afară

Azi am simţit plictiseala şi am deschis televizorul. Prima oară după multe zile. De obvicei deschid televizorul când e o emisiune interesantă sau vreau să omor timp.

Azi l-am deschis şi vreme de 3 ore am auzit aceleaşi ştiri. Oameni blocaţi în aeroporturi din cauza vremii nefavorabile zborului, tradiţii de Crăciun şi cumpărături. Şi pauze publicitare.

Câte reportaje poţi face despre aceiaşi români blocaţi în acelaşi aeroport cu aceeaşi cursă? Câte transmisii live poţi face? Câte interviuri poţi lua pe aceeaşi temă? Ce pot să zică oamenii ăia în plus? Da, ne-au pus să aşteptăm? Câtă valoare jurnalistică au reportajele din aceleaşi supermarkete, cu aceleaşi cozi, cu aceiaşi români îndobitociţi de reclame, cu aceleaşi clisee? Ce o să ne spună nou? Că, surpriză, sunt cozi? Că nu mai au muştar roşu? Că avionul nu poate decola pentru că e un câine pe pistă? Că românii cumpără de parcă ar veni sfârşitul lumii?

Crăciunul şi-a pierdut de mult semnificaţia. E o sărbătoare a shoppingului…

romania, mizerii

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Sarbatori fericite din partea mea zoso :)

    00
  2. Pe langa faptul ca acum o sa extramega abordeze blocarea DN2-ului, maine o sa vedem cum si-a petrecut sarbatorile mutu, cum l-a asteptat Iri pe mos gerila si ce pereche de chiloti cu cristale zvarovschi a primit o vedeta porno din PNL. E vorba de a avea…

    00
  3. Aveai senzatia ca le pare rau celor de la Realitatea cand au eliberat DN2-ul si au pierdut 75% din stire. Nu mai puteau zice „coada de masini de o lugime impresionabila” (era doar 1,5 km) si s-au apucat sa numere casele/familile afectate (3000 la ultima numaratoare) ;)). PS: F*ck Electrica totusi.

    00
  4. Ceva nou la TV:
    Cica s-a blocat DN2. N-au oamenii curent si au iesit in strada.

    00
  5. sau a refularii conditiei de catre omul lipsit
    sa bem ca porciiiiiiiiiiiiii

    00
  6. Despre asta vorbeam si eu cu un prieten …

    Despre Craciun, despre ce era, despre ce e acum, despre oameni, despre 365 de zile ale anului, despre mese pline cu mancare, despre iubire de o zi, despre ura si invidie in celelalte 364 de zile, despre fals, despre nesimtire, despre „robotism”, despre idioti samd …

    00
  7. „Crăciunul şi-a pierdut de mult semnificaţia. E o sărbătoare a shoppingului…”

    I’ll drink to that

    00
  8. NOU
    #8

    The Christmas rush…

    Eu am observat ca nu au mai venit decat 2 sau 3 grupuri de colindatori. Inainte veneau multi. Deschideai usa si de 50 de ori sa asculti colindele lor cu dom dom sau steaua.

    00
  9. citate din filosofi celebri
    Bart: Aren’t we forgeting the true meaning of Christmas? You know, the birth of Santa.

    00
  10. Un sfat gen Alcoolicii Anonimi: nu-i ma da drumu. Nu mai pune gura pe televizor. Lasa-te de tot! Asculta sfatu lu mine si stai doar pe calculator. It fucking works. I am relieved.

    Am content (cum cu sigurantza ai si tu si altii) cat pentru trei vietzi si patru sute litri de alcool. Am copii, ne uitam la desene animate. Am nevasta: ne uitam la filme. Adorm cu totzii: ma uit la rugby (am trecut de pr0n: imbatranesc si mi se toceste).

    Pe urma imi verific e-mailul. Imi completez bloggu. Imi satisfac nevoile de stats whore si ma uit cati au mai intrat in ultimul timp. Imi verific mailul din nou. Citesc ziarele online. Ma dau pe blogurile celorlalti. Comentez acolo. Ma uit sa vad ce au mai pus nou baietzii pe KG, sau pe DWN, sau pe mai shtitzi voi care. Mai citesc ziarele inca o data.Pe urma iau o carte si citesc. Frumusetzea lucrurilor simple.

    La ce ne trebuie televizor? Stii bine ca da doar junk. Laba. Telenovele. Crime. Filme date a paishpea oara, cu juma de ora de publicitate within. Talk showuri rasuflate. Jurnalisti cumparatzi shi rascumparatzi. Maniplare, nu shtiri. Agende ascunse, nu informatzii.

    Therefore omoratzi-l cu moarte grea. Datzi-i la rating. Facetzi-i sa-l doara tubu catodic si sa nu ne mai dea tampenii. Fitzi fiii programelor voastre din calculator. Get free, people. Get a life without TV.

    Hai, Craciun fericit… :D

    00
  11. nu am nici o urma de regret ca de ani de zile nu ma mai uit la TV.

    00
  12. Ce-i ala TV? :)
    Hai ma ca nu-i asa de rau. Poate zoso s-a uitat la vreun canal de stiri si a prins jurnalele unul dupa altul. Se intampla.

    00
  13. Noi sa fim sanatosi ! Sa avem parte de tot ce e mai bun si sa ne bucuram de sarbatori, cu bucate si cu bauturi alese .Ca sa nu mai vorbim de femei :P

    00
  14. „Crăciunul şi-a pierdut de mult semnificaţia. E o sărbătoare a shoppingului…” permite-mi sa te contrazic… nu toti isi umplu blogu de bannere cand vin sarbatorile de iarna… :P

    00
  15. Craciun frumos! Sa fii fericit…

    00
  16. NOU
    #16

    te rog…eu am ramas scarbit de ProTv ca la 19 a dat doua stiri cu niste crime horror. Cum frate, de Craciun?!

    00
  17. Mare dreptate zici Turambar. Eu de Craciun recomand un altfel de documentar. Aveti nevoie de ceva timp si rabdare(are aproape 2 ore). Sper sa va placa iesirea asta din comun si superficialitate. Enjoy!

    zeitgeistmovie.com

    00
  18. happy festivus!™ >:)

    00
  19. Junk news

    00
  20. avioanele nu decolează deoarece este bruce willis pe pistă…. :D

    00
  21. e, acum e a sopingului. cand nu era sopingul era doar taiatul porcului. acelasi lucru in esenta.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.