like a rolling stone

I was a rolling stone!

Jagger e tânăr ca la 16 ani, se mişca pe toată scena de la cap la coada, si dansează ca un adolescent.

S-a inceput cu „Start me up„, „Rough Justice” şi „You got me rocking„, cum avea pe lista maestrul Revenco (lângă care am stat, ca noi suntem prieteni vechi, de pe vremea altor trupe).
Keith a interpretat apoi „You got the silver” şi încă o piesă.
S-a împleticit de tot ce putea, dar tot a dat lecţii la chitară lui Ronnie.
Basistul e un virtuoz, la un moment dat dansa cu chitara în braţe.
Au cantat apoi „Miss You„, „It’s Only Rock’n Roll” şi „Satisfaction„, surpriza fiind scena mobilă, care a ajuns în mijlocul stadionului (pun şi videoclip soon).
Au băgat apoi „Honky Tonk Women”, „Jumping Jack Flash”, „Paint it black” şi „Sympathy For The Devil” si au încheiat cu „Brown Sugar”.

Spre surpriza unor ziarişti şi ziarizde, Ron Wood nu a cântat la bas. Mare dezamăgire!

Dar presimt nişte titluri de genul „Mick Jagger a învăţat româneşte! Nemaipomenit!”
Mick spunea nişte fraze în româneşte pe care le citea de pe un prompter de lângă microfon.

Au cântat 2 ore pe ceas, de la 21.25 la 23.25, bisul însemnând „Brown Sugar„.

Negresa aia, Lisa Fisher, a cântat pe 2 piese cât n-o să cânte toată industria muzicală românească, de la Marius Moga la Cream şi înapoi.

Cea mai proastă organizare din 10 ani de mers la concerte internaţionale. Mersi Events şi BGS! Căile de acces aiurea, punctele de vânzare racoritoare şi bere rare şi moşcăite, portile închise la ieşire.

Au fost 60.000 de oameni, un stadion plin.

Dacă facem abstracţie de românii care tot aveau de ajuns undeva în mijlocul concertului şi dobitocii de organizatori şi poliţişti, a fost un concert excelent. Oricum a fost excelent.

Alte poze aici si aici.
(cine mai are linkuri cu poze, lasati-le in comentarii)

Pe Iris nu i-am prins, ocupat cu parcarea şi intrarea şi cred că a fost spre binele meu. I-am prins pe emos aia de 30 de ani, Charlatans, care s-au făcut de râs. Cineva zicea la un moment dat că o să facă Jagger un duet cu Minculescu şi mi-a venit brusc o senzaţie de vomă. Noroc că nu s-a întâmplat.

La plecare, mi-am adus aminte că sunt în România. O singură poartă de ieşire de pe gazon, la câteva mii de oameni. Imbecilii de la BGS nu aveau cheia de la altă poartă şi se ieşea destul de greu. La maşină, aceeaşi problemă. Se mergea cu melcu, pe motiv de 2 şepcari care dirijau traficul aiurea. Am scăpat de ei şi am dat pedală maximă până în Militari.

De departe cei mai penibili au fost au fost EvZ care au băgat la articole proaste şi inutile şi ieri şi azi. Şi Adrian Gigescu ăla scrie pe orice, nene? N-are şi el treabă acasă? Şi Protv au spus tâmpenii, „Start me now” pe mama dvs! Ia uite, dobitocii de la Realitatea dau interviuri cu luzerul ăla de la Talisman.

 

gasiti toate opiniile oamenilor aici

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

57 comentarii

  1. In sfarsit… :D

    00
  2. Au fost senzationali bunicii!

    00
  3. Bai au fost tari de tot. Ce sa mai zic de lumini, explozii, instrumentisti, spatele vocal, etc. Scena care a plecat in multime si tot asa…

    00
  4. A fost superb. Punctele tari (dpdv subiectiv) au fost Lisa Fischer cu „I’ll go crazy” si Keith Richards cu „Silver and Gold”. Alea m-au lasat cu gura căscată mai mult decât energia incredibilă a lui Jagger sau restul show-ului.

    00
  5. Acum pot sa mor fericit. Am fost la concert la Rolling Stones!

    00
  6. Zoso, intrebare nerelevanta: erai intr-un tricou rosu cu sigla Ferrari pe spate?

    00
  7. Cel mai bun concert din toate timpurile!
    (pana se reformeaza Pink Floyd ;-))

    Daca are cineva poze cu Ron Wood fluturand tricolorul sau Charlie Watts cu tricolorul pe tobe, va rog dati un semn.

    00
  8. oana, nu, eram cu unul negru cu limba pe el

    daca te vedeam, te trageam eu de mana.

  9. Bestial! Bestial! Bestial de buni au fost Stonesii! Si incredibil de proasta organizarea, cu rauri de transpiratie pana sa apuci sa-ti iei o bere (eu n-am reusit), cu apa care s-a terminat si cu caile de acces. Bunicii sunt incredibili, iar Mick a cantat de parca nu s-ar fi miscat din loc si nu s-ar fi agitat nicio clipa, atat de bine le-a zis… Well, de aia sunt the greatest. Totusi, ma asteptam la un public ceva mai incins, mai empatic cu oamenii de pe scena. Mi s-a parut mai ales ca cei de la peluze nu prea s-au miscat, de parca ar fi fost la teatru. Dar poate sunt subiectiva :). Dincolo de asta, nota 10!!!

    00
  10. oana, dar asta n-ar trebui sa te opreasca sa ma inviti la un suc maine (sau azi, ca e trecute…) :)

  11. Zoso, mi se pare ciudat ca ma inviti sa te invit. Nu mai bine ma inviti sa te invit sa ma inviti? :)

    Serios acum: om bea si un suc cand imi revin din euforia de la Rolling Stones, ca acum nici aer nu-mi trebuie!

    00
  12. eu sunt mai timid, tu esti vedeta :)

  13. Pe web esti mult mai vedeta decat mine. Nu ca asta ar fi neaparat un lucru bun… :)

    00
  14. oana sa nu`l crezi … asa le ademeneste pe toate si pe toti …

    00
  15. //me grabs the popcorn bag. erotic chance meeting at horizon //

    00
  16. NOU
    #17

    Frumos a fost. Si tari pozele! Cu ce le-ai facut?

    00
  17. ce sa mai zic! nu mai am cuvinte! am vazut oameni in varsta plangand! 90% au vorbit ramaneste,nu ne-au facut nici unguri si nici suedeji! extraordinar! sunet, lumini, efecte, scena mobila, tot tacamul!
    2 ore pe ceas fara pauza!un minus pt organizatori: am stat 45 de minute, tot pe ceas, pt apa…iar la intoarcere inca o ora jumate cautand un mijloc de transport, adica taxi…

    00
  18. ron wood e tigan, nu cred ca ar fi zis ceva de ei :p

    00
  19. La vip-uri se dadeau sucuri gratis la cutie si haleala. Dupa ce mi-am luat 2-3 cutii de sprite de abia am reusit sa ajung in teren din cauza regulilor, unde e mai ieftin dar mult mai frumos.Doar o bere am baut… Am stat chiar in fata pe stanga si m-au cam speriat artificiile. Cand am observat ca se muta scena am dat fuga si i-am vazut de aproape la Satisfaction. :) S-a auzit clar. Mi-a placut ca am auzit romaneste si gluma cu pantofii ieftini ai Lisei :) Panglicile tip cfr, artificiile, luminile, scena la mijlocul terenului au fost inovatii facut de profesionisti. Bun concert! La satisfaction s-a auzit cam incet.

    00
  20. in momentul in care participi la un concert de 2 ore si peste 85% din melodii sunt hit-uri iar restul, desi mai putin cunoscute, sunt atat de impresionante (cum a fost tributul pt james brown) se cheama ca ai asistat la ceva foarte tare, nu?
    ps: ca tot zicea cineva de pink floyd mai devreme. am citit niste comentarii/auzit zvonuri cum ca organizatorii au incercat sa-l aduca pe roger waters vara asta dar l-au cam ratat pt ca, zic ei, a semnat in ultimul moment pt alt concert. mie personal mi se pare ca fac cacuta pe ei, pt ca roger waters tocmai si-a sfarsit turneul dark side live,dar prin state in vara asta, nu prea avea ce sa caute in europa/romania. stie cineva mai multe detalii?

    00
  21. NOU
    #22

    super concert, umbrit de organizarea infecta. am pierdut 20 min din el stand inca (dupa vreo ora juma’) la coada la apa. am fost printre ultimii care au prins ceva de baut, coca cola 0 adica, dar la setea enorma a mers. au ramas o gramada d oameni fara ceva de baut pe arsita aia. niste imbecili. erau femei gravide acolo care au asteptat ore pana sa poata bea ceva. nu e posibil asa ceva!

    00
  22. lol … nu evacuezi de urgenta un stadion la un concert … te asiguri dinainte ca nu se va intampla nimic.

    00
  23. Fu foarte, foarte tare… mai putin cand a trebuit sa ii iau apa prietenei care avusese o mica cadere de tensiune si trebuia rehidratata. Atunci am injurat rahatul de organizare, insa concertul a fost superb…

    00
  24. @nihasa – hai sa ne gandim un pic: niste amenintari cu bomba venite din partea unora care ii urasc pe ‘roakeri’, un incendiu provocat de un scurt circuit, un cutremur…..sunt de ajuns?

    00
  25. telefonul era un nokia n73, imprumutat de la un amic :)

  26. Mi-a parut rau ca nu au cantat „Under My Thumb”, dar concertul a fost perfect. Concertul, nu organizarea.

    00
  27. @ Woody: Waters a fost intr-un turneu de-ala mamut care a ajuns shi in Europa. Mi-e lene sa caut (just google it), dar a fost la Budapesta acum aprox. o luna.
    .
    Been there. Nu shtiu cum a fost la Rolling Stonz, dar va spun: Pink FLoyd is God, and Waters is His Holy Spirit. Cu exceptzia a doua piese, a cantat numai clasice Floyd, iar partea a doua a fost The Dark Side integral. Auzi, coane? Integral. INTEGRAL. Shi nu faceai diferenta fata de albumul de studio. A sunal identic shi la fel.
    .
    A fost de vis. I’m pinching myself right now, sa imi aduc aminte…

    00
  28. :) Uite si un manelist! :D

    00
  29. mick&co sunt in forma pt. ca din asta traiesc. la fel k sportivii de exemplu, tre’ sa aiba grija de cele necesare: corp&muzica

    00
  30. Alte poze.

    00
  31. bai eu nu inteleg cum events inca mai organizeaza eventuri, adica si coke live a fost dezastru la organizare, iar asta nu mai zic… doi colegi au stat 3 ore la coada la bere si era.. inimaginabil

    g-sus.

    si va dati seama ca nu e de colea financiar vorbind sa organizezi un rolling stones sau un coke live. combination of the nation

    00
  32. nu am nimic de reprosat concertului, nu am cuvine sa descriu. se stie deja cum a fost si nu are rost sa mai comentez.

    legat de organizare nu imi sta in fire sa ma enervez, dar am stat aproximativ 2 ore la o coada pentru 3 sticle de apa care s-au epuzat si am fost nevoit sa ma mai rog inca 30 minute sa imi dea 3 sticle de cola (bleach, nu sunt fan cola dar muream de sete)

    organizare romaneasca in adevaratul sens al cuvantului, sa scoata bani si atat, ii durea pe ei ca oamenii mor la coada pentru o sticla de apa si ca s-au dat lupte orale (s-a injurat si a durat ore intregi) din aceea clipa urasc coca-cola. am iesit tremurand din imbulzeala de nervi, am aprins o tigara si am savurat concertul extraordinar.

    parca mai m-am linistit si am uitat de orele pierdute.

    00
  33. ah, si uitati ce site au astia de la events.

    imi vine sa ii boicotez, sper sa nu mai faca gig-uri d-astea mari :(

    00
  34. e normal ca in Romania sa nu exista o organizare buna…

    00
  35. eu nu am inteles totusi de ce iris. mai bine lipsa, ca la deep purple. iris au cam murit prin 2000…

  36. Pont re: tag-uri pe FlickR. Dacă scrii rolling stones (sau the rolling stones, cum ar fi corect)

    00
  37. Luna trecuta am fost si la Iron Maiden, la Plovdiv. Tare, repede shi iute. Sau tare, repede shi fals. Sau tare, repede shi mult. Depinde de care parte a culturo-clinei maneliste eshti.
    .
    La Manowar m-ash fi dus, daca shtiam. Dar mai bine ca n-am shtiut. In dimineatza asta, dupa ce m-a trezit zoso cu Deep Purple, am tras shi nishte Manowar. Sa ma pregatesc sufleteshte de canicula.

    00
  38. [quote]# Woody a scris pe 18 Iulie 2007, 6:11 am

    ps: ca tot zicea cineva de pink floyd mai devreme. am citit niste comentarii/auzit zvonuri cum ca organizatorii au incercat sa-l aduca pe roger waters vara asta dar l-au cam ratat pt ca, zic ei, a semnat in ultimul moment pt alt concert. mie personal mi se pare ca fac cacuta pe ei, pt ca roger waters tocmai si-a sfarsit turneul dark side live,dar prin state in vara asta, nu prea avea ce sa caute in europa/romania. stie cineva mai multe detalii?[/quote]

    Waters a fost la fratii unguri, la Budapesht, si-a fost beton, la fel de tare ca Stones.

    00
  39. „Cineva zicea la un moment dat că o să facă Jagger un duet cu Minculescu şi mi-a venit brusc o senzaţie de vomă. Noroc că nu s-a

    00
  40. usor off-topic, n-a fost nimeni la sepultura in weekend?

    00
  41. haha tare comentariul lui burebista ; btw , stonesii rulz :D

    00
  42. am uitat sa spun ca au lasat liber accesul in zona A de cateva ori; eu stateam in B aprope de prelungirea scenei si-apoi m-am mutat in A :)

    00
  43. „Dacă facem abstracţie de românii care tot aveau de ajuns undeva

    00
  44. Update de poze cu moşnegii.

    00
  45. NOU
    #48

    Eu mă g

    00
  46. Atitudinea ta este un exemplu perfect de ce inseamna romanisme. Te plangi de organizare (si eu, dar o sa vezi unde vreau sa ajung), dar ai Tupeul sa postezi poze pe blog. Probabil cum ai avut Tupeul sa iti aprinzi si tigara de la bricheta. Este inadmisibil cum unora li s-a permis accesul cu aparate foto/video (unde e filmuletul facut de tine??!), apa plata sau cola in rucsaci, brichete si obiecte contondente, iar altora li s-a refuzat accesul la o sursa de apa, li s-au confiscat brichetele sau li s-a interzis accesul cu mini-aparate foto pe motiv ca sunt profesionale si ca pozeaza cosul de pe nasul lui Jagger.

    Mi-e sila de oameni ca tine, care sustin sus si tare ca vor sa faca o diferenta, dar de fapt… sunt la fel ca omu’ prost crescut de asculta manele la maxim, la ora 3 dimineata – fara sa fie ziua lui de nastere.

    00
  47. „I-am prins pe emos aia de 30 de ani, Charlatans, care s-au făcut de râs”. La ce te referi? De ce s-au facut de ras?

    00
  48. silvia, de ce e tupeu sa postezi imagini facute cu telefonul?

  49. „I-am prins pe emos aia de 30 de ani, Charlatans, care s-au făcut de râs.” Dom’ Zoso, mai pune mana pe carte. Zici ca Charlatans sunt emo da’ habar n-ai despre ce vorbesti. Stiu ca te-au prostit frezele lor, da’ daca ai fi avut curiozitatea de a te informa (cum de altfel indemni tu lumea), te luminai ca baietsii din Manchester aveau aceleasi freze si in 1989 cand s-au apucat de cantat. Asta-i una. Faza cu facutu’ de ras ai scos-o precum o biluta din nasu’ tau de fin blogger. Daca nu stii cu ce se mananca muzica lor s-au n-ai ascultat o nota din ce au cantat ei in aproape 20 de ani de cariera, stai in banca ta. Acum nu esti decat un Nea Iliuta a carui fraza preferata este: „Asta e parerea mea… Desi nu sunt din orasu’ asta”.

    00
  50. Amin Sozo :D

    00
  51. NOU
    #55

    Mie mi-au plăcut Charlatans. Dec

    00
  52. Vali, mi ar trebui, te rog, o fotografie pt un articol al meu. Imi permiti sa iau una, cu creditele www ?
    Da mi un semn telefonic sau cumva altfel pana luni.

    Roger Waters a fost la Budapesta pe 14 aprilie. L am vazut eu ! Si nu au vrut sa l aduca „in vara” ci fix dupa Budapesta…dar…nu s a putut.

    00
  53. Multi nu inteleg, de ce au fost IRIS in deschidere. Remember cine a organizat unul sau mai multe turnee IRIS? Si cine le-a facut primul DVD? Pai cine altcineva decat Events?! Da, da, aceeasi companie care a dat cu dreptu’n stangu la organizarea concertului RS.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube