mea…

    00
  8. Deh mah, n-are toata lumea blog sa scrie pe el sambata seara.
    Si aia cu masinile unde pana mea se duceau ei cu treaba la ora aia? Parca aveau toti intalniri de afaceri, sau se duceau la uzina! Tot fara treaba si ei, da cu o tona de tabla dupa ei.

    00
  9. Pai eu am crezut ca se lasa si cu concert, da mi-am luat teapa. La televizor arata sistem si in 10 minute cand am ajuns acolo nu mai canta nimeni, cred ca a fost o melodie.

    00
  10. unii mai merg akolo si ca sa se intalneasca cu tovarasii si dupa sa mearga sa bea=)) ( cazul meu)

    00
  11. eu am ajuns la 23, dupa o masa copioasa, si inca era plin de masini; am fost socat de mizeria de acolo: sute, poate chiar mii de tone de gunoi: sticle goale in principal. Era omat din sticle.

    00
  12. N-a mai fost mare concert. De unde atata curent? :D
    Sugea bradul tot

    00
  13. Poze cu bradu’ n-aveti? Ca n-am apucat sa ajung pe-acolo.
    [De obicei ma prezint cu observatul la acte de cretinism pur.]

    00
  14. omfg ce de oameni… si io care credeam ca or sa fie doar cativa… eventual mai putini decat la defilare… as fi vrut sa fiu acolo, dar io am ramas blocat in trafic.
    Behold: https://www.flickr.com/photos/iix/sets/72157603350804315/

    00
  15. Am vazut ceva oameni „suspecti” cu aparate foto misto spre deosebire de mizeria mea de 6 megapixeli.Ai fost pe acolo ? Am vazut pentru prima data in viata mea un metrou plin de oameni si culmea din ala modern fara vagoane delimitate…Oare ce capacitate are 500,700 de oameni !? Pentru niste focuri de artificii de 8 minute nu a meritat inghesuiala..Am mers ceva vreme pe jos de la Unirii pana la Iancului..Maine pun pozele…

    00
  16. romanii… ca mustele la bec.

    00
  17. da, sunt sigur ca si aia care se strang in new york tot oameni fara ocupatie sunt…

    ps: eu doar am fost in trecere cu masina (2h :D) dar este misto asa ca… obicei, mie imi place sa privesc din exterior :)

    00
  18. Mie unul mi-a fost lene/scarba/frica sa mai fac poze. De la Victoriei si pana la Unirii, am facut sauna in metrou. Nu mai zic ce-a fost cand am ajuns… fir-ar ea de treaba… brad ne trebuia auzi. Macar de se dadeau bani frate, sau o bere… da’ la cat de disperati erau oamenii, ar fi dat ei bani sa fie pozati langa brad. Blah!

    00
  19. Cel mai tare m-au enervat aia care au mers, dupa „eveniment”, la „un suc”. Am pierdut 2 ore cautand un restaurant pentru a manca ceva inainte de Tiesto. Nimic. Au iesit toti idiotii sa bea „o cola, mica”! Dar am vazut si chestii misto. Am ce povesti despre prostia umana. :D

    00
  20. Suntem si saraci si mondeni si cool si vai capu’ lu’ peste de interesanti.

    Cel mai tare ma deprima High Life Cafe, o cafenea undeva pe langa Televiziunea Romana…Cerseste sarmana, o baba, toata ziua…Si din interior: fite, genti lucioase din nu stiu ce piele, vaci si malaci tragand de o cafea, afaceristi cu copiii la o măslinuţă mică, prilej sa fie scoliti sa ajunga, idem tatilor, boi cu ochelari de soare pe timp innorat…

    Patetici si pateu. Romania. Bradut frumos.

    Just enjoy and pass the music.

    ;)

    00
  21. eu veneam din baneasa si m-au sunat prietenii „hai la brad, ne intalnim acolo”. venind prin piata revolutiei cu masina, aproape de iesirea spre cheiul dambovitei i-am lasat pe ai mei si am luat-o la pas. atat mi-a trebuit… dupa ce ca nu am reusit sa ma intalnesc cu restu’ (nu mai zic ca nici ei nu au reusit sa nu se piarda unul de altul) am traversat toata intersectia, am ocolit unirii, biblioteca nationala, am ajuns la marasesti, de acolo spre budapesta, tineretului si apoi de-abia la piata sudului (dupa atata mers pe jos) am reusit sa ne intalnim. daca ma puneai sa merg atata pe jos te injuram si te si plezneam peste ochi. si totusi am ajuns cu juma’ de ora mai repede decat ai mei, cu masina :))
    gunoaie, imbulzeala, taranime si basini. intre ultimele doua a iesit cu scantei de cateva ori, erau stropite cu putin alcool, si deh… s-a umflat tarata-n ei.
    p.s. puneti careva niste poze cu bradul ca nu l-am vazut, ma feream de scuipati, pumni si piedici :D

    00
  22. Si pe la universitate am vazut ca lumea printre o poplara si o fanfara mica il astepta cu sufletu la gura pe marinar. Si aici a fost haos la metrou, dar am inteles ca la unirii a fost prapad, macar de ar fi fost bradul ala natural! :|

    00
  23. aprinderea bradului cu artificii and shit :) :

    la metrou unirii:

    intersectia unirii dupa 20 de minute de mers :| :-s :

    00
  24. un cacat cu mot. si multi romani iradiati de foame.

    00
  25. Uite poze cu bradu’ pentru aia de n-au fost acolo si n-au nici televizor acasa:

    00
  26. :|
    o bombă nu avea nici unul ?

    00
  27. Fara ocupatie… c’mon era 1 Dec :)

    00
  28. Kind of suicidal, dar am fost

    00
  29. Si eu am fost.. dar acum regret . Un mare fas..

    00
  30. Romanu’ moare de foame, da’ se duce sa se pozeze cu bradul sau mai rau, ce au facut politicienii nostrii, l-au ridicat, pe el…pe cel mai inalt.Mai bine dadeau cate un milion oamenilor saraci care nu au ce pune pe masa in seara de Craciun, nu sa se laude ei ca au cel mai inalt brad din Europa!
    Inca odata, mi se face sila de clasa politica de c*c*t din tara asta de c*c*t!

    00
  31. eu nu ii inteleg pe cei care se arata extaziati de faptul ca e bradul ala, o schela hidoasa de fapt, la unirea? e un act de PR al alora de la banca portugheza. atat. sa blochezi un oras pt a aprinde niste becuri mi se pare de kko. ce mare fericire? o sa fie acolo bradu pana dupa revelion, chiar nu gasiti timp sa vedeti porcaria?

    00
  32. Sa de-a dumnezeu sa se duca in p**** masii bradul ala . Ne cumpara brad de 2 milioane ca fiind cel mai mare din Europa si romanul face fomica in casa dar nu conteaza .

    00
  33. La Unirii, la metrou

    00
  34. ^ Nu-mi adu aminte de metrou… Am facut 20 de minute de cand am coborat din el, pana la iesire, la gura de metrou :| Fara exagerare.. Merg non-stop cu metroul, dar in viata mea n-am vazut atatia oameni pe metru patrat… Au bagat metrou special de la Eroilor doar pana la Unirii ca erau prea multi oameni…

    Bradul a fost (e) plictisitor, showul de artificii in schimb a fost genial, chiar a meritat :D

    Erau autobuze si masini blocate, abandonate in mijlocul strazii, oameni care mergeau in toate directiile, motoare bubuite, accidente… haos total… Cica au fost vreo suta de mii de oameni… aiurea :|

    00
  35. Make that 5-600 de mii. De la Romana pana in Tineretului era puhoiul la un moment dat. N-a mai fost calcat Magheru atata in picioare de la Revolutie.

    00
  36. A fost cel mai mare circ pe care l-am văzut

    00
  37. nu au ce face acasa (asa e romanu)

    00
  38. si asta ce inseamna ca vrea romanul? Paine si circ…se multumeste numai si cu circu’…

    00
  39. Eu astept sa vad daca apare cineva cu poze de la ora 19:30 din Piata Unirii 2, cand lumea nu numai ca se inghesuia, dar se si grabea… ca deh, sa nu piarda toate hartificiile.

    00
  40. Curios e ca injura chiar aia care au fost. :))

    00
  41. Sfinxul, aveam eu poze pe un card pe care l-am pierdut in imbulzeala… in timp ce le schimbam. Ironic, isn’t it?

    00
  42. ha ha ha ha penibillll

    00
  43. Bai din cate observ eu a meritat toata panarama asta…. cu tote ca nu imi vine sa cred ce am vazut in pozele alea .. traficul infernal .. si pana cand tine bradul asta ?

    00
  44. va mirati ca prostii, romanu’ e prea sarac ca sa-si permita un alt tip de distractie(mai ales cu bani)
    Da’ ca s-au ingramadit toti TARANII in Bucuresti nu deranjeaza pe nimeni, nu?

    Tare imi e, ca multi tarani s-au gasit acum, dupa ce au devenit bucuresteni sa aibe harfe de mari boieri in ei ….

    00
  45. Tu nu erai prin zona? :) De unde stii?

    00
  46. uite acum sa fi fost organizate alegerile… poate direct in piata niste cabine de vot si gata. mai ales ca la fix venise si base

    00
  47. :))

    00
  48. A zis cineva mai sus ca nu e brad… ci o schela hidoasa luminata! Hahaha! Copiii, fetele cu luminite in cap, foamea, cred ca au generat umbrirea sarbatorii nationale. A fost un reportaj la tv prin care o femeie intrebata „Ce se sarbatoreste la 1 decembrie?”, raspunde: „…pai…craciunul nu e….”

    00
  49. pentru ochii unui copil de 4 ani cum este fata mea , aceasta schela de multi metri cu jocuri frumoase de lumini este ceva deosebit fata de un sir de becuri aruncate intr-un pom. Si fata mea , ca si multi alti copii, S-A BUCURAT. Pentru mine asta este totul. Poate ca i-a cam incurcat pe unii aceasta aglomerare a zonei , dar , totusi, este luna in care multi parinti isi iau copii sa vada luminile de pe Magheru. Cine plateste pentru acest consum: NOI, ca bradul am inteles ca este de la Milenium Bank , nicidecum de la Primarie.

    00
  50. Eu am ajuns din intamplare, am fost la film la Cinema Pro si dupa film mai pleaca cu masina daca ai unde sa pleci, asa ca am incercat cu disperare o refugiere in Unirea, unde era lafel de plin ca si afara, dupa care s-au mai calmat lucrurile si am putut sa ma cobor in pasaj sa incroc si sa zbor spre casuta mea din Ploiesti. Eu personal nu am vazut fetze cunoscute dar sotia a vazut cativa studenti care probabil venisera tocmai de la Ploiesti ca sa vada bradul. Concluzia: Si in alte orase lumea nu are ce face acasa.

    Flores: daca as avea un copil de 4 ani sigur as alege alta seara sa il aduc sa vada bradul si nu in seara deschiderii cand lumea se calca in picioare.

    00
  51. apropo de copii… se pare ca s-au pierdut vreo 43. nu mai stiu sursa.

    00
  52. to PHK: ciocanu’ :)

    00
  53. Impresiile sociologizante ale lui Turambar aici, pe blogul domniei sale, impreuna cu o adunatura de filme YouTuboase si de articole. Sa nu zicetzi ca nu fac lucru de ziarist gratuit, de chinez batran care-si face reclama selfpromotzionala pe carca lu zoso. Bere, coane, bere galore … :)

    http://turambarr.blogspot.com/2016/12/fapt-social.html

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube