Coke Zero nu e Cola Light!

Zilele astea mă enervează la culme chelneriţele care insistă să mă servească cu Coke Zero, în loc de Cola Light. „E la fel”, „ia uite ce scrie aici, zero zahăr”.

Din nefericire, şi eu insist să le explic că beau cola de 10 ani şi că ştiu diferenţa între cola, cola light şi coke zero, îmbuteliat la cutie sau la sticlă, la 1L sau la 2L. Inutil. Nu mă inţeleg cu ele şi pace.

Coke Zero nu e Cola Light!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. Umh…care este diferenta?

    00
  2. cola normala are un gust mai tare, light e un pic mai dulceag si parca are mai putina cofeina. zero e undeva la mijloc.

  3. Aaaa. Eu nu prea beau Cola si am ramas putin nedumerit cand am vazut sortimentele.

    00
  4. Au indulcitori diferiti si deci si alt gust. Mie Zero mi se pare de cacat, Ligh mi se pare suportabil, dar nu se compara cu Coca Cola normala.

    00
  5. zero face spuma naspa.

    00
  6. Light is for chicks Zoso

    00
  7. andrei are dreptate :))
    cola normala rulllzzz!!!

    00
  8. Light este pt oameni bolnavi care au probleme cu zahar in sange, dar zoso vrea sa fie siluet si ocoleste deci caloriile care este

    00
  9. Cola normala e dulce , cola light e mai „moale” (adica e ca diferenta intre apa dedurizata/decalcifiata si apa normala de la robinet) iar cola zero lasa un gust putin metalic in gura ..

    Parerea mea

    Si da .. light rullz !

    10
  10. Eu am baut cola zilnic si de 4 luni, de cand nu mai beau decat rar, am slabit 5 kg. Mai buna-i apa, aia cu sticla roz, copie Evian, ce va de genu.

    00
  11. @andrei: Ba s-o bei tu!! :)) ca mie cel putin nu imi place deloc gustul, simt indulcitorul ala pe gat inca vreo cateva ore. Zero mi se pare inca si mai rea. Mult mai rea. Prima si ultima oara am baut cand mi-au dat astia in mall o cutie gratis si dupa doua guri am aruncat-o. Si nici ca mi-am cumparat vreodata. No offence, but… yuck!!!!

    00
  12. cola?
    o lesie diuretica!

    00
  13. coke zero ruls… mai ales cea la cutie

    00
  14. Cola Zero si Cola Light folosesc aceleasi 2 indulcitoare. Iar ciclamatul e cel care da acel retro-gust metalic. Poate au umblat putin la cantitatile folosite.

    Diferenta e la conservanti. Cola Zero nu mai are benzoat de sodiu, care s-a vazut ca elibereaza benzen in bauturile acide. Benzenul e cancerigen.

    00
  15. Ah zoso… ce ţi-e şi cu silueta asta :P

    00
  16. aspartam is evil :)

    00
  17. am lucrat la coca-cola si sincer acolo nu se bea coca-cola normal desi era frigideru plin. Preferate erau (dintre coca-cola, fara sa numim sucurile care nu au cofeina) coca-cola zero(la greu) si light f rar. Cel mai bun dintre astea 3 e cola zero(parerea mea). Oricum cele mai baute acolo erau cappy, nesty, sprite si fanta :)

    00
  18. Din ce am mai citit in ultimele zile cu tolo si P-ul la articole si dupa faza cu Logan, parca se schimba stirile de aici, sau ma insel eu ca am citit numai articolele alea …
    San Benedetto – Acqua MInerale Naturale, asta e apa (cu ~ 1 leu sticla de 1,5L); ambalajul e albastru cu dop roz. Are ceva „minerale” e ok .
    Acasa beau apa, in oras cola da’ parca n-are nici un gust.
    Fanta zero, sprite zero vad ca nu au bagat si la noi. Deh, nici vanilla nu a prins.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.