Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. oricum deja a intrat in impas…pentru ca, companiile care se vor folosi de retea nu sunt de acord ca ea sa fie un monopol al UTI, si ca nu e fiabila..ceva de genul asta…ar costa pe undeva pe la 600 $ cablarea pentru o casa… si asta s-ar vedea in cresterea preturilor pentru servicii.

    00
  2. si o sa decoperteze toate strazile sa puna fibra ?:))

    00
  3. nu toate. ca deobicei, doar pe cele asfaltate proaspat. :))

    00
  4. da..deja au stricat toate trotuarele.. hai unde e asfalt pun la loc dar unde era u pietre mai deosebite..de ex in fatza la hotel Novotel am vazut ca ..au lasat gropi…tipic romanesc. In fata blocului meu au asfaltat..dar cu un asfalt de proasta calitate…domnu’ Videanu i-ote deştu’….

    00
  5. cat despre cresterea preturilor… ideea sa se faca netcity era sa nu mai fie monopol. n-o sa mai fie,dar intradevar, cum zicea ratonbox, or sa creasca preturile la instalare. deci, nu o sa mai fie asa usor sa sari de la o retzea la alta….so..ce-am avut si ce-am pierdut….

    00
  6. In afara de pretul ridicat unde mai pui si mentenanta in caz de downtime caci operatorul care se foloseste de retea trebuie sa apeleze la un tert pt a rezolva problema …
    Monopol curat , aici trebuia controlat de o autoritate nu de o alta companie.
    Cred ca mai rapid ne iradiem cu wimax decat sa ajungem undeva cu netcity

    00
  7. trebuie sa puna si borduri optice

    00
  8. opaaa … iote ce scrie si pe salopeta lu nenea ala TMUCB , adica aia de la metrou :) … uti, metrou, aceeasi bani aceeasi firma? :P

    00
  9. Motiv de dat bani la firmele de asfaltat.

    Pe unele bulevarde (gen intersectia Budapesta) macar s-au bagat si la facut niste extralocuri de parcare. Poate cu bulevardul mai lat nu o sa mai fie aglomeratia aia de doar 2 benzi.

    00
  10. monopol o sa fie pe retea…pentru ca primaria momentan nu permite cumpapararea unei bucati de retea de catre firme..ci ea poate fi decat inchiriata de la UTI. In plus ar mai fi probleme de organizare: nu s-a facut un proiect pe termen lung de control al costurilor…tarifele sunt enorme 30 000 euro/km. Se pare ca cei de la UPC invoca motivul asta pentru a-si scuza lipsa participarii de la proiect. Zic ca, in conditiile astea, nu pot lua un imprumut de la nicio banca. Din patea mea, as fi si eu de acord cu ei, pentru ca mi se pare ca proiectul acesta este prost gandit…. avand in vedere ca li se vor permite folosirea actualelor retele si dupa construcita NetCity, nu cred sa fie atatea companii care ar inchiria de la ei reteaua. Daca chiar vroiau sa fie profitabila, trebuiau sa le fi facut o oferta care sa-i determine sa renunte la vechile retele, astfel incat toti sa fie multumiti…dar in final..nu eu am facut proiectul..nu am nicio tangenta cu el….asa ca puteti sa nu luati in seama opinia personala.

    00
  11. Mi se pare foarte buna ideea de ingropare a cablurilor care atarna ca dreaq in Bucurestiul asta. Acum ceva timp vroiam sa fac niste poze, insa nu am reusit din cauza cablurilor. Pozele vroiam sa le fac la casa poporului…dar si acolo sunt zeci de cabluri care traverseaza strada. Sunt curios cum vor ingropa astia sutele de mi de cabluri care se intind prin Bucuresti, mai ales cand ma gandesc la zonele unde se intalnesc cablurile, un adevarat dezastru.

    00
  12. Wireless tata, ca cind vine cutremuriciu sa vad eu cum crapa fibra aia in 64.

    00
  13. Alea sunt acolo de cateva luni bune.Strada nici nu intrase in reparatii cand au pus tevile din plastic

    00
  14. Sunt si eu curios sa stiu de cand a devenit UTI provider de internet…
    Ca eu stiu ca se ocupau cu securitatea… bade- garzi si alte alea.
    Inca una din minunile lui Videanu? In fine… se termina totu’ in mai. Ca vin alegerile locale si alt primar, alte idei, alte spagi, alti protejati… Videanu nu mai iese nici cu politia federala!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.