Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Dumnezeule… 10.000… enorm

    00
  2. Parca in america s-au cumparat mult mai multe… in prima zi cel putin… oare cum o sa fie cu google phone-ul?

    00
  3. Problema e ca 399EUR platesti pe aparat, plus abonamentul pe doi ani la T-Mobile care mai face inca 1176EUR minim(cica 49EUR e abonamentul minim). Scump si nu stiu daca are acoperire pretul asta asa mare.

    00
  4. NOU
    #4

    scumpt pt romani ;)

    00
  5. Mult mai multe in UK

    00
  6. Daca oamenii isi permit, de ce sa nu cumpere?
    Cand o sa avem si noi nivelul de trai din Germania probabil o sa se vanda si la noi 15.000 in prima zi , ca na… romanul e mai curios din fire.

    00
  7. …trist…dar si in Germania sunt oameni prosti

    00
  8. # Hadess a scris pe 12 Noiembrie 2007, 12:31 am

    Daca oamenii isi permit, de ce sa nu cumpere?
    Cand o sa avem si noi nivelul de trai din Germania probabil o sa se vanda si la noi 15.000 in prima zi , ca na… romanul e mai curios din fire.
    –––––––––––––––––––––-

    Eh nici aici nu stau covrigi in coada,e tara mai curata si intardevar e nivelul mult mai bun de trai,dar aici omul stie de cuvantul MUNCA.

    00
  9. saracii drq

    00
  10. Nu stiu ce se agita toti pentru asa zisa mare inovatie. Asta inseamna marketingul bun

    00
  11. 2 telefoane urasc : motorola v3 si iPhone,
    imi sunt antipatice rau…

    00
  12. ca sa inteleg ca nu poti lua iphone „la liber” ? esti nevoit sa`ti faci abonament? daca asa e, mi se pare foarte restrictiv, in fond e o bucata de plastic cu circuite, da`l naibii, a creat asa isterie printre turmele de oameni.

    00
  13. Pana nu vad iPhone la liber si cu SDK-ul lansat, nu ma intereseaza. Dupa, mai vedem.

    00
  14. Pretul iPhone e rodul unei campanii de marketing super agresive care i-a facut majoritatea sa si-l doreasca indiferent de pret.

    00
  15. @ice – normal. doar e mai mare SUA, nu? :/

    cat despre iPhone… chiar ca isterie.

    00
  16. @ice….asteapta tu mult si bine..daca n-ai aflat, google nu se referea la gphone cand s-a vorbit despre intrarea pe piata mobila…ci o sa fie un nou OS….Android, bazat pe Linux….open-source..facut in colaborare cu o gramada de alte companii ce fac parte din ceea ce se numeste acum Open Handset Alliance.
    Cat despre iPhone la germani….era de asteptat…doar sunt unii dintre cei mai mari „trend-isti” din Europa..

    00
  17. Eu cunosc o familie de nemti care nu stiu altceva decat Apple … au 3 MacBook Pro in casa… si uite ca nu au dat fuga sa cumpere iPhone. Sunt mai prosti?

    00
  18. Pai la 399 e mai ieftin decat multe nokii! Iar ca abonamente, ar fi bine sa avem si noi internet mobil nelimitat la preturile alea :D Si iPhone-ul fara net e un mare …

    Cine comenteaza impotriva iPhone inseamna ca l-a vazut doar in poze. E drept ca nu e perfect, dar comparativ cu celelalte telefoane e mult superior. Daca pui mana pe unul devii dependent!

    00
  19. Nemtii sunt aproape la fel de dobitoci precum americanii la faza asta…

    00
  20. eu nu inteleg o chestie cum de e iphonul la nemti 399€ si la noi e 650€.Da’ na in ritmul asta o sa fim o noua Elvetie da’ numa’ la preturi ca la prostie suntem egal cu pakistanul

    00
  21. Eu cunosc o familie de nemti care au 3 bmw-uri, si totusi nu au dat fuga sa-si cumpere M6. Probabil ca e o masina proasta!

    00
  22. Colosal frate. Sincer n-as vrea sa am un telefon care sa-l mai aba inca 10.000

    00
  23. ZuZu…tin sa mentionez ca esti un batut in cap !!!! Tu nu ai telefon mobil sau esti ceva super vedeta si ai telefon unicat ?! Giiiizasss…dupa parerea ta…un NOKIA sau oricare alt telefon normal, este mai putin intalnit decat un iPhone ? !

    00
  24. incepe sa-mi fie din ce in ce mai clar ca cei care vorbesc de iPhone o fac doar pt ca nu il poseda (indiferent de motivul pentru asta). Este de departe un tool foarte cool; aseara de ex. scriam scripturi in consola lui cu care ma conectam wifi la appletvul de langa tv ca sa folosesc niste servicii create de alte scripturi, scrise anterior tot de pe iphone, prin ssh, cu vim. No, pe ce telefon ati mai avut vreodata prompt unix, acces la filesystem si ocazia sa faci cam ce vrei acolo, in ruby,php,perl samd ?

    00
  25. iPhone nu este telefon, e un TERMINAL ba ! Deci astia care vorbiti in dodii, ciocu’ mic si joc de glezne, spor la tastat semeseuri pe Nokiile voastre pretioase :P

    00
  26. Omulenilor, 10.000 de oameni nu e mult deloc pentru Germania. Stirea tocmai asta ar fi, ca n-au fost destul de multi cumparatori. Ce va agitati asa, parca s-ar fi vandut un milion.

    00
  27. eu tot sunt fericit ca am dat doar 330 usd pe un aifon :D luzarilor

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.