socializează.ro nu prea socializează

M-am înscris pe socializează.ro (am invitaţie de la subiectiv) şi am băgat şi eu un ochi pe acolo. M-am întors, m-am uitat, am văzut ceva tentative de pr0n, am admirat cei 26 de utilizatori înscrişi (cu siguranta un succes al campaniei de marketing şi piar) şi am dat exit.

Una din chestiile care mi-au plăcut e ca nu poţi interacţiona în afara cercului decât dacă ştii nume sau alte detalii. Pur şi simplu nu există o listă cu "ăştia sunt înscrişi şi o freacă acum pe site" sau "ăştia au aceeaşi vârstă cu tine şi sunt la ora asta online", lucru care zic eu că e esenţial. Desigur, pe prima pagina poţi să începi să te uiti la poze cu bagabele şi să vezi ce îţi place şi să începi să le stresezi.

Per total, siteul nu aduce nimic nou publicului roman. Nimic din ce n-au mai văzut până acum la clonele de myspace si hi5, nimic care să îi atragă (designul siteului e urât cu spume), nici măcar o adresa simplă de genul mache.socializeaza.ro (adresa profilului meu, de exemplu, este http://www.socializeaza.ro/, foarte atrăgătoare, desigur).

Îi prevăd un succes monstru.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Un proiect care s-a nascut mort.

    00
  2. E un site de socializare ca oricare altele, nu cred ca va fi cu nimic mai bun sau mai „competent” decat hi5.com de exemplu (simpatie.ro. etc.).
    Cat despre succesul monstru pe care il prevezi, e posibil sa-l aiba (aproape orice site de genul asta il are, merge treaba brici, chiar si in RO).

    Felicitari pentru rapiditatea cu care te misti (invitatie la 6 ore de la „marea lanasare”). Esti un domn bine!
    Acum te astepti ca toata lumea sa-ti ceara invitatii probabil :D ! Nu m-ar deranja una dar nici nu mi-ar schimba viata daca as avea-o! Sunt doar curios, atat. Daca esti marinimos, adresa mea de mail este in datele de contact.

    Multumesc,

    00
  3. E de rahat. Politica cu inviteonly nu da roade in cazul asta, zic eu. Pun pariu ca daca era la liber stateau mai bine acum. 30 de useri. Lol. NEXT !

    00
  4. Zoso daca poti sa explici te rog de ce atata mediatizare a unui proiect scuipat de toata lumea ?

    00
  5. Btw, invitatii pot sa ofer si eu.

    00
  6. not pron… just another ugly bitch.

    00
  7. hi5 ruleaza la capitolul asta, mai nou au si limba romana pe-acolo… de ce sa te inscrii pe un site de-asta, invite only? esti mai frumos, mai destept daca faci asta? :lol:

    00
  8. Stefu: nu e frumos sa zici ca ceva e nasol pana ce nu l-ai incercat.

    Designul nu mi se pare chiar urat, pe langa unele clone de site-uri de socializare de afara, arata chiar bine.

  9. treaba cu invitation Only e cu multa rabdare..negociezi o anumita relatie cu userii si castigi din asta,,ca poti controla evolutia sitelui si poti avea acuratetze ,calitate….Dar tre sa fie si ceva pasiune sa poti astepta..
    IWIW a venit in romania deja cu o reteta si vor sa o aplice,vor crestere,nu cred ca au rabdare..vor forta…cu PR si Spam,in diverse forme…
    si s-ar putea sa castige volum.

    din ce vad eu in poze au modelu cu multe poze…ceea ce e mai aproape de scoala de gandire Myspace decat Facebook,desi poate la grad de separatie sunt dincolo…
    Om vedea..
    daca deja au pr0n e rau..pai aia 26 invitati selecti asta au pus?

    00
  10. @Zoso: Un singur lucru legat de adresa unui profil: atata timp cat nimic nu e public pe acest site de ce ar face „un friendly URL”? Iar daca esti conectat oricum ai lista de prieteni…

    00
  11. hi5 ruleaza
    are un succes atat de mare pt ca e accesibil manelistilor si alora emo
    cum cred astia ca un emo o sa fie in stare sa isi faca un cont pe baza de invitatie? :)

    00
  12. gigi anghel :)

    pana si numele e prea lung si prea greu de pronuntat.
    cat mai simplu. hi5.3 caractere nu 12

    00
  13. Am scris pe blog despre minunea de pagina main pe care un utilizator obisnuit o vede la accesarea link-ului socializeaza.ro. Te intrebi daca nu ai nimerit pe pagina de mail intern a unei firme… Mai ales ca nici nu poti crea de capul tau un „cont de mail”. Am primit foarte repede raspuns la articolul postat pe blog de la Ana Maria care m-a invitat sa socializez si a comentat textul meu despre ideea de socializare… Raman cu ideile mele apropo de stilul abordat de socializeaza.ro…

    00
  14. Parca imi aduc aminte de postul tau cu trilulilu :lol:

    00
  15. il intrebam pe sergiu ce bani face de pe urma siteului?
    cred ca si-a vandut masina ca sa achite banda…

  16. (***://socializeaza.ro/pages/user/login.jsp Hm…

    00
  17. ma uitam acu le Alexa stats pe trend…si socializeaza o ia la vale,dupa campania de PR cand urcase 6-10 august..
    acu au ajuns de unde au plecat…
    atata a tinut?

    00
  18. Salut. As dori si eu o invitatie pentru acest site faimos. sa imi fac si eu o parere. mailul il aveti aici (mikedet08@yahoo.com). va multumesc anticipat.

    00
  19. La unguri iwiw (echivalent socializeaza.ro) a avut un succes enorm, si are in continuare. A fost vandut lui Vodafone cu 15 mil euro. La inceputuri o invitatie se vindea si cu 50 euro.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube