adsense.ro, un fiasco?

Cine mai are impresia asta, ca dupa 3 luni de la venirea in România, adsense n-a miscat şi n-a făcut mare lucru? Ştiu, nu se face totul dintr-o dată, dar totuşi, chiar nimic…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. *romania
    *si n-a

    00
  2. NOU
    #3

    Nu am adsense si nu intentionez sa bag asa ceva pe blog in viitorul apropiat. Deci nu stiu cum se mananca…

    Nu stiu la ce sume se invart adsensurile astea dar am observat cateva chestii (pareri personale):
    -cei care au blog de placere si nu ii intereseaza sa castige bani, nu au reclame adsense, in general singurele campanii sunt cele bazate pe simpatie sau promovare.
    -cei care pretind ca le place blogingu, da nu isi „permit”, asa ca vor sa scoata si ei cativa dolari acolo care sa acopere hostingu si sa mai ramana eventual si de o bere.
    -cei care scot bani frumosi din bloging, dar astia se pare ca nu au nici o treaba cu adsense-ul si lucreaza cu alte forme de reclame.

    00
  3. @Programare Sociala: Ti-am spus si pe messenger si iti spun si aici !

    Se castiga din blogging cu AdSense mai bine decat crezi tu ! E adevarat ca nu castiga toti dar sunt care casiga si chiar bine. Depinde de traficul pe care il ai, optimizarea pe care o faci si etc !

    Ai dreptate cand zici ca cei care castiga bani multi si frumso din blogging nu castiga banii respectivi din AdSense. Doar o parte din ei in din AdSense. Da gandestete ca i deja au trafic mare, si cand ajungi sa ai trafic mare deja poti sa castii si din bannere cu plata prin CPM (adika pe mia de afisari) etc sau din affliate marketing, drect sales etc..

    Deci pentru cei care fac blogging de placere si vor sa castige si ceva banui pot linistiti safoloseasca AdSense pentru un venit in plus pentru plata hostingului etc !

    00
  4. mafihotz, aici nu teoretizam. aici e vorba de cazuri concrete.
    asta pentru ca nu te-ai prins din discutia initiala.

  5. m-am prins zoso dar am mai discutat asta cu el pe mess si deasta am raspuns acum.

    ma scuzati :)

    00
  6. in .ro e foaaaarte min CPC-ul. pur si simplu nu merita, plus ca sunt idioti care se gasesc sa-ti toarne vro suta de click-uri asa de-al dracu ca sa-ti suspende aia contul. n-ai cu cine.

    00
  7. Am zis de la inceput ca nu vor curge milioanele, dar nici fiasco nu-l poti numi.

    Eu zic ca pana nu creste piata, nici AdSense nu va creste mult, dar pentru site-urile mici aduce niste venituri greu de obtinut altfel

    00
  8. NOU
    #9

    De acord cu add, am patit si yo asta, pfff…

    00
  9. Lunar se primesc de la Google niste Rapoarte de optimizare. „Recomandările pot să genereze venituri incrementale site-ului.” Le trimit mail, si le spun ca nu exista asemnea produs. Dumnealor imi confirma, si-si cer scuze. Bineinteles ca luna imediat urmatoare primesc acelasi Raport: „Recomandările pot să genereze venituri incrementale site-ului.”. Adsense . ro lasa impresia ca e facut, doar ca sa fie. Optiuni care aduc adevaratele venituri, fie nu exista, fie nu sunt functionabile. Mai asteptam, au trecut doar 4 luni.

    00
  10. Sunt bune si altceva adsensurile astea nu numai pt. a scoate un ban. Eu le folosesc in general ca modalitate de vizualizare in timp real a traficului pe site. Ai pus un modul de adsense pe o pagina, in momentul ala vezi exact de cate ori a intrat cineva pe pagina respectiva, si asta destul de repede, intarzierea de refresh la adsense e destul de mica.

    00
  11. Reclamele de la adsense nu vor avea niciodata o valoare a click’ului mai mare de 50 de centi (bineinteles cu mici exceptii), atata timp cat pe un blog se scriu informatii din 500 de domenii diferite. Studiati putin care sunt bloggerii straini ce castiga bani din adsense la nivel mare. Sunt blogggeri ce scriu doar pe un anumit domeniu (John Chow, Problogger.net etc.). Se numesc bloguri targetate, bloguri de nisa, ce intradevar produc bani multi din reclame.

    La noi problema e ca blogurile nu’s atat de dezvoltate incat sa fie citite la scara mare. Tu, Zoso ai fi putut sa faci bani din adsense, daca ai fi pus reclamele unde trebuie bineinteles. Si cand zic bani nu ma refer la 5000 $ pe luna, dar nici la 100$ cum faceai tu…

    00
  12. Pe mine ma amuza reclamele din adsense. Mereu imi baga ceva in ungureste, nemteste sau rusa. Si pe analfabetii aia cu triburile lor. Bine macar ca am mai scapat la reclamele cu beton, ciment si faianta&gresie. :)) Adsense-ul e comic pentru mine la nivelul de acum. Imprsia asta au grija sa mi-o intretina luna de luna si baietii de la „optimizari” care ma informeaza ca n-am recomandari pe site. Desi alea nu-s disponibile deocamdata pentru limba romana. Eu mi-am pus adsense pentru ca ma certam acum catva timp cu proprietarii unui site care sustineau ca nu fac bani cu el. Si am vrut sa verific daca chiar asa e. Si se pare ca m-am inselat eu. :)

    00
  13. Si unde ma rog trebuia sa puna zoso reclamele? :D

    Din top 20 blogs .ro, oricine isi pune adsense nu face mai mult de 200$ pe luna. So, adsense merge deocamdata mai mult pentru experimente, si pentru maruntis de hosting.

    Interesant va fi cand vor descoperi advertiserii ca un banner prin Google ii costa mai putin la CPM decat unul in retelele romanesti. Si e si targetat (in principiu). Atunci sa vezi distractie. Deocamdata, linkurile sponsorizate sunt in preistorie in .ro

    00
  14. Exista recomandari, am eu pe site.

    00
  15. Dacă va merge treaba ca până acum (100$

    00
  16. Sunt posesor al sit-ului mmimobiliarexpert.ro, partener romaniaimobiliare.ro si top1.ro, in medie avem 400 de vizitatori/luna, sau15-20 vizitatori/zi. in top1 ne situam intre locurile 48/58 din 325 agentii, ce modalitati de optimixare a acestui raport puteti sa-mi sugerati, si daca sunt solutii de a se castiga prin contorizarea viztelor

    00
  17. oamenii cu imobiliare castiga din comisioane, nu de pe net.

  18. Corect. Oricum din imobiliare se castiga destul de bine. Cat despre Adsense…numai de bine.Intr-adevar, vorba lui Zoso, nu se poate totul intr-o zi. Eu cred ca usor usor incepe sa se miste treaba.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube