Hi-Q lansează "Povestea fără nume" pe net cu 3 zile înainte de premiera pe tv

Florin mi-a trimis videoclipul piesei „Povestea fără nume”, care este difuzat pe internet cu 3 zile în avans faţă de tv, ceea ce arată că trupa înţelege unde îi este publicul. Da, televiziunea e importantă, dar de ce să stai la mâna unui VJ când îţi poţi câştiga un pic de admiraţie din faptul că le dai mai multă atenţie celor de pe internet?

bonus: de ce 90% din clipurile româneşti arată trupele cântând? Le e frică de faptul că nu o să îi recunoaştem pe stradă sau pe scenă?

muzica, video

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. Trupele care sunt la inceput, da… tre sa fie vazute ca lumea… Ma rog, la Hi-Q nu e cazu :D

    00
  2. weekendul trecut au avut un concert la mine in oras…totul a decurs destul de frumos… dupa care s-au descis sa se limpezeasca putin la discoteca….. S-AU IMBATAT MAI TARE CA MINE !! deabia mai puteau lega 2 vorbe in fatza pustioaicelor.. de vreo 15- 16 ani care se linguseau pe langa ei si la care imi tot repetam „fetele minore din orasul meu nu sunt curve”….

    00
  3. :(( Mai mult nu pot sa spun… Poate când o să mă opresc din plâns! Mai ales că recent am văzut un videoclip plin de bun simţ: Stone Sour – Bother.

    00
  4. NOU
    #4

    Ai observat corect, este un loc comun ca sa arati trupa cantand in clip. Am studiat aceasta problema si am observat ca asta prinde mai bine. Nu stiu daca este o caracteristica a romanilor sau a oamenilor in general, dar am observat ca putinele clipuri in care artistii nu canta pe piesa au fost in general lipsite de succes comercial („Soare” Sistem, „N-ai crezut in mine” 3 Sud Est, ca sa amintesc doar doua clipuri mai noi).

    Si apoi, daca te uiti, toti artistii internationali de top canta versurile in clipurile lor, cred ca nu are legatura cu Romania.

    00
  5. NOU
    #5

    Si inca ceva: nu e vorba sa stam „la mana unui VJ” (oricum, nu VJ-ii fac playlist-ul, ci directorul de programe). On-line-ul nu exclude off-line-ul, este doar un alt mediu.

    Clipul va fi difuzat foarte mult si pe TV, ca de fiecare data.

    00
  6. da, da, si zoso la concerte hi-q :)) si marmota invelea ciocolata….

    00
  7. Zoso, iar te-a pacalit Florin sa-i faci promovare moca? Sau de data asta ti-a dat si cateva bilete la viitoarele concerte?:-)

    00
  8. Mie imi place mai mult prima varianta… are mai mult suflet parca:)…
    Oricum, faza cu viorile e buna:), dar mergeau puse si pe ritmul alert al primei variante:D

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube