trafic şi portocale

Blogger din Craiova pe primul loc in trafic.ro
E vorba despre mine, nu spun ca sa ma laud, ci ca sa arat ca se poate sa ai un trafic mai mare decat tolo, blogsport sau zoso. Si pentru ca e destul de greu si cred ca poate fi un exemplu pentru multi bloggeri, cum sa ajunga sus in trafic.

Nu, nu e fulgerică, e o nouă stea a bloggingului românesc, care a scris 6 rânduri şi a primit 30.000 de hituri într-o zi, motiv pentru care i-a crescut un coi în plus. Sincere felicitări. Ţine-o tot aşa vreo 6 luni şi după aia dă-mi un sms.

Vorba poetului, i was blogging this shit in 2006!

Bonusul serii vine de la Mirciulică, care face reclamă gratis Lingăului, în schimbul pozelor cu mine…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. vezi ca esti rau?
    in loc sa zici mersi ca te-a pus in blogroll…

    00
  2. Lasa ca trece bacul. Trece si perioada cand contactele lui de mess o sa inghita mass-uri despre blogul lui.
    Oricum, Zoso, noi pe tine te iubim, ca ca tine nu gasim. Well, not really, but who’s counting…

    00
  3. Da contează aşa de mult traficul ? Mă gândesc ca ai google analytics, nu văd de ce ar interesa pe restu’ câţi umanoizi iţi vizitează site-ul pe zi/pe mine nu mă interesează, de exemplu. Traficul e pentru bani şi faimă. Toata lumea

    00
  4. Măcar ştiu şi eu un lucru. Mersi Vlad.

    00
  5. traficul este e-penisul lor. se masoara in cantitatea de atentie pe care pot sa o atraga. niste attention whores toti.

    00
  6. Pardon, ce labagiu :-)) A avut si el noroc cu niste search-uri si gata se crede alpha-male

    00
  7. am fo` si eu anuntat despre noul „prim blogger al Romaniei”…
    iaca d`aia voi renunta la trafic.ro…
    d`aia ma gandeam ieri sa renunt si la blogging…
    c`a ajuns sa se masoare doar in trafic si alte alea…
    in fine…
    bloggeri sa fie, ca trafic e destul… ;)

    00
  8. Lol, acu am vazut ca a ajuns Marius pe primu loc…
    Si eu am renuntat de mult la trafic.ro :|

    Da cu portocalele ce-ai avut?

    00
  9. NOU
    #10

    Vlad Mereuta, O”RLY?

    00
  10. mah ce de trafic p`aici … mai mai ca ma ia curentu`.

    00
  11. Of zoso, nu te supara pe mine :D
    Faza e ca se poate sa ajungi pe primul loc daca stii sa pui cateva cuvinte cheie cum trebuie. Si oricum adevarul e ca nu ma pricep prea bine la SEO dar am facut asta din cauza ca am vazut ca la capacitate am observa ca erau cautate foarte mult rezultatele. Nu ma laud ca am fost primul din cauza rezultatelor la bac, ci vreau sa arat ca se poate sa faci asta. Oricum trebuie sa ai continut interesant ca sa ai trafic, stiu despre ce-i vorba, oricum stii ca eu te citesc zilnic :D
    Deci mersi ca ai scris despre mine.

    00
  12. A, si CTR-ul e de 1, asa ca …

    00
  13. n-ai inteles nimic…

  14. Am inteles, ca pentru ca sa te mentii trebuie sa ai continut de calitate zoso, chestia e ca faza cu bacul a fost gandita. Si oricum mi-ar conveni sa am foarte multi directi, asta vad ca e destul de greu, unii, ca tine sau visurat sunt exemple de genul asta.

    00
  15. e var cu nastase :)

  16. E, nici chiar asa :D, mai citesc si Nastase, nu-s politician, nici asa :D

    00
  17. ii o tona de adsense reclame intre primele posturi marius.

    00
  18. S-ar putea ca eu nu inteleg bine ceea ce se petrece, m-am uitat pe cel mai vizitat blog, am mai dat si eu un click, asa creste totul, premeditat, cu stiri de genul preluate pe 100 de bloguri. Ce se intampla cu comentarii? adica sunt ff putine comentarii pe cel mai clickuit blog din RO? Nu e ceva important sa ai commenturi? scuze daca aceasta perspectiva este una prea simplista, nu sunt mare blogger, de aceea intreb aici…

    si googleadsurile ma dispera, dar asta este.

    00
  19. mda, ce cuaie mari ai acu :D

    00
  20. @teta: foloseste Adblock Plus! Blocheaza toate reclamele, inclusiv google ads. See my blog, am scris pe larg despre treaba asta.
    G.

    00
  21. […]Traficul conteaza
    Asta daca iti doresti sa ai un blog mai cunoscut, daca vrei sa vina mai multa lume pe blogul tau, sa primesti mai multe comentarii. Multi spun despre mine sau despre alti bloggeri ca sunt scalvii traficului. Asa s-a format o mentalitate, cred eu gresita, cum ca un blog este doar un jurnal si nu mai mult de atat. Daca asa era in primii ani ai aparitiei sale, acum a devenit mult mai mult decat atat. Blogul a devenit o unealta media, poate in unele cazuri mai credibila decat un ziar. Bloggingul se bucura de o atentie din ce in ce mai mare din partea utilizatorilor de internet, din cate stiu eu din ce in ce mai multi preferand sa citeasca blogurile in locul unor ziare cunoscute. De ce? Pentru ca pe un blog poti gasi informatie mai diversificata si personalizata, pe cand intr-un tabloid pe care-l citeste un milion de oameni pe zi poti gasi informatie putina, multe femei goale si continut de calitate cel putin indoielnica. Un articol dintr-un blog poate sa schimbe parerea oamenilor mai mult decat un articol din ziar, pentru ca un articol poate fi citit de o gospodina telenovelista sau de un manelist cu Mertan. Dar un post pe blog poate fi citit de oamenii carora le este direct adresat, din aceasta cauza cred ca bloggingul este un foarte puternic instrument media. Din cauza asta tot mai multi ziaristi isi fac blog, din motivul asta toate ziarele isi publica editia on-line in format web 2.0, pana si televiziunile au siteuri de acest gen. Eu cred ca e bine sa ai foarte multi vizitatori, care sa-ti aprecieze blogul, chiar daca e vorba despre un blog personal, unul tehnologic, de divertisment sau altele. Multi apreciaza un blog datorita continutului original, datorita posturilor personale de calitate. Cred ca asta e cel mai important lucru la un blog personal, asta te face sa revii pe acel blog, sa comentezi, sa devii un fan al bloggerului respectiv. Dar la un blog de stiri, de exemplu un portal tehnologic atrage prin noutatea continutului sau a diversitatii informatiei oferite. Deci cel mai bine e sa stii sa ai un blog de calitate, cu un continut care sa atraga, indiferent daca este un blog de audienta generala sau adresat unei anuminte nise.

    00
  22. Mare vrajeala pe capu lui. Oricum s-a terminat cu bacu si nu mai are ce sa scrie pentru trafic. A fost dar saptamana viitoare nu il mai stie nimeni, pe cand la tine zoso vin cititorii zi de zi desi nu esti pe locul 1 in trafic. Iar iti pierzi vremea dand importanta unor nimicuri…nu merita

    00
  23. Chiar daca apreciez analizele exhaustive chiar ontologice, cand am precizat ca nu am experienta, nu am zis ca sunt prost. Si nici adevarul. Toata lumea se simte bine cand crede ca este lider de opinie. Diferenta majora pt mine se face atunci cand dl Zoso este atacat/comentat etc SI PE ALTE CANALE COMUNICATIONALE, blogul cu cel mar ridicat trafic ramane oarecum in sphere.
    Dar raspunsul tot nu l-am primit! Cu aceste statistici superbe, care nu reprezinta esenta blogului (concluzie din expunerea precedenta) de ce nu sunt comentarii???

    00
  24. Ma uit la comentariile stimabilului Blogatu si observ ca mai toate sunt 0. Ideea de blog presupune interactiune cu cititorii, nu trafic in prostie, dar in fine, fiecare pricepe ce vrea. Eu, dupa doi ani de blogging am un trafic cu doua zerouri mai mic decat blogatu si nu ma deranjeaza asta. Ma deranjeaza ca am facut si eu candva SEO cu manele si in luna aia, 90% dintre vizitatori il cautau pe Guta. Prefer intodeauna calitatea cititorilor in locul cantitatii . ;)

    00
  25. lasa ma ca el incearca: „Dar e la moda sa fii emo sau nu?”. buhahahhahah

    00
  26. teta, esti prea adanc. omul face seo, nu blogging :)

  27. Cel mai bun exemplu este ca aceste discutii sunt purtate pe un alt blog, in commenturi. Nu pe cel mai clickuit blog din Ro….Si pt cel mai clickuit blog (no offense, nu te cunosc) este mai important sa-si apere cauza pe un alt blog, decat la el acasa. Nu comentam la purtatorul de continut, ci la cel care conteaza pt. opinii (no lingau, ca nici pe zoso nu-l cunosc, si cateodata nu sunt de acord cu ceea ce scrie, dar scrie si eu citesc). Blogul este un for prin care opiniile si comentariile au acces direct si in alte canale de comunicatie, momentan in crestere, deoarece toata lumea utilizeaza acest instrument. Dar din cauza continutului au acces acolo, nu din cauza left-clickului inmultit cu n.

    00
  28. s-a terminat cu bac-ul… ;)

    10.724
    (-45.293)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube