sugaci seniori şi juniori

Ca să vedeţi o atitudine de sugaci senior, uitaţi-vă la Lingău.

Într-o zi, s-a trezit că se mai pricepe la un domeniu, şi anume blogurile. Şi-a tras repede blog, a scris el ce a scris şi când a văzut că nu prea îi citeşte nimeni inepţiile/tâmpeniile, a făcut ce face orice cuţu înconjurat. A muşcat în stânga şi în dreapta între bloggeri, ca să îl bage lumea în seamă.

Linkbaiting.

Când nici asta şi nici menţionarea în fiecare ediţie a emisiunii n-au adus cifrele mult sperate, l-a luat pe JEG să scrie prostii. Nici asta n-a mers. Apoi şi-a băgat un banner pe siteul Jurnalul.ro. Jenant. Mai ales că individul ţipa în gura mare la dezbaterea aia unde l-a făcut lumea praf că e blog lui personal, care n-are legatură cu emisiunea sau cu ziarul.

Maimuţoiule (îmi permit să folosesc termenul numai pentru că eşti mai hâd ca mine), cât plăteşti să te laşi să îţi faci reclama blogului mizerabil pe care îl ai? Crapă fierea în tine când vezi că nu esti nici măcar primul în trafic.ro, nu? Ce trist trebuie să fie să fii atât de mic şi de nebăgat în seamă. Te invit să îmi numeri oole. Alea pe care tu nu le-ai avut decât după ce ai plecat din sala în care eram eu, ca să te lauzi prietenului tău Mirciulica Tembelică cu pozele pe care mi le-ai făcut. Maimuţică tristă, ce poze mi-ai făcut tu mie?

La fel de interesanţi ca Lingăul (asocierea în google se menţine) sunt şleata de comentatori de pe voma de blog. Care sunt la fel de simpatici ca ăia ai lui Badea: râd la glumele de şantier şi nu înţeleg nimic când e un pic mai adânc. Maimuţoiule biciclist, nu mai face jocuri de cuvinte grele, că îţi fug vizitatorii ăia pe care îi aduci cu greu! Rezumă-te la a-l muşca de cur pe Băsescu şi la a pune poze cu nevastă-ta în chiloţi!

UPDATE LA UPDATE: TOCMAI FIINDCA O SLEAHTA DE MAIDANEZI NETERMINATI, INDIVIZI FARA NICI MACAR O REALIZARE CUANTIFICABILA-N VIETILE LOR DE GUNOAIE SI SCURSURI, A SARIT SA-L SFARTECE PE DARIUS, AM DAT DIN NOU DRUMUL COMENTARIILOR

Exemplu de sugaci junior e amicul nostu, al tuturor, Jeg.

Darius, fă-mi o favoare: data viitoare când îţi mai pui javrele să latre (sau te mai plângi lor că eşti asuprit), asigură-te că nu latră spre mine. Da? Asta dacă tot te-ai rugat milogit de mine şi de alţi bloggeri să te „ajutăm”.

Uite, eu la anul nu mai concurez la RBF (şi promit că vorbesc şi cu Sebi), poate aşa câştigi tu, că tot latră lingăul că n-ai nici o realizare (ca să nu mai fie nevoie să organizaţi voi acolo doar ca să câştigi tu), de parca Lingăul are, în afară de a avea onoare de a-i linge chiloţii de antrenament ai lui Tucă (frază de mare angajament, folosită în ziare prin anii ’90).

ps: vezi ca  anul asta, la premiile Ioan Chirilă, o să fie şi secţiune de bloguri, înscrie-te de pe acuma!

update: şi pentru că Mirciulică nu e dispoinibil, fiind la băi, unde încearcă să scoata gustul de c*r din gură, Lingăul face ce ştie mai bine. Adică nimic. Maimuţoiule hâd, tocmai am omorât un gândac în bucătărie, sper să nu fi fost tu, că n-are cine să îl mai periezez pe Naumovici diseară. Care n-are nici o legatură cu campania Dacia pe bloguri. Dar asta rămâne între noi…

update2: uite şi-o dedicaţie muzicală, de la Adonis pentru Maimuţoi

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. zoso, trebuia sa il iei si pe ciudacu in campania aia cu dacia. acuma, tragi ponoasele

    00
  2. cu fiecare amintire a site`ului sau ii triplezi vizitatorii zilnici. crezi ca merita efortul?

    00
  3. dai un click si faci un luzer fericit.

  4. sa`l faca fericit gaozarul de ciutacu pe asta.. ca el i`a dat o piine de baneasa sa manince si matzul dobitocului de jet.. mrrr.. jeg

    00
  5. Bai, i-a cazut netul lui JEG? Cum de nu a comentat el pana acum?

    .pm, mai citeste o data postul. vezi cine pe cine a uitat.

    00
  6. Zoo , am si eu o intrebare: Chiar nu poti fara sa scrii de Ciutacu sau Badea? Nu de alta , dar blogul tau ar fi de sute de ori mai interesant fara asa ceva. In ultimul timp ai inceput sa ai contant cate ceva destpe Ciutacu, nu inteleg ce ai tu in comun cu el , lasa-l in pace , ignora-l. La fel si cu subiectele cu iz politic ,stiu ca ele iti cesc traficul , poate unii citesc logul tau , nu pentru rahaturi politice sau subiecte cu Ciutacu , te-ai gandit la asta?

    00
  7. Ma, acum ce sa ii faci, daca Lingaul are ordine sa patrunda puternic in blogosfera asta face. El nu poate direct sa influenteze blogosfera, dar si-a gasit si el catelusii lui cum e si jeg, care vrea si el faima. Asa ca ce vrei, bine ca nu e ca in China (si ar fi in stare sa faca asa ceva), ca atunci chiar confiscau blogosfera, asa nu au decat si ei lingaii lor, scritori ratati, fosti comunisti, si altii care au nevoie de diverse servicii de la ei si ca atare si preaslavesc.

    00
  8. sunt suparat. ieri nu l-am vazut pe ciutacu in trupa de soc… se ambala singur nenea care a descoperit leptopul…
    si cred ca nici nu a avut cine sa-i prinda bretelele de chiloti lui cristoiu …

    00
  9. Zoso, ce iti spuneam ieri confirma si altii: lasa-l in imparatia imaginara din mintea lui paranoica pe Ciutacu si pe Jegurile lui logoreice si vezi-ti de treaba. Sint atitea subiecte interesante de dezbatut. Uite, de pilda, acceseaza site-ul http://worldwithoutus.com/did_you_know.html si o sa vezi lucruri interesante si care merita discutate pe blogul tau: cum ar arata planeta fara oameni peste o zi, doua, o mie, un mileniu, un milion de ani. Ca avem o planeta frumoasa, din pacate locuita…

    00
  10. Zoase, da’ de ce-ai dezactivat ieri comentariile şi le-ai

    00
  11. nici eu nu cred ca scaevola e ziarist de 13ani.. prea scrie corect gramatical si frazele lui au si logica.. deci minte!

    in schimb marele jeg e prost, incoerent si agresiv in limbaj… plus ca are si fata de oligofren patentant.. deci el e adevaratul ziarist!

    sherlock wus here!

    00
  12. Zoso, cu Darius asta e ceva, e clar. Individul trece printr-o evidenta transformare. De sex. Ieri imi scria „Scaevola, mama”, astazi tie iti scrie „Zoase, de ce ai inchis comentariile, maica?” Probabil ca in interiorul sau exista o femeie incatusata. Dariusica, tata, exista chirurgi buni, e libertate, Sorin a devenit Sorina, da friu sentimentelor adevarate care te anima si renunta la nedoritele organe pe care ti le-a dat din start o Natura neinspirata. Fa-te femeie! Dariusa, auzi ce minunat suna (mai putina rezonanta are, intr-adevar, Jega) Dar ai grija ca atunci cind in sfirsit vei avea in fatza o fofeaza, sa te feresti de baietii de pe aici. Golanii astia sint in stare sa te violeze, la cit i-ai enervat!

    00
  13. Darius – observi ca nu ti-am spus inca Jeg, desi incep sa inteleg de ce toti iti spun astfel. Nu te-am jignit, doar te-am citat, daca tu esti prost si scrii prostii, eu ce vina am? De ce ma jignesti. Oricum, esti atit de incult incit pun pariu ca nici nu stii ce inseamna Scaevola. Nu este nume de floare, nici de tampon, habernautule, e un nume nobil, al unui om nobil cu care as vrea sa ma compar. Esti total incoerent, uita-te la prima ta fraza, din postul de mai sus, si incearca sa intelegi ceva din ea. Probabil ca doar tu ai sa poti, un om intreg la minte cu siguranta nu va pricepe nimic. Si nu te mai obosi sa-mi scrii, nu vreau sa intru in polemica, fiindca oameni ca tine nu trebuie contrazisi. Ciutacu, desi face jocuri murdare, are macar talent ca ziarist si coerenta. Tu nu ai nimic pentru care sa se merite sa tii in mina un pix sau sa bati niste taste.

    00
  14. [Dacă sunt (eu, subiect inclus)

    00
  15. copii, nu e cazul. darius e doar raul cel mic si bucuros ca il baga cineva in seama. raul cel mare insa…

    zilele astea producem si cifrele de audienta ale Lingaului, si atunci o sa radem intr-adevar.

  16. @Darius, nu esti doar prost, esti si fudul. Iar in materie de gramatica esti nul, cu desavirsire nul. Vezi, fac si versuri, poate o sa iti intre si tie astfel ceva in cap. De „propozitie substantivala” nu am auzit nici eu nici nimeni pe lumea asta si cred ca bietul Graur (a fost un mare lingvist, sa nu crezi, cu cei doi neuroni ai tai, ca a fost o pasare) se rasuceste in mormint auzind asemenea aberatii.
    Cit despre Scaevola, nu e doar floare, cum probabil ai vazut cu „varu Gugal”, amicul tuturor semidoctilor si incultilor care au invatat sa deschida un computer, ci a fost si un mare roman. Nu roman de aventuri, gagautza, ci roman, latin, adica unul dintre stramosii nostri. Pardon, ai mei, tu cred ca te tragi direct din maimuta si n-ai trecut de faza „Ramapithecus”. Spre deosebire de tine, tucalar de Ciutac ce esti, eu chiar am 13 ani de presa si am vazut multe pe aici, inclusiv „gaina cu pui vii” de aproape, pe vremea cind Jack Cristoiu umbla cu blugii suflecati prin Combinat iar dumneata, dragul meu Darius (sau draga mea Dariusa, daca preferi), probabil te jucai cu putza prin tarina si nu erai inca atit de suparat(a) pe ea incit sa vrei sa o schimbi pe o fofeaza…
    @Habeeb, u are really cool! Ei, da, poate ca ai dreptate, nu am ce cauta in presa, dar ce vrei, citeodata meseria ne alege pe noi, nu noi pe ea. Salutare.

    00
  17. dan, sa nu iti dai tu linkul la blog…

    ictin, da, a confiscat blogosfera de s-a rupt. vezi aici https://oradeanul.com/

    gabi, toti suntem tristi din cauza asta!

    scaevola, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa bloghezi in liniste.

  18. Zoso, audienta nu e tot, in opinia mea. Mai curind as scrie intr-o viata de om un singur roman precum „Cartea de la San Michele” a lui Axel Munthe decit o mie de lucrari vulgare gen Sandra Brown. Cind intru pe blogul cuiva, nu ma uit citi il viziteaza, ci ce scrie el acolo. Repet, am intilnit bloggeri si mai ales bloggeritze, care scriau superb, dar fiindca nu aveau trustul Intact in spate, nu ii baga nimeni in seama. Or,asta nu ma impiedica sa le vizitez eu blogul, cu mare placere. Latinul avea o vorba, la care toti ar trebui sa reflectam: Non multa, sed multum. Adica, decit mult si prost, mai bine putin si bun. Iti urez sa ai cit mai putini cititori, dar neaparat ei sa fie numai academicieni :D.

    00
  19. care o fi echivalentul masculin la ZIARIZDA?

    00
  20. Mai baieti, ma anunta cineva sa nu ma mai iau de tinarul Darius, ca e o scula in jurnalismul mioritic. Cica a primit nu stiu ce premiu de „jurnalistul anului”, in 2006. Pai daca analfabetul asta care imi spune ca folosesc „propozitii substantivale” si are un stil mai prolix decit al unui schizofrenic cu patalama nu doar ca a trecut de ciclul primar, ci a mai facut si gimnaziu, liceu, facultate, dar mai si este ales „jurnalist al anului”, eu renunt la calitatea de ziarist. Spuneti-mi mai bine semanator de cuvinte, dar jurnalist, nu. Daca Darius Groza e jurnalistul anului, atunci de ce -asa cum am vazut in Libertatea – sa nu se faca si manelista Carmen Serban ziarista?

    00
  21. Zoso, quick question:

    WTF iti pierzi timpul cu asta? Vrei sa ‘lupti’ cu Ciutacu? Enroll in PNL, PD or whatever and fight de pe pozitii egale. Sorry sa-ti spun, dar cand injuri pe cineva care:
    – are emisiune TV;
    – castiga de 4-5 ori more than you do;
    – arata mai bine (truly sorry, naked truth);
    – e mai cunoscut – no fucking way ca nu te intereseaza, n-ai avea rubrica stats daca nu te-ar interesa

    nu faci decat sa fii precum imbecilii cu fuckzoso and so on, adica oameni care, nerealizand ceva, ii injura pe cei care au realizat ceva. Not cool.

    Inca ceva: opiniile, politice, religioase or whatever, ar trebui sa fie respectate, mai ales cand totul e gri, nu exista alb sau negru. Nu e clar de ce Base, care a vandut flota si a carei fiica e angajata cu mii de coco / luna drept consultant, e mai bun decat Nastase si matusica sa… Nu e clar de ce Tariceanu si Patriciu sunt mai buni decat Trita Fanita si Miron Mitrea… Nu e clar de ce, cand toti fura, unii sunt mai onesti decat altii, de ce, cand toti mint, unii sunt mai aspru sanctionati, de ce, cand toti tin de ciolan, unii par a avea principii si altii nu. Nu e clar, asadar orice parere are aceeasi sansa, percentage wise, de a se dovedi fundamentata.

    00
  22. jordan, nu ai dreptate pentru ca ei pretind ca sunt echilibrati (ma rog impartiali; pentru ca la cap nu sunt echilibrati) in analizele lor. Fals. Ei dau in basescu/PD non stop. nu vb de faptul ca a lovi in cineva care nu este prezent explica un sentiment de lasitate…
    Sa te uiti cu atentie in promo-ul emisiunii, te vei convinge.

    Iar ciutacu a ajuns sa aiba emisiune la TV, pentru ca lucreaza la Felix in trust. SIMPLU. am impresia ca in A2 Gadea trage sforile, deci fiind prieten cu ciutacu nu avea cum sa nu se faca si cu o emisiune. Iar daca dai in basescu ajungi usor la Felix.
    Nu esti cineva daca esti cunoscut la TV.
    P.S. Florian Pitis spunea ca el nu vine la emisiuni ca sa faca audienta. Nu-l interesa acest aspect.

    00
  23. @jordan: 99% de acord cu ceea ce spui tu, mai ales ca si eu am pledat pentru incetarea acestui razboi la distanta, pe principiul ca netul ne incape pe toti, buni sau rai, culti sau mai putin culti (observi, Darius, ca nu te-am mai facut analfabet, cu tot cu propozitia ta „substantivala”, de care toti colegii mei au ris de s-au prapadit). E drept, base, fatuca lui, nastase, danutza lui, tariceanu, stapinul lui (Dinu Paturica), sint toti o apa si-un pamint, nu merita sa ne batem ca sa luam unora sau altora apararea. Cu un singur lucru nu ma pot declara de acord: e drept ca nu l-am vazut face to face pe Zoso, in schimb l-am vazut pe Ciutacu, cu ochii lui umeziti de ciuta dedulcita la sarea felixiana (ti-a placut oximoronul, nu?) si am ramas fara grai. Chiar esti sigur ca asta arata mai bine ca Zoso? LOOOOOOL

    00
  24. Scaevola, tu, când am greşit şi trebuia să scriu „subiectivă”, ţi-a fost totuşi absolut străin? Nici n-ai idee la ce mă refer, nu?

    Am venit de la lucru, am venit la Zalău, tu,

    00
  25. Zoso: un post bun.

    Jordan: sa nu-mi spui ca este pseudonimul feminin al lui Ciutacu? In rest nu stiu de ce spui ca a realizat ceva. Ce? Are un rahat de emisiune, are un blog de lingau extrem de gretos si este un ziarist de trei lei. Alte realizari?

    Darius: Sincer, ce dracu te-ai combinat cu imbecilul de Ciutacu? Pe tine nu te cunosc, dar il stiu pe el. Iar daca ai un pic de respect fata de tine ar trebui sa-l parasesti (sau iti place cum te alinta: micul neghiob?). Sa nu spui ca-i vorba de bani. Cati? Fac bloggerii cheta si-ti dau mai mult sa-ti face treaba ta, nu pe a papagalului. Am vaga impresia ca nu-i vorba de bani, ci te agati de maimutoiul jn sa capeti ceva celebritate. Totusi are reclama la blog pe site-ul ziarului, are emisiunea aia penibila si… are inca un lucru: charisma boului care linge-n cur o vaca.

    00
  26. @ Tiberiu – exact genul de atitudine tampita de care incercam sa fug. WTF, orice idee contrara e blamata/infierata/condamnata? WHAT? OK, nevermind.

    00
  27. Jordan: am cerut argumente. nu ai reusit sa aduci in favoarea personajului pe care-l aperi. nici nu ai cum. in schimb, ai gasit de cuviinta sa spui ca atitudinea mea este tampita. eu ce sa zic de a ta? fara sa traduc wtf. daca vrei totusi sa convingi pe cineva ca eu, zoso and co suntem niste idioti, iar ciutacu este un geniu creator, atunci ai o sansa. 1. Prezinta dovada. :) 2. si 3 au aceleasi continut.

    00
  28. Ludovic Orban si Victor Ciutacu au ceva in comun.Amandoi sint mincinosi.Mint ca sint Romani ,cu nume unguresti.Lajos Orban nu e cazul sa scriu, dar Victor Ciutacu poceste intentionat …Numele corect este GYOZO CIUTAK. Ciutac insemna somoiog in romina iar vitor, gyozo ca fostul prin ministru al Ungariei Orban Victor. Nu este rusine sa fii ungur ,dar este condamnabil cand nu recunosti,sa nu spun ca minti. Valabil pentru ambi domn.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube