Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. voi nu stiati ca pleasca ingrasa?????? Daca stiati inseamna ca nu stiti si reversul medaliei mai si prosteste :P

    00
  2. Si cum le mai place lor sa filmeze cum se inghesuie batranii la micii si bere lui Geona sau Vanghelie…jurnalisti de tot curu.

    00
  3. muaaaahahahahahahaha!!! pe vremea cind mergeam pe la conferinte de presa si alte balarii cu cocteil, nu aveam telefoane cu camera. dar pe-atunci erau de filmat penalii care intrau cu legitimatii de la ziare desfiintate si radeau platourile direct in plase de plastic. erau o adevarata structura, isi luau din buletinul Rador toate evenimentele de gen si se anuntau intre ei.

    00
  4. Muamaaaa, am vazut-o pe Niculina!!! Tenace, ca orice jurna-friptu adevarat, a reusit sa inshface stirea cea mare!!!!

    00
  5. d-aia nu m-am dus eu la jurnalism =))

    00
  6. Scaevola, pai zoso nu prea a zis nimic, doar a dat un link. :)

    00
  7. Nu exista padure fara uscaturi, Zoso si tu stii prea bine ca nu toti ziaristii sint asa, dupa cum nu toti romanii care merg in Italia se duc sa fure sau sa faca tampenii. E pacat ca pentru niste nehaliti, intreaga breasla o sa se trezeasca acum cu zoaie aruncate in cap de niste bloggeri care presupun ca sunt vegetarieni. Sau n-au pacatuit niciodata si au multe pietre de aruncat, ei, cei fara de pata. Ceea ce faci tu se numeste maniplare si subiectivism. Crezi ca daca ar fi fost si vreo trei bloggeri pe acolo ar fi stat in lotus si ar fi visat la Nirvana? Mai reflectati.

    00
  8. ma duc sa ma operez la nas soon, n-am nimic cu doctorii, se aude? :D

  9. Si eu iti spun, parafrazand un celebru clasic, ca linkurile fac uneori mai mult de o mie de cuvinte… Putea, bunaoara, sa dea un link despre cat de spagari sunt doctorii. Dar vezi, el nu are nimic cu doctorii… Comprendes?

    00
  10. Pff, are si cu doctorii, cauta mai bine. :)
    Deah, i get your point…

    00
  11. e foame mare

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.