iphone, încă o dată

Cel mai asteptat smarthphone din lume, Apple iPhone, este pentru prima oara pe piata din Romania la www.marketonline.ro, pe stoc, decodat pentru Europa si functional in retelele de telefonie mobila din Romania, incepand cu data de astazi, 11 octombrie 2007. Pretul de vanzare este de 2099.9 RON.

comunicat de presa

Radu are o subliniere interesantă şi are dreptate.

apple, telecom, shopping

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. minel: In caz ca nu esti la curent cu noutatile, e iesit de ieri „patch” pt 1.1.1. deci poti sa-l deblochezi chiar daca are update-ul facut.

    2nd … Is it legal ? Daca nu ma insel in cand semnezi cu AT&T ca doar asa pui mana pe iPhone, semnezi si o clauza de-a lu Apple care iti interzice sa-l revinzi … but I might be wrong

    00
  2. da.. „decodat pt europa” … e doar un fel de decodare… pentru orice… si apoi iti va spune ala de la magazin: „dar dom’le vezi sa nu upgradezi la 1.1.1 ca nu iti va mai merge … daca o faci nu suntem responsabili” … right?

    00
  3. Sunteti incredibili, cat de bine sunteti informati la zi cu patch-uri, deblocari, 3rd party, etc, despre un produs total inutilizabil pentru europeni.
    O fi bun pana il scapi in WC si pe urma unde pana mea il repari?

    00
  4. ct27stf: stai liniştit… minel ştie de patch dinaintea ta.

  5. thx znuff :)

    patchu doar te lasa sa il „activezi” si sa rulezi aplicatii 3rd party dar nu deblocheaza telefonul… ca sa folosesti telefonul pe 1.1.1 iti tre ori turbosim ori iphonesimfree care costa 50-60 usd minim gen… so… da.. stiu despre ce vorbesc

    00
  6. ct27stf, daca mergi la un AT&T store da… tre sa faci credit check etc.. dar daca mergi la un apple store si spui „1 iphone please” … scoti cashul sau credit cardul… platesti.. pleci acasa.. si in mod normal trebuie sa iti faci contractul de 2 ani prin itunes… deci… da :) contractul e facut acasa

    00
  7. o prostie telefonu asta… cu 20 de mil pot face si alte chestii

    00
  8. NOU
    #8

    iphone la Martketonline? :D
    Interesant de citit partea care acopera garantia. :D

    00
  9. am citit si noi, de ieri. e o mizerie ce se intampla.

  10. Pentru iPhone haters: Asta nu e pensie sa fie obligatoriu asa ca nu vad de ce va bagati in seama? Ca e cool sa fii anti Apple? Ramaneti la Nokia care sigur nu are modele peste 10 milioane cu mai putine facilitati.

    Legalitate: Telefonul e adus de Apple in UK si Germania asa ca poate fi adus legal in orice tara UE!

    Moralitate: Deblocarea telefoanelor este legala si morala si este protejata de legislatia UE, care obliga producatorii sa deblocheze chiar ei telefoane contra unei taxe, ceea ce Apple nu face. Asa ca daca cineva e imoral atunci acela e Apple.

    Garantie: Romanii nu ofera garantie la upgrade-ul de soft pentru ca nu au ce sa-i faca in acest moment, decat sa inlocuiasca telefonul. Ceea ce nu cred ca e bine pentru business.

    Pretul: aici imi bag … in toti afaceristii romani care iau un aparat de 10 mil si il aduc la 20 in tara. Profit 100% ce pana mea!

    00
  11. Unde altundeva decat in Romania se intampla asa ceva.

    Mai nou se numeste hackul patch ? :)

    00
  12. Mi-am cumparat un iphone cu ajutorul unei prietene de a mea din state cu pretul lor de 399$ (950LEI) si l-am decodat singur cu softul luat de aici: http://www.iphonesimfree.com care costa 60$. (este acelasi soft care il folosesc si „samsarii” nostrii). Ideea e ca tel in situatia asta cu tot cu transport nu m-a costat mai mult de 1200RON. BTW kinda sux.

    00
  13. Deci mai zic inca o data… so what! Prietenii stiu de ce! :P

    00
  14. mi a revenit iphone`ul la normal…retrag tot ce am zis …yuppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    00
  15. Mi-am luat si eu un 3gs…era marfa mergea bine….asta pentru o zi….fiind primul nu m-am gandit ca trebuie sa fii superdude sa-l folosesti.Am bagat itune sa-mi bag si eu ceva melodii…am vazut acolo update…am dat…am zis ca nah sa fiu la zi cu totul.
    Acu’ am o saptaman de cand ma uit la el si-l admir….adevarul e ca nah…e frumos tare.M-am gandit sa fac ceva poze cu el sa-mi bag pe Hi5 poate agat si eu vreo gagica:))
    Nu inteleg ideea Apple pana la urma.Imi cumpar telefon….e al meu…pot sa’l bag in ….. daca vreau.
    Stie cineva ce as putea face totusi sa-l rezolv???

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube