antenele noastre

Ştiţi ce mişto e să fii director la Antene? Tot ce ai de făcut e să convoci şedinţe, dai televizorul pe ProTV şi le zici „notaţi de aici, asta vrem şi noi”.

Au Vacanţa Mare? Hai să facem Divertis! Au talkshowuri! Şi noi! Au „Inimă de ţigan”? Facem „Clanul Sprânceană”!

Asta ultima e atât de evidentă încât Sarbu râde cu gura până la urechi.

televiziuni

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. azi maine isi fac blog…

    00
  2. pai sunt destule,,au de unde,,,,clanul spranceana?!:))))ast ace mai e???n-am auzit de el,,,si nici nu m-am uitat:))

    00
  3. clanul spranceana? nu cumva e ala in care se joaca margineanu ?:))

    00
  4. Nimic nu mai este original, totul este adaptat. PROTV au doar avantajul ca au preluat ideea primii. Se vinde? eh, rahat, ce noi nu putem sa facem? Cam asta e atitudinea nu numai in televiziuni ci peste tot.

    00
  5. tot de cacat sunt emisiunile, independent de tv station
    megaproductii, hai sictir!

    00
  6. O singura observatie: Divertis a aparut cu mult inaintea manelistilor de la Vacanta Mare. Poate ca formatul s-a modificat de cand sunt la Antena 1, dar daca tu vrei sa le compari, atunci faci o mare greseala.

    PS. Daca ai fi mai obiectiv (ie. sa nu scrii numai despre greseli cand vine vorba de unii si numai despre succese la altii) cred ca ai fi mai bun.

    00
  7. unu scund, ideea este ca pro tv-ul avea inainte vacanta mare, si dupa aceea, antena1 a luat divertis-ul de la tvr, ca sa aibe si ei ceva de genul pro tv-ului, ca pierdeau audienta.

    00
  8. Totusi sa nu comparam Vacanta Mare cu Divertis.

    00
  9. Trecand peste calitatea programelor, eu intotdeauna am vazut protv-ul ca singurul post care a adus ceva nou si singurul post la care se lucra la imagine.

    Antena 1, nu ma refer la celelalte posturi, tot timpul mi s-a parut ca e postul ala mai sarac, cu decoruri de carton si imagine prafuita si ieftina (bine, nu chiar atat de ieftina ca si prima) si oricat de mult ar incerca ei sa schimbe asta, mie tot aceeasi impresie imi lasa.

    00
  10. Aveţi antene?…..
    Sunteţi pericukoşi!….. Mă retrag, mai ales că recunoaşteţi.

    00
  11. @mns „protv-ul …………….. singurul post la care se lucra la imagine.”

    Da, la o imagine de rahat, Pro(s)TV se potriveste la fix.

    00
  12. Corect, mns. Aceeasi impresie o am si eu despre Antene: prafuit, invechit etc. Pana si culorile lor sunt naspa, sterse, „fade” nu stiu cum. Pe mine, sincer, ma deprima sa ma uit la A1, mai ales daca se da vreun film englezesc (vreme mohorata and shit). Pe de alta parte, A3 imi place ca design, chiar mai mult decat Realitatea.
    Apoi, legat de copierea Pro-ului, asta fac toate televiziunile! Cel mai tare mi-a placut faza cu boxul si wrestling-ul. A inceput Pro si apoi au inceput toti sa copieze. Pro a simtit ca deja nu mai e la moda, a lasat-o mai moale, ceilalti au mai continuat nitel si apoi au facut la fel.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.