crâncen

Pe mine mă uimeşte în fiecare zi încrâncenarea oamenilor. Încrâncenarea de a face rău. Şterg o tâmpenie, o pune la loc. Îi dau ban, revine cu alt user, cu alt ip, cu alt text. Este incredibil câtă energie consumă românii pentru a strica ce alţii constuiesc. Să critice constructiv? Îmi bag şi îmi scot, ba! Siteul e prost gândit? Vă f*t şi pe voi si pe siteul vostru de kkt!

S-ar spune că sunt călit in astfel de „lupte”, nu îi ignor, dar mă amuză. Am condus comunităţi, am avut de-a face şi aici pe blog cu tot felul de oameni. Mă miră din nou că vârsta oamenilor care ţin morţiş să arunce cu căcat este din ce în ce mai ridicată. Nu mai e vorba de puştani de 14-18 ani, care formează marea majoritate. E vorba de oameni in toata firea, oameni de la care societatea are pretenţii şi cărora le-a dat voie să procreeze, e vorba de oameni de 25-30 de ani care fac mizerii doar de dragul de a se defula sau doar pentru că nu îi ajuta bibilica la mai mult decât a vota cu Iliescu şi a mânca seminţe.

Din nou, sunt mirat un pic de gaşca de maimuţoi care ţin neapărat să arunce cu kkt în mine pe unde apucă. Sunt unii care şi-au facut un scop în viaţă din asta. Ia uite, e şi acolo, hai şi noi! Ia uite, a scris ceva, hai să dăm cu căcat.

  • pe puţoii banaţi la un moment dat pe trackerele de torrent îi ignor, ei nu au atât de multă minte încât să vrei să îi combaţi.
  • pe ăia care au crezut că blogul meu personal e numa’ bun să îşi facă ei spam nu îi înţeleg. Ok, ai fost prins, ţi-ai luat ban, pleacă dracului! Nu te apuca să scrii tâmpenii pe blogul tau sau, cum e la moda mai nou, sa iti faci blog anti.
  • pe ăia care analizează şi caută „dovezi”, caută subiecte vechi prin fanclub.ro, chestii cu care să arate lumii ce canalie sunt…pe aştia îi consider noliferi. chiar dacă majoritatea au o vârstă, sunt trişti că nu îi bagă nimeni în seamă.
  • pe dobitocul care semnează Daniel Şendre nu îl înţeleg. Poate scuza lui e că îi place sportul şi mai mult nu îl duce capul.
  • pe dobitocul care e directorul firmei slysoft din piteşti şi răspunde cu greu la numele de silviu roman(o), din nou, nu înţeleg cum un om de 30 şi ceva de ani să coboare să arunce cu kkt. dar el are scuze, ori e sclav la hambar18, ori s-a ofuscat că mi-am băgat p**a in radio21 de câteva ori (pe merit)
  • pe doboticul de goodkat, care a auzit ca am „fost ownat de ciutacu intr-un mod aproape inimaginabil”, eu am auzit că o ai mică, de aia îţi plac alea mari, îndesate în anumite orificii.
  • pe răzăvanel/root îl înţeleg, el era la cerşit în Cehia şi nu are bani să intre pe net. dar el n-a mai revenit şi mi-e oarecum dor de un dobitoc ca el.
  • pe plictisiţii fără viaţa sau creier de pe computergames … ăia nu ies din casă, e greu…
  • pentru

Şi acum concluzia…

Viaţa e grea. Păstraţi-vă puterile. Nu le mai irosiţi să mă muşcaţi de fund. E inutil. Cifrele şi faptele vorbesc mai mult decât o pot face o gaşcă de luzeri ca voi. Micile voastre muşcături nu vă ajută. Faceţi ceva util. Faceţi-vă un blog, poate ajungeţi şi voi prin ziare sau prin preferinţele românilor.

mie când nu îmi place un site, nu îl mai vizitez…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. eu pe tine nu te-nteleg de ce-ti bati capu’…

    00
  2. pana la urma, incep si eu sa ma intreb daca eu sunt de vina…

  3. Chill, man. Nu-ti pierde timpul cu cei de sub tine. Cei de deasupra ar trebui sa te preocupe – multi, putini, valorosi, nulitati, cati si cum or fi. Always aim higher.

    00
  4. Da cat de constructiv erai tu cu antonio eram? (parca il cheama) Tu faci ceva din ce ceri alotora? :) sau pur si simplu in loc sa construiesti darami „cu show cu public „. Diferenta este ca ei dau dovada de huliganism … nu este vorba de nici un fel de creatie in ceea ce fac ei… asa ca nu mai cere:) ei vor sa distruga… de ce ti-ar ajuta blogul personal :) ?

    Nici tu nu esti ceea ce s-ar putea numi constructiv. As merge mai mult pe ideea de critic… ce poate duce la o evolutie.
    Cu maxim respect,

    00
  5. DV, in care din probleme?

    din cauza mea, weblog.ro are link de home zilele astea.

  6. Principalul motiv e la nivel inconstient. Romanul mediu acumuleaza o gramada de negativitate, in plan personal, economic, politic in timpul unei zile. Daca nu poate sa se manifeste in planurile astea gaseste un loc cat mai putin reglementat (Internet, bar, stadion, eventual propria casa unde el e stapan) si executa eliberarea de elemente negative cat mai repede si mai dur…

    00
  7. Ma Zoso, ai pierdut atata timp sa le scrii astora, chiar nu meritau atata atentie, acu o sa se simta importanti (sic)

    00
  8. Candva Zoso de mult mi-ai spus si mie sa nu ii mai bag in seama ca nu merita. Poate e mai bine asa, mai putine riduri, mai putini nervi cu nimicuri… unii nu au un scop in viata si il cauta problema ca nu isi dau seama ce anume cauta…sunt in perioada de teste, rodaj…problema ca a trecut perioada de probe… si degeaba.

    00
  9. Eu nu cred ca-ti pierzi timpul, este un fenomen ce trebuie discutat. Ai ilustrat excelent profilul vizitatorului paduche. In timp, cred ca si cei mai incrancenati vor intelege ca obtii o satisfactie mai mare cand construiesti ceva decat cand strici. Poate daca ar fi prins era dialupului cand stateai noaptea huhurez sa salvezi tutoriale ca ziua era prea scump, sau cand conversai pe „liste de discutii” ar fi apreciat altfel accesul la net.

    Mica rautate scapata pe net de cateva zile, care a invatat sa completeze un form si inca scrie cu CAPS, poate fi iertata, de regula se vindeca destul de repede. Deranjanti sunt veteranii care insista. Foarte bine spune si moromete.

    00
  10. moromete, ai stofa de psiholog. sau psihiatru :(

  11. wow :slap: :blink:
    you’re really bored, matez. get a grip on the lower part of life – and shake. hard.
    dudz. freeks. summer internautz.
    :rofl:

    00
  12. Pai stiu ca din cauza ta are link. Asta am si zis… tu nu duci la constructia unui „ceva”… duci la evolutia sa.
    Explic IPOTETIC: Eu lucrez la un site. Gresesc ceva. Vine cineva si imi zice… esti dobitoc uite poate ar fi bine sa faci asa asa asa (sfaturi) si asta este constructie.
    SAU… poate sa publice toate astea intr-un fel sau altul mai funny sau ironic si sa ma sune seful pissed si hotarat sa ma dea afara… in cazul asta evoluez … ca deja mi-e frica… :)

    Concluzia este ca in ambele cazuri se intampla ceva bun ca si rezultat doar ca the little guy gets it all the time. :)

    Ca sa ajung si la o concluzie in romanul meu nesfarsit: Nu cere comunitate (care sa construiasca ceva) de la niste dobitoci care nu au construit nimic vreodata…(prietenii tai din post-ul de mai sus) Dar nici sa „evoluezi” anumite proiecte care cresc… si … invatza cum … daca nu esti in respectiva piatza poate nu sti toate detaliile .

    sper ca nu am fost prea patetic… ;)

    00
  13. SUPER TARE faza cu editatul de comentari dupa ce au fost puse…

    00
  14. Eu propun sa ne tinem de mana si sa ne pupam zgomotos pe obrajii incinsi de soare!
    A better world cu o inima maaaaaaaare!

    PS. Pidjin treci acasa!!!!!!! :)))
    PPS. Zoso, de proşti e plină strada. Nu merita timpul pierdut pentru ei.

    00
  15. Decat sa ne pupam. nu-i asa ca e mai bine sa ne-o tragem reciproc in c*r ? :) … sau poate nu inteleg eu ;) ca tot zicea zoso exact in post-ul trecut cum ca suntem ca in western…
    eventual Brokeback Mountain (ca suntem majoritar baieti…)

    00
  16. DV ai ratat gay parade anul asta. Poate la anul…
    Geeeez :)

    00
  17. Costin… daca nu vrei sa faci un sex oral… tine gura inchisa… ;) poate o sa fi mai castigat asa… desi cred ca iti place;)

    00
  18. Nici eu nu revin pe site-urile care nu-mi plac. Cred ca suntem singurii :D

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube