notoriu.ro fură conţinut

Iulian Toma mai dă o lovitură! I-a descoperit pe notoriu.ro, o labă de site din portofoliul Magentique Media, care „împrumută” de peste tot texte şi îşi pune semnătura pe ele.

Uite că am găsit şi eu una, care nu e de pe AdPlayers: original şi copie.

E România, am fi surprinşi dacă n-ar fura…

update: au închis siteul, dar screenshoturile răman…

192806164953

furt, legi-justitie, web2.0, dot ro, idiocracy

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. plagiat.ro iti spune ceva?

    00
  2. gata cu accesul la site. s-a taiat teava!

    00
  3. parola, huh?

    00
  4. …se intampla si la case mai mari: https://www.femeia.ro/

    00
  5. Chiar nu inteleg de ce ar fi oprit site-ul. In cel mai rau caz puteau sa scoata stirile.

    00
  6. cand nu stii prea bine care sunt alea bune si alea rele, e mai bine sa taci molcom…

  7. am bagat si eu un coment da nu mi-a aparut, evident ca nu eram de partea ta zoso. ….. baga si tu un google la articolul cica copiat de pe adplayers vezi ce iese: toata luema a scris la fel – https://www.google.ro/search%3Fhl%3Dro%26q%3Dromanii%26gws_rd%3Dssl&hl=ro&q=EhAgAUHQAAIdkwAAAAAAAAABGN3cyNwFIhkA8aeDS3b599bhmUm1DfbhEUQOqH0rWjBmMgFy cheltuiesc 166 ron la Mall&btnG=Căutare&meta=

    00
  8. oianu:
    esti off topic (sau autorul materialului notoriu). ar trebui sa vezi ca am dat doua capturi de ecran in care continutul stirii se vede ca este acelasi cu cel de la AdPlayers.

    Nu-mi spune ca si asta a scris toata lumea la fel …

    00
  9. Dragilor,

    Se impune sa dau o explicatie ca urmare a comentariului referitor la http://www.newsreport.ro. Newsreport.ro este un „news agreggator” care are acorduri scrise cu toate publicatiile de la care preia stiri. De altfel acest lucru este probat de respectarea restrictiilor impuse de acestea: link spre site-ul publicatiei pentru materialul integral, publicarea logo-ului publicatiei la finalul articolului, numar limitat de semne preluate de catre http://www.newsreport.ro. Astept ca autorul sa-si retraga criticile impreuna cu scuze fata de oamenii care muncesc cu seriozitate la http://www.newsreport.ro si respecta munca jurnalistilor si legislatia in vigoare. Multumesc.

    00
  10. Dar cine a inchis site-ul? Materialul (cei drept, plagiat) este clickabil in continuare. Deci sa nu facem exces de zel totusi

    00
  11. si totusi daca e de treaba, de ce da cu jula?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.