doing it wrong

Un articol nesemnat (a se citi „e tradus din afara si ne e jena sa il semnam”) isi gaseste aplicabilitate si la noi.

Bogdan, daca vrei sa facem niste genuflexiuni cu ce spui tu acolo sa vezi ca nu e tocmai simplu si usor de arbitrat problema. Deisgur, daca asta e motivul disputei.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

  1. e simplu de arbitrat problema, zoso. dilemele raman doar pentru cei care nu au copii. cu un mic efort, as vrea sa-i vad fata celui din prelungirea palmei.

    00
  2. NOU
    #2

    E omenesc sa faci greseli insa repetarea lor poate inlatura marii publicitari de pe online iar acest lucru este nepermis.

    Intr-adevar legislatia pentru online este aproape inexistenta insa legile statului roman (si legile europene) protejeaza copiii inclusiv pe Internet.

    Este interesant de vazut daca se va sesiza vreo institutie (sau daca Neogen a sesizat deja) si daca se va incepe o ancheta. Pana acum PR-ul Neogen a tacut malc.

    00
  3. De tacut poate ca a tacut Bogdan, dar video-ul nu mai e. Sau trebuiau sa dea un comunicat de presa cum ca au scos video-ul? :)
    E greu sa controlezi continutul unor astfel de site-uri. E important insa sa se autosesizeze (sau chiar cu ajutorul altor useri sau blogeri) si sa ia masurile necesare.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.