top subscribers…

Blogul lui Pavel Ciorici, ciorici.net, are un numar record de abonati la feedul rss. Aproape de doua ori cat mine. Felicitari maxime.

Daca ar fi si pe bune, ar fi ceva.

Asta e ce e la el pe site. 2735. Dar, care din pacate, cum arata codul de mai jos, nu sunt ai lui.

top subscribers...

Codul folosit pentru afisare este cel de mai jos. PersonalFinanceAdvice este alt blog.

http://feeds.feedburner.com/~fc/PersonalFinanceAdvice?bg=3399FF&fg=000033&anim=0

Ai lui sunt un pic mai putini:

top subscribers...

Doar 3. Codul lui este Ciorici, nu PersonalFinanceAdvice.

http://feeds.feedburner.com/~fc/Ciorici?bg=3399FF&fg=000033&anim=0

 

Numarul se poate schimba foarte usor, folosind pentru display idul unul blog de succes, dar pastrand link catre blogul personal.

top subscribers...

Trist…

rss, trafic, blog

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. hehe , probabil a vrut sa faca o gluma vizual si a uitat de ea intre timp :)

    00
  2. sa traiesti.

    pe http://www.globber.ro indicatorul de trafic arata mega bine, ca si statistici, doar ca duce in alta parte. parerea mea. de ce?!

    marse over and out.

    00
  3. Din cate stiu eu e o optiune unde poti sa aduni la valoarea reala un numar pe care il vrei tu. Ma insel? :)

    00
  4. globber.ro nici nu e inregistrat in trafic. nici glober.ro. gloaba.ro n-am cautat.

    00
  5. doamne ce ti`e si cu mandria asta personala… cum zicea paddy putin mai sus probabil omu se simte bine in penele lui, cand dimineta la o cafea, isi admira „scoru”.. nu am decat 2 cuvinte pt personajul cutare: omule dak vrei sa te simti mai bine in penele tale cumpara`ti o oglinda.. poate aia te satisface mai mult decat niste numere.

    00
  6. Coane zoso, ce rost are sa dai cep butoiului cu venin… Daca omul are bucuria de-a deschide in fiecare dimineata blogul propriu si-a vedea cifra ceea, cine esti – sau este/suntem – sa ii pui lanterna-n ochi si sa-i subliniezi realitatea cruda…?

    E o vorba. Lenesul moare de alergatura si prostul de grija altuia. Eu o parafrazez: daca x vrea sa se simta bine facandu-se de ras, cine sunt eu sa nu-l ajut cu un hohot? :D Ca doar nu imi cade greu la stomac.

    00
  7. Mda … am vazut si eu discrepanta mai ales ca avea sub 100 vizitatori pe zi conform trafic.ro …deh, Lauda de sine nu miroase a bine …

    00
  8. hehe… tare. ingenios, frumos; mai bine lua de la TC si atunci sa vezi abonati

    00
  9. Am citit putin la el si asa a gandit :

    Hai ca am facut un fel de link exchange, la ala am pus link catre zoso si la zoso catre ala :)

    00
  10. Marse, vezi pe numele carui site e inregistrat globber in trafic.ro (adica pe numele stiri24.ro) si intra pe el. Sunt p-acolo linkuri spre globber…

    00
  11. sNap, n-as vorbi de numere acolo unde poate isi arunca si-o fata ochiu` din cand in cand. Mai ales cand asociezi si un termen din familia de cuvinte a lui „satisfactie” in ghiveci. Hhh.

    Eu am spus de la bun inceput ca omul in cauza, cel cu miile de abonati, nu ar trebui judecat prea dur de la prima vedere, pentru ca nu stie nimeni ce este la el in curte. Poate ca numarul de abonati i-a fost recomandat de catre un psiholog, drept terapie spre imbunatatirea imaginii de sine. Intr-o lume ca cea de azi nu mai exista nuante de gri. Ori ti-e bine, ori ti-e rau.

    Daca ti-e bine, hlizeste-te si ia lumea peste picior. Daca ti-e rau, fa-ti blog si adauga impresia c-ai conta pentru cateva mii de oameni.

    Discutam mai tarziu despre faptul ca minciuna are picioare scurte.

    00
  12. Hmm, intersanta modalitate de ai face pe cei care intra pe blog sa se inscrie la feedul tau, daca vezi ca asa de multi s-au inscris iti da impresia ca este un blog bun. Probabil ca asta este motivul pentru care a facut aceasta „smecherie”.

    00
  13. Aia e o gandire simplista. PREA simplista.

    00
  14. NOU
    #14

    Asta e tare… trist… precum spui tu :P poate are vreun fetis cu numere mari sau cifre multe :P

    00
  15. Vai, in Romania sa se intample asemenea smecherii?!
    Sunt socat pana in maduva oaselor.
    G.

    00
  16. Geo, sunt din R. Moldova

    00
  17. @Ciorici: Oh, slava Domnului! Chiar nu stiam ce sa mai cred. In Romania nimeni n-ar face asa. Nimeni! *si aici geo incepe sa rada spasmodic*
    G.

    00
  18. Old trick din pacate nu functioneaza ca tehnica de marit subscriberii :) Chiar si pentru siteuri cu trafic mare rezultatul este undeva spre zero

    00
  19. NOU
    #19

    hahaha, evident ca se pot face smecherii sa pacalesti vizitatorii, dar mai devreme sau mai tarziu, unii se vor prinde si te vor face de rahat. Exact cum ai facut tu cu asta, pwned :))

    00
  20. Nu te supara, dar alteva n-ai de lucru decat sa cauti nod in papura? Acum, sincer e fix problema lui, iar daca altii n-au observat e fix problema lor.

    00
  21. Pavel a facut ce a vrut el pe un bloc ce ii apartine, care e prbl voastra? Bey, Geo, ce plm, ai ceva cu cei din Republica Moldova?

    00
  22. „la el pe bloc”?

    Dupa blocuri.

    00
  23. @inconstanin: pi onoarea mea ca n-am nimic cu ei, doamne apara si fereste, ca nu-i stiu, n-am auzit nimic de ei, ever.
    G.

    00
  24. E trist, de ce sa faci o asemenea gluma?Mai ales ca in opinia mea zic „Ia uite-l si pe asta vrea sa fie citit cu fake-ul asta”

    00
  25. zoso pwned :D

    00
  26. E un „trick” pentru mai multi abonati, dar sincer nu as face asta. Nu mi-am afisat feed-stat-ul in cauza, pentru ca stiu ca este inca mic numarul :D

    00
  27. Cum a scris omul in #13, e o incercare de a manipla utilizatorii. O astfel de metoda este ineficienta, deoarece va atrage doar persoanele care ‘urmeaza turma’. In contrast, un om inteligent care simte tentativa de a fi maniplat, cred ca te pune in black-list, sau cel putin nu te pune in white-list, metaforic vorbind.

    Parerea mea e ca decit sa fii lider a 100 de oi, mai bine sa fii pseudo-lider a 10 lei/ornitorinci/struti/etc :-)

    00
  28. e simpatic tipul, acum a inceput sa rescrie insemnari de pe blogul meu…

  29. Suntem in romania. Asa ca ce va mira. Eu am 3 cititori inscrisi si sunt mandru de ei :D

    Ce sa faca omul daca nu are idei, ia de la tine. Si eu mai iau idei de la tine daca acestea au vreo trebaa cu viata mea, si mai am si obiceiul sa te critic daca am ce critica.

    00
  30. Hm, este interesanta ideea tipului dar prefer sa vad adevarata valoare a muncii mele.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube