pentru Becali, blogurile sunt pline de securişti

Preşedintele PNG, Gigi Becali a susţinut joi că a primit o „scrisoare de ameninţare cu moartea”, făcută de „serviciile comuniste, securiste”, care „umblă toată ziua pe globuri” (n.r.- bloguri), în care i se cere să se retragă din politică.

„De cine pot să fie făcute ? Cine umblă toată ziua pe globurile (n.r. – bloguri) alea ?”, s-a întrebat Becali, care şi-a răspuns: „Numai ăştia, de pe la SRI, de pe la SIE…Vechi securişti, numai manevre fac, pe globuri, pe site-uri, numai ăia stau”.

de pe mediafax

blog, fosile, politica, idiocracy

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. lol globuri ? =)) gigi gone smart… not

    00
  2. Securistule, care esti tu securist, tu si cu globu’ tău :)).

    Tare viitoru parlamentar European ăsta… Noroc că joacă Steaua prost, că aşa poate nu o ajunge

    00
  3. saracul…….daca mai mult nu-l duce capul….asa or fi in mintea lui,,,globuri=))))))

    00
  4. png – partidul national de glume

    00
  5. am vazut si eu la tv cand zicea de „globuri”

    00
  6. pot sa-mi schimb globul PAPABUN in papabun.globspot.com ? :))

    00
  7. Foarte tare remarca lu „nea Gigi”, vorba baietilor de la Steaua. Cred ca voia de fapt sa se refere la baietii care lucreaza pentru PD si care fac valuri online pe peste tot….:)

    00
  8. Moooaaa,, ne-a prins nenea Giginator ca suntem de la SRI si s-a si prins ca denumirea noastra interna la Blog-uri este Glob-uri. Damn, bine ca avem si noi ca in MIB ( ca tot l-am revazut acu’ cateva zile) dispozitiv de stergere a memoriei. Doamne ce geniu este omul asta.

    00
  9. baaaai baiaaaatule, ma doare burta de ras

    00
  10. You globber … :D

    00
  11. Sunt securist! :))

    Se refera oare la Ciutacu and co?

    00
  12. Probabil facea referire la blogurile gsp…stie el ce stie… :P

    00
  13. Deci,prin urmare,avem:
    Globber.Com aka. glob.globspot.com
    Romanian Globbing Comunity

    Suna lafel ca globinii aia din Harry Potter…
    Dupa replicile foarte inteliginte ale lui becali rezulta cu eu,tu,restul bloggerilor sunt securisti,preuna cu Blogger,Wordpress,Haipa,Voce,Nimic,etc. care sunt organizatii de securisti…

    Na’ ca incepui sa aberez…

    00
  14. Erau unii la o emisiune de fotbal si la stirea ca Maradona a fost votat cel mai bun fotbalist pe Net aia au inceput sa se intrebe intre ei: „Dumneata te uiti la Internet?” Raspunsul a fost majoritar ca nu se uita la internet.
    Nici Becali nu cred ca se uita la Internet.
    Dar las’ ca pune el mana pe globurile voastre si va arata el atunci…
    Va sparg Globurile,ba securistilor!

    00
  15. ce grad putea avea in 1989 zoso cand avea vo’ 10 ani , sergent, plutonier?!?..si eu il banuiam dar n-am avut atata cojones ca badea Gigi

    00
  16. Becali e fostul Vadim, noi cu cine votam?

    00
  17. @joju, zoso a fost pionier sau măcar şoim al patriei. Deci a intrat

    00
  18. Ciobanu’ asta ma uimeste pe zi ce trece :)) Doamne, prost L-ai facut!

    00
  19. PNG – Partidul aNti Globareala

    Ce pana mea e mah cu Ciobanu asta? .. nu prea inteleg de ce il tot bagam in seama .. licheaua aia .. a ajuns asa din cauza noastra .. noi ii dam apa la moara ..noi il mediatizam .. NOI (adica „globarii” si massmedia)

    Andrei Maxim .. daca nu ai aflat „LUMEA E PLINA DE PROSTI ” .. cu geniile stam mai rau … si asa cum „ban la ban si purice la purice ” asa si prost al prost .. nu te mira ca o sa ne trezim cu asta .. la alegeri pe locu 2

    00
  20. madko, inca mai cred ca ratia de prosti e suficient de mica. Sunt un naiv, stiu.

    00
  21. daca juca steaua bine ii aveam pe toti in parlament.

    http://www.sutalasutaturism.ro

    00
  22. bag pla-n Becali!E un animal jegos!:(

    00
  23. este mai globberi pe globosfere. http://www.globber.ro . Stia razboinicu cum sta gloaba,aa,,treaba

    00
  24. zoso = securist?

    00
  25. Hahahah voi faceti mishto de el … el va arata un deget mijlociu plin de inele de aur cu diamante presarate prin galbenul material…:) ….. Becalli trebuie rapus in felul urmator : trebuie sa nu mai fie mediatizat … poate fi terminat doar daca este lasat in obscuritate …. lasat sa fiarba in incultura lui …

    00
  26. Saracu’ e terminat …. auzi… ” GLOBURI ” =))))) , cel mai mare analfabet !!!

    00
  27. NU SE POATE, ESTE O MINCIUNA GOGONATA(DIVERSIUNE). BAIETII DE LA SECU ISI APARA TURNATORII. GHEORGHE BECALI UN TURNATOR ORDINAR. „TU I-AI DAT IN GAT PE FRATII CAMATARU SI TOT DIN CAUZA TA A PLECAT SI NICU GHEARA”. Aveti dovezi, intreaba moderatorul Dan Diaconescu, in direct si reluare. „Voi jura cu mina pe Biblie în fata instantei”, a raspuns, sigur pe el. Corleone(Mitica Dragomir). A intervenit telefonic NICU GHEARA „Gigi, tu acum taci, vorbesc eu, s-a auzit”. „Ursul”, „Razboinicul luminii” se facuse mic, in scaun. „Esti machedon de-al meu, nu poti sa-mi faci rau, dar, daca vei incerca, VEI STI SA PLATESTI IN FATA MEA”. „Da, Nicule”, a ingaimat „cel mai puternic om din Romania” (SIFONARUL), dupa care a incasat, resemnat, urmatoarea „palma”. „GIGI E PREA MIC SA-MI POATA FACE MIE RAU”. Linistea din studio devenise acum apasatoare, în timp ce vocea de la telefon continua sa-l certe. Pe cine? Pe Gheorghe Becali, turnatorul(SIFONARUL). Episodul s-a petrecut în studiourile zero TV in urma cu cativa ani, si e posibil ca telefonul lui Gigi Becali sa sune zilele acestea din nou. GIGI, TU ACUM TACI, CA ALTFEL… Asa stau lucrurile în lumea lor! Cel care atunci l-a umilit, e nasul lui Adrian Mutu si poate decide sa plateasca datoria finului sau. BANII CRED CA VIN DIN SALIRIILE DE COLABORATOR AL SECURITATII. ALTFEL NU INTELEG CUM TOT SCAPA „BASMA CURATA”, ACEST CIOBAN SEMIANALFABET, PENTRU DESELE FAPTE PENALE DENUMITE „OFENSA ADUSA AUTORITATII”, DE EXEMPLU. DE CATI ANI ARE NEVOIE ROMANIA CA SA FIE O DEMOCRATIE REALA? CAND VA FI DEGAJATA SCENA POLITICA DE PERSOANE CARE ISI DATOREAZA POZITIA ACTUALALEGATURILOR CU COMUNISMUL, SECURITATEA SAU MILITIA? SE IMPUNE EXTINDEREA ANALIZEI COMUNISMULUI SI A SISTEMULUI SECURIST/MILITIENESC IN DOMENIUL POLITIC SI IN DOMENIUL JUDICIAR, CA PE UN ELEMENT STRICT NECESAR SANATATII UNUI SISTEM DEMOCRATIC MODERN. Nu e obligatoriu să fiti de acord cu mine, dar ar fi maiRAPID aşa.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.