Teo Trandafir la PrimaTV

Realizatoarea de televiziune Teo Trandafir a semnat miercuri un contract cu postul Prima TV si va modera o emisiune de divertisment de la inceputul anului viitor, a declarat, intr-un comunicat, directorul Departamentului de PR si Comunicare al Prima TV, Camelia Levinta Stettler.

Din Cotidianul.

Teo a ajuns din cea mai tare moderatoare de talk-show de divertisment o miorlaită pe la uşile celorlalte trusturi.

Articolul din EVZ are niste sublinieri interesante:

Teo Trandafir nu este singurul exemplu in care vedete de succes la un post TV nu pot atrage audiente spectaculoase odata mutate la un alt canal. Florin Calinescu a fost ani buni unul dintre motoarele Pro TV. Plecat la Tele 7abc, Calinescu a fost departe de audientele de la Pro TV, chiar si atunci cand, intr-o emisiune antologica, a ramas doar in boxeri!  Printr-o experienta asemanatoare a trecut si Mihaela Radulescu, atunci cand vedeta cu audiente rasunatoare la Antena 1 si la Pro TV a esuat in platourile de la B1 TV. In vremurile ei bune, „Vacanta Mare” tinea steagul Pro TV si, de multe ori, „batea” milionul de telespectatori. Lucrurile s-au schimbat cand echipa s-a mutat la Kanal D, unde ratingul este  de aproximativ zece ori mai mic.

Asta am mai zis-o şi eu, toţi care au plecat, bazându-se pe nume au ajuns rău de tot. Dar partea cea mai delicioasă abia urmează

Nu e posibil sa ma sune prieteni foarte buni pe timpul emisiei, pentru ca au uitat ca eu am emisiune. Chestia asta te doare. Nici mama nu cred ca stie la ce ora sunt.

Trist, nu?

Ce audienţă are PrimaTV? 1 în prime time? 2 când sunt Cârcotaşii? O să facă Teo 0.1 şi o să fie mândră de ea.

televiziuni, mediapro, intact

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Fuck Teo…a trecut vremea ei.
    Nu a pus-o nimeni (din cate stiu eu) sa plece de la ProTV. A plecat contienta de repercursiuni.

    00
  2. În schimb am văzut că Măruţă se descurcă la proTv, deci nu e regulă generală.

    00
  3. pacat ca a plecat anul trecut de la pro tv,,,de atunci nici nu m-am mai uitat la ea…..si cum nici prima nu-mi place,,,nu cred ca am sa o urmaresc indiferent de ce emisiune va face…

    00
  4. In sfarsit, cineva ii spune regelui ca e gol ! Felicitari, zoso, asta chiar mi-a placut. Am detestat-o pe Teo inca de cand era in „mare glorie” la PROTV, si m-am bucurat ca, prin faptul ca s-a mutat la romantica, unde a ajuns o anonima – asa am mai scapat si noi de ea. Cum o fi sa stai la barfe cu manelistii si sa castigi zeci de mii de euro pe luna? Ma intreb totusi daca cifrele publicate azi in Libertatea sunt adevarate….

    00
  5. Romantica era o televiziune de nisa. Prima e totusi o televiziune printre primele ..

    Teo o sa fie ok !

    00
  6. va fi un nou esec, prima tv a trecut prin cateva relansari, rebranding ..re si tot asa dar rezultatul a fost acelasi, daca nu cumva panta succesului a tins spre mai mic. daca cifrele din presa sunt reale, cele 2 mil $, atunci la prima tv nu sunt manageri. Au mai investit ei sume imense in big brother. esecul este sigur, cota lui Teo se va diminua mult si, daca va mai merita, probabil va reveni in trustul Pro. Vom vedea formatul de emisiune si ora la care va fi programata, dat fiind ca Prima Tv are stiri pe tronsonul 18-19 sau urmeaza o alta relansare cu stirile la ora 19?

    00
  7. poate incepe sa prezinte ea megastarul….cine stie?
    oricum nu merita sa ramana la Romantica….oricat ar fi adus ea manelari la emisiune macar este o tipa cu simtul umorului…..

    00
  8. Mai nene..dar femeia asta a uitat carui public i se adreseaza.. iar aia de la Prima sunt la fel de prosti ca ea..poate in disperare de audienta spera macar sa intreaca OTV sau Acasa..pt ca altfel nu vad rostul acestei „achizitii”
    publicul ei e format din persoane de peste 45 de ani..iar targetul de la prima e unul tanar !
    Doar si PR-ul de la protv..dupa ce a plecat ea, a declarat in presa la vremea aia ..ca „Teo nu mai era in targetul postului”..deci inseamna ca s-a dorit plecarea ei de acolo( dar nu au apucat sa -i spuna direct..si au asteptat primul pas gresit al ei )..chiar daca ea acum plange , se umileste si o cuprind regretele..

    00
  9. trebuia sa se intoarca la antena 1, poate se reinfiinta echipa matinala, si se oprea badea de facut i9n gura presei

    00
  10. singurele momente cand m-am uitat la Teo au fost cand facea matinalul cu Badea, una dintre cele mai bune emisiuni realizate vreodata. problema este ca, atat Teo, cat si Raduleasca sau altii uita ca audientele acelea uriase nu sunt doar meritul lor, ci si a echipelor de profesionisti care ii servesc dar mai ales a sumelor mari de bani investite.

    00
  11. Teo s-a dus… de cand a plecat de la Sarbu, parca imi venea sa zic ca o duce mai bine, caci s-a facut de doua ori cat era inainte.

    Acum vad ca isi cauta de lucru… Ciudata femeie.

    00
  12. dati pe prima, e teo la carcotasii. :)

    00
  13. Teo o sa faca treaba buna la Prima Tv , are calitati de orator si o spiritualitate iesita din comun . Cu siguranta o sa faca fata ( mai bine zis o sa aduca un beneficiu imaginii televiziunii care in ultimul timp nu prea impresioneaza )

    00
  14. „Schimbi locul, schimbi norocul” (Romanian saying)

    00
  15. Teo a debutat cu MB-spagatistu’. Are un umor adesea fortat..masculin. Trebuie sa lase invitatii sa se produca si ea sa fie mai putin vizibila.. O mai arde pe la Prima o vreme pana ii deschide Sarbu hubloul de la toaleta..

    00
  16. Sarbu nu o sa o mai primeasca la protv…..nu e fraier :D

    00
  17. Vedete cu basini in cap…
    Au impresia ca doar suncile lor conteaza…si uita ca un show de televiziune are succes datorita INTREGII echipe ce o intretine.
    …Si cum PrimaTV nu e cel mai bun exemplu privind profesionalismul(se vede din rating).. e clar ca tot o basina o sa iasa

    00
  18. Teo este una din putinele prezentze media care face treaba si cu cap si cu suflet. Este motivul pentru care (agasat de fetze fara creier) ii doresc succes

    00
  19. N-am fost niciodata in targetul emisiunii lui Teo de la ProTV, dar mai ajungeam din cand in cand in fata tv-ului si o vedeam. Emisiunea era foarte bine croita pe publicul tinta, iar ea facea fata cu brio cohortei de manelisti, pseudo-vedete si poplari.. altfel, ma indoiesc ca era ea propriu-zis o admiratoare a lor.
    La Romantica a facut rahatul praf, n-am mai prins nici o emisiune.
    Semnarea contractului cu Prima la o zi dupa ce a aparut in Cotidanul interviul ala jenant, in care numai ca nu ii pupa picioarele lui Sarbu, m-a facut sa ridic o spranceana a mirare. Foarte foarte ciudat..
    Altfel, nu sunt neaparat de acord ca Prima exista doar prin Carcotasi. Dintre toate televiziunile, Prima mi se pare cea mai ancorata in realitatea romaneasca, poate ca toate productiile proprii pe modele straine nu fac mare audiente, dar cateva nu sunt chiar rele, vezi Megastar, Supernanny, Ciao TV. Bine, apoi mai apar si chestii gen Trazniti in NATO (n-o sa inteleg ever cine si mai ales de ce s-ar uita la o asemenea plictiseala penibila, si cum de continua dupa atata amar de timp), I dunno.. poate ca la Prima Teo o sa reuseasca sa faca totusi ceva.
    Cat despre o reascociere cu Mircea Badea la Antena despre care am tot auzit, asta a devenit asa un fel de fata morgana pt multa lume, highly overrated. Au evoluat amandoi, si cred ca s-a vazut clar cine era totusi partea mai valoroasa din duo.

    00
  20. obisnuiam sa ma uit la Teo pe vremuri si am observat cum a inceput sa invite tot felul de persoane de proasta calitate (probabil pentru a atrage noi tipuri de public) si nu mi`a placut deloc.
    mi`a placut cum ai zis`o zoso, „… toţi care au plecat, bazându-se pe nume au ajuns rău de tot.” Ma mir de ce se continua practica asta, cand au in fatza lor cazuri clare de esecuri dezastruoase.

    00
  21. You know why? Pentru ca majoritatea vedetelor de la noi nu stiu sa se reinventeze, sa fie fresh, sa schimbe placa, si sa se ia mai PUTIN in serios.
    Sunt conformisti, attention whores, si tot ce ii intereseaza este ratingul. Rating! Rating! Who gives a damn screw about content and quality

    00
  22. teo a vrut o schimbare si a avut-o….poate ca nici nu a mai vrut sa fie atat de „vedeta” poate i-a placut altceva si probabil se simte bine in postura ei…pana la urma conteaza ce simte ea….si ce-i place ei…critica nu isi are rostul…sincer….

    00
  23. teo e tare………….

    00
  24. Îmi place f.f.f.mult bucuria şi simpatia pe care o emană Teo.
    Am fost foarte plăcut impresionată la reîntoarcerea în ţară să o văd pe Teo la Prima, împreună cu toată echipa ei, făcând aceeaşi treabă minunată.
    Nu renunţaţi, fiţi tari….

    00
  25. Teo te iubesc din suflet ai o imaginatie fff. bogata nu te lasa esti mai tare ca oricine altcineva . SUCCES.pe mai departe.

    00
  26. o emisiune de milioane, ma uit la teo de cind a aparut prima emisiune a ei.la pro.tv.imi place stilul ei de a vorvi si de exprimare.TEO ESTI FANTASTICA

    00
  27. Teo,te urmaresc de pe vremea cretacicului(daca ar fi sa te citez),oriunde ai fost ai avut audieri si de-ar fi sa ajungi la televiziunea” AVANTUL PRABUSIREA” tot o sa ai destui telespectatori.Cat despre cei ce te critica au posibilitatea de-a schimba programul ,dar, e mai simplu sa arunci cu r…t intr-un om care chiar face bine ceea ce face.Sa-ti traiasca fetita,am si eu o fetita de 6 luni.ESTI SUPER si abia astept sa te vad prezentand „Momentul adeverului”

    00
  28. Maddy , daca Teo a invitat personaje de proasta factura , la Bahmu si la Madalin Ionescu ce fel de personaje sunt invitate pentru circul ce se desfasoara in emisiunile respective ? Vin tare din urma Nasul , Rai da’ buni …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.