Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

  1. E bun articolul, insa chiar daca sunt nascuti in 90.. au fost educati tot de oameni cu mentalitati comuniste.. am vazut multi tineri care au ‘mostenit’ ideile parintilor

    00
  2. Destul de interesant articolul, problema e ca „stupid people” nu sunt toti. Din articol am inteles cum ca toti din generatia respectiva am fi la fel ( nu sunt chiar ’89 ..dar oricum )

    00
  3. nascut ianuarie 90 … :)
    nu consc pe nimeni din generatia mea cu idei comuniste cum se zice pe aici, depinde mult de modul de viata tind sa cred ca generatiile dupa 90 sunt mai… cum sa spun, fucked up.

    Sa dau un exemplu care pentru unii pare banal.
    CN in limba romana, cea mai mare greseala posibila, o generatie noua cu cunostinte de engleza penibile, sincer, stiu ca pare banal dar CN mi-a mai deschis ochii, apoi am evoluat la simpsons si alte sitcomuri americane. Nu toti aveam posibilitati e drept, poate eu am fost norocos. Educatia poate nu vine din sitcomuri si alte forme de entertainment dar cum am mai zis, iti deschid ochii, si asta este doar un exemplu, muzica conteaza, chiar si filmele de referinta, poate chiar mai mult decat ceea ce se invata in scoli, si nu in ultimul rand, cititul, si aici ma refer la carti cu adevarat bune nu cartile care le citesti in sila pentru ca esti obligat.

    In fine parerea mea ca niste generatii mai noi, sa zicem… dupa 94-95 nu stiu… nu imi inspira prea mult :)

    00
  4. Zoso, mai intai de toate multumesc pentru link, a facut toata diferenta. :)
    Apoi… eu ma asteptam la un val de revolta din partea generatiei ’90, care sa-mi asalteze blogul (sau sa comenteze aici) si sa-mi spuna ca ce zic, zic prost. Si ca habar n-am despre ce vorbesc. Si ca ei nu sunt asa, ca majoritari la ei sunt cei care vor face intr-adevar schimbarea in bine, ca ei iau atitudine, ca se lupta pentru ideile lor, pentru identitatea lor, pentru crezurile lor.
    Asa cum am spus, cand noi am fost facuti golani am iesit in strada, cu zecile de mii, pentru ca am fost o generatie care lupta pentru ideile sale.
    Deocamdata am insa doar batai pe spate din partea ‘bosorogilor’ de 30 de ani din generatia mea care, culmea, sunt cu totii de acord cu mine :|
    Naspa. That means we’re pretty fucked up.

    00
  5. „Asa cum am spus, cand noi am fost facuti golani am iesit in strada, cu zecile de mii, pentru ca am fost o generatie care lupta pentru ideile sale.”

    Poate atunci, nu poti sa intrebi un simplu om anscut in 90 despre intentiile sale sau ce idei si pricnipii are o intreaga generatie.

    Eu personal am multe, dar nu pentru tara asta, nu vreau sa fiu rau si sa spun ca e ca si cum ai lupta pentru o cauza pierduta, daca la asta te referi… la o lupta, la ce va face generatia asta… ei bine eu NIMIC.

    Daca altii in tara asta se fac de ras in ultimul hal sa nu crezi ca cineva din 90 o sa faca cu mana „Hey, uite si eu sunt cu dobitocii astia” aha, lasa. Eu nu vreau sa plec din tara la munca fizica sa castig 1000 de euro, nu despre asta e vorba.

    Daca intr-o tara eruopeana conteaza lungimea parului ei bine, comunism tot e, unde dracu scrie ca trebuie sa am aprul scurt la ore? Uite o chestie pentru care as lupta, dar asta nu e nici varful de iceberg, e doar o musca la o bere pe varful iceberg-ului.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube