nu m-am înşelat, Ciutacu are iq de cartier

Altfel n-ar scrie inepţii de genul asta (ia un link de la mine, e gratis, lingăule!)

Pentru cei care n-au de cine râde, Victor Ciutacu e redactor şef adjunct la Jurnalul Naţional şi un lingău de prima mână. E trist că zicem de conducători că sunt aşa şi pe dincolo, dar ăia care scriu de ei sunt tot nişte dobitoci, lingăi, şpăgari şi nesimţiţi, care ar da în cap la lume pe stradă dacă le-ar da Voiculescu (să trăiţi dom’ general, cum mai staţi cu verdictul de securist? tot negaţi?) mai mulţi bani.

ps: lingăule, nu m-am dat jurnalist (nu că n-aş fi), dar era mai palpitant să se spună „un jurnalist a căzut” decat „un spalător de geamuri din trustul de presă X a căzut”. La urma urmei, voi aţi înţeles ce aţi vrut şi aţi difuzat ce aţi vrut, ca întotdeuna.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

66 comentarii

  1. Pai si abia acum ai vazut ca ii da cu virgula ? Omul e un idiot de prima mana, dar nu inteleg de ce ii tot bagam in seama pe cei ca el. Daca n-ar mai vorbi nimeni de Voiculescu si Co., ne-ar fi mai bine tuturor.

    00
  2. parcă prin regulile tale era şi aia cum că unu care te

    00
  3. paul, i-am raspuns cu aceeasi moneda.
    m-am chinuit ceva sa cobor la acelasi nivel cu el, desi presmit ca n-a invatat nimic. oameni ca el au o idee fixa, adesea insuflata de cine ii plateste.

  4. iti dai seama…

    Guiman, acelasi raspuns si pentru tine. omul s-ar fi simtit cum e daca nu ii raspundeam.

  5. damn!
    i need some popcorn!!

    00
  6. paul, personajul imi provoaca enorma scarba. incerc sa il evit pe cat pot. problema e ca indivizi de regnul lui apar la tv si in ziar si scriu tampenii pe care unii oameni s-ar putea sa le creada.

  7. Bai baieti, ce naiba ne tot certam intre noi si ne tot certam? Hai la un fotbal, la o bere, la un papa bun, etc…..Sint chestiuni mai frumoase in viata, decit sa na amarim unii pe altii.
    (Ma scuzati, vin dupa o saptamina in Ungaria, o tara mai frumoasa si mai linistita de 322 de ori decit Romania).

    00
  8. Cu tot respectul pentru „jurnalisti” domnul Ciutacu e cam extremist si excesiv in limbaj. Nu zice nimeni sa nu-si faca blog, el si tot trustul Intact, dar aia cu confiscat blogosfera n-are nici un sens…

    00
  9. da, lingaii si restul

  10. 1. nu trebuia sa te jigneasca la el pe blo … un minus ptr el aici
    2. de ce il jignesti tu aici? crezi ca daca zice ca Voiculescu, e lingau? Poate asa gandeste el. Exista miliarde de creiere in lumea asta si miliarde de pareri.
    3. va certati degeaba zoso. cei care te vizitau pe tine, te vor vizita si de acum incolo

    00
  11. Hai, ma, zoso, chiar asa? Fraza ta suna a „ba tu esti prost!”. Numai ca la fel ca-n fata blocului, pe vremea cand ne alergam cu cornetele… Primul care a zis-o e si cel care a castigat:) Scuze, etc. Fugi la mama. :)))

    00
  12. A… am uitat ceva. Zoso, in caz ca te bate gandul sa zici ca l-ai facut „prost” folosind eufemisme pe Ciutacu inainte sa stie ca existi.. Nu zi :D

    00
  13. Problema cu coboritul la nivelul cuiva ar avea vreun sens daca nu ar fi vorba in acest caz de un spatiu unde fiecare scrie ce-i trece prin minte, besteluieste pe cine vrea, scuipa pe bombeul oricui, da limbi cui prefera.

    Asta e pe frontispiciul tau. „It’s my mind and i’ll think what i want!” Lasa-i si lui ciutacu dreptul de a-ti urma sfatul.

    Apropo, sunt sigur ca postul dedicat tie nu a fost comandat de Voiculescu, asa ca poti renunta la problema asta.

    00
  14. NOU
    #14

    hai care face un dcd cu meciul ciutacu-zoso? o sa se vanda bine. zoso da si tu o poza de-a lui. fa-l in photoshop! :)

    00
  15. hahaha

    zoso ce plm au toti cu tine, eruditule?
    parca zici ca esti curva regimentului si incerci sa obtii ceva recunoastere si respect, de te iei cu toti la tranta
    poi daca inoti cu rechini, o sa sfarseti a fi mancat de ei, findca nu vei fi niciodata unul din ei
    esti inca unu pe care il injura toti , noroc cu cei ca tine ca sa mai refuleze si oamenii aia

    esti ca un produs pe care toata lumea il stie din cauza ca e foarte prost

    keep up with DA good work

    00
  16. am recunoastere si respect. sunt liderul lor.

  17. Zoso, ai dreptate, eu oricum ti-am luat apararea

    00
  18. vai vai tare-mi place sa vad cum oamenii din presa si unii bloggeri isi spala rufele murdare in public. pana la urma tot publicitate/rating/expunere se numeste, nu? penibil, mai bine ma uit la stirile de la ora 5, sunt mai palpitante.

    00
  19. Ii simti de departe ca nu sunt convinsi de ceea ce scriu. Postarile lor par dictate de aceeasi persoana sau de acelasi interes. Aparitia lor pe blog nu s-a produs organic, firesc, natural, ci la comanda unor oameni care au inteles ca batalia mediatica se da si (pe) Internet. Asa se explica faptul ca in decurs de doar o luna, fix in preajma referendumului, trustul s-a umplut de bloguri de jurnalisti ca ciupercile dupa ploaie.
    Dar in mod sigur vor esua. Pentru ca pe Internet este democratie, nu ca in presa clasica, unde cu bani si-au cumparat mai multe televiziuni, ziare si radiouri. Aici, in new media, este democratie. Oamenii isi dau seama ca ai aparut doar ca sa injuri la adversarii politici, ca esti o unealta. Nu se poate sustine un blog doar injurand o persoana in toate postarile. Asa ca nu ii mai bag in seama, pentru ca sunt cantitate neglijabila si vor zbura cat de curand din blogosfera.
    Bafta Zoso!

    00
  20. Eu ma cracanez de ras numa’ cand vad ce debiteaza ala la „Despre mine”.

    00
  21. Zoso, mama, n-am inteles care-i miza in cearta asta…?! Ca se-mparte blogosfera la mai multi? Ce??? Nu prea vad publicitate pe aici pe la tine. Nu prea vad ce se imparte si nu mai ajunge si la altii…

    00
  22. NOU
    #22

    Zoso, vezi ca Nucleus CMS (platforma folosita de Ciutacu) e foarte vulnerabil la exploituri :-D

    00
  23. Eu nu inteleg: ori au toti de la intact vendetta cu tine, zoso, ori sunt toti prosti si nu reusesc sa-si dea seama pe ce lume traiesc.

    G.

    00
  24. wishmaster, asta mai lipsea acum. un ddos mic si dupa aia dadea bina pe mine

    geo, din contra, ma inteleg bine cu unii oameni din intact. nu sunt toti imbecili.

  25. ce spanac la tava tot aparati pe unu si pe altu mah?!
    ce va priveste pe voi? e cumva pupincurism din instinct?
    .
    zoso culege ce a semanat… si nu inteleg pentru ce se agita atat pentru niste treburi care erau logic ca se vor intampla
    .
    nu poti sa te iei de oricine si sa scapi doar cu pagerank pentru blog

    00
  26. cine e baiatu asta?

    00
  27. Hai ca ducea blogosfera lipsa de o cearta…

    vorba lui .pm:
    damn!
    i need some popcorn!!

    00
  28. un lingau de-al lui voiculescu

  29. NOU
    #29

    Cred ca Voiculescu tre sa faca noi functii in antene, si anume lingau de servici :-)

    00
  30. are. badea, cristoiu, ciutacu…

  31. pur si simplu mi-e lene sa ii raspund …

    Imi place sa vad frustratii in lumea lor.

    00
  32. fara sa vrea, Victor Ciutacu spune un lucru de care ar trebui sa se ocupe mai mult ca ziarist. Iata ce spune:
    „s-a dat ziarist, nu blogger, ca sa-i convinga pe salvamontisti sa-l duca mai repede la spital…”
    Asta inseamna ori ca ziaristii sunt mai egali decat alti cetateni din Romania ori ca salvamonitisii, spitalele, politia, etc isi fac treaba doar pentru cine trebuie. Si intr-un caz, si in celalalt, cred ca ar fi fost mai util decat cearta cu un blogger.

    00
  33. NOU
    #33

    zoso de unde naiba ii gasesti pe toti terminatii ? ai putea sa faci o eticheta care sa se cheme ‘gradina zoologica’ ? si sa bagi acolo toate articolele cu vadim, voiculescu, badea, ciutanu, firea, laura andresan, sex oral, pupincurism, prostitutie, cristoiu, paunescu, limbi, antena 0 etc ?
    astia nu se mai satura de lins? bai terminatilor patronul vostru nu are sustinere in tara asta nici cat avea ceausescu. daca se faceau alegeri democratice in comunism ceausescu lua mai mult de 1%. o sa ajungeti sa va scuipe lumea pe strada. sunteti scarbosi si jegosi. sunteti penibili si lingai. sunteti de kkt.

    00
  34. NOU
    #34

    @ zoso.. pai sunt, dar sa aiba si carte de munca, sa nu linga „la negru”

    00
  35. Dacă râd, se pune că n-am contribuit cu nimica la subiect şi nu intră comentu’? Risc:

    Ahahahahahahahahahahahahahaha.

    00
  36. georgel, habar n-am. cred ca am un magnet pentru luzeri.

  37. chiar asa comportament de lobotomizat are unul care isi face reclama la marfa proprie spunand ca-i el cel mai bun?
    Jurnalistul care mesteca rahat si caca informatii pe blog se cere la zoso la poarta: ” imi interzici si mie accesul pe blogul tau?”
    Iata inca un suferind de sindromul putzei mici….

    00
  38. Hai ma ca stim toti ca atunci cand te culegeau aia de prin prapastie prima grija a fost sa te recomanzi ca jurnalist, inainte sa intrebi daca scapi sau nu :)

    Mi se pare interesant cum tot felul de oameni isi fac acum blog desi e clar ca nu inteleg prea bine ce se intampla si ce e acesta. Vezi si reactia lui Adelin Petrisor. Pur si simplu vad blogul ca pe un alt loc in care trebuie sa-si continue meseria, si nu ceva personal prin care lumea sa-i cunoasca mai bine.

    Amuzant e si faptul ca unii din Antena te injura, in timp ce altii tot te lauda si te dau exemplu (site-ul Antena3). Cred ca sunt cam ofticati ca blogul acesta are probabil mai multa audienta decat Antena 2…

    00
  39. NOU
    #39

    citacu e cam „ziarist”, daca alegea alt unghi si alt limbaj poate meriata bagat in seama, dar asa… e doar un blogaret nasparliu.

    00
  40. În loc să fii şi tu empatic vis-a-vis de frustrarea săracului „jurnalist” obligat să imite ca un maimuţoi argumentele lui Voiculescu şi să se

    00
  41. Supararea lui Victor Ciutacu denota o mare problema. El se pare ca n-a inteles un lucru: internetul nu apartine nimanui, de aceea pot sta pe picior de egalitate si cei mai tari furnizori de porn pentru cei carora le place sa se atinga la sud de curea si cnn.com. Internetul inseamna libertate. Nimeni nu poate confisca blogosfera, nici bloggerii din „vechea garda”, nici cei din noua garda, nici jurnalisti-bloggeri (printre care ma numar si eu). Numai utilizatorii fac diferenta.

    00
  42. NOU
    #42

    nu ma bag , dar as vrea zoso sa te vad cum iti critici seful

    00
  43. ca sa-l critic pe el, tre sa ma critic intai pe mine. si nu prea imi convine. si nici n-as fi obiectiv :D

  44. si ariel si jeg…sunt niste vanduti! si lingai! :D

  45. am rasfoit putin ciutacu.ro si am observat ca alege sa nu raspunda la fazele cu sclavu lu voiculescu. mi se par interesante searchurile…
    din google:
    about 499 from zoso.ro for basescu
    about 173 from zoso.ro for voiculescu
    si
    about 50 from ciutacu.ro for voiculescu
    about 132 from ciutacu.ro for basescu

    00
  46. eu daca as sti ca imi desfac bucile pentru bani as tace din gura, acuma na prostu nu e prost destul pana nu e si fudul.

    00
  47. ariel are pile la Ciutacu ?
    din moment ce e in blogroll :))

    00
  48. Sa dat cu bata-n balta, ca sa se faca valuri!
    Ciutacu si-a atins telul, am aflat ca exista…

    00
  49. ciutacu tipul al ziaristului din intact
    e platit sa arunce cu cacat in aia ca basescu si sa suga de la securisti
    nu e vina lui ca s-a angrenat inert intr-o practica obisnuita in trustul lui felix
    totusi, parerea mea e ca fata de altii… chiar merge incadrat la categoria jurnalisti decenti

    p.s.: are „ochii mari si umezi”:D

    00
  50. ‘Le-am confiscat blogosfera!’
    trebuia sa nu ma obosesc sa citesc dupa asta, era mai mult decat evident ce urma. oricum, pe bune ca nu am fi aflat niciodata cine-i nenea asta daca nu puneai link.

    *if he wasn’t so stupid, we could explain to him just how stupid he is*

    00
  51. De Ariel nu ştiu, că-i minor, da’ io, cel puţin,

    00
  52. Trebuie sa recunosc ca am ramas surprins. Din pacate neplacut. Omul asta are o problema grava si nu m-as fi asteptat ca un jurnalist sa se lanseze in astfel de atacuri suburbane. Are un ego cat Casa Poporului intrecut doar de neputinta de care da dovada in a-si atrage simpatizanti.

    PS: avem cumva o fabrica de jurnalisti ca parca ies din pamant?

    00
  53. „nu m-am

    00
  54. mihai, eu cel putin nu sunt prost. sau cretin.

  55. cel mai dragut este ca ceea ce scrie in acel post poate reflecta realitatea obiectiv sau nu,chiar e pe bune 95 %,faza super este titlul.ce mama dracului ati confiscat ma?

    00
  56. securist, securist voiculescu, da’ măcar nu e in my face ca ăia cu funcţii, gen alesul lui dumnezeu (ceea ce mi se pare incompatibil cu personajul şi doar prin faptul că a fost la un moment dat ,,primarul capitalei”)
    cât despre cearta cu ciutacu, pe cine interesează de voi, băi ,,oameni de media” care credeţi, ca penibili ce sunteţi, că e ceva de capul vostru

    00
  57. Draga Zoso, iti urmaresc blogul de ceva vreme si ce devine pentru mine din ce in ce mai deranjant si imi confirma ca titlul acestui post de-al tau este valabil si pentru tine este faptul ca peste 80 % din postarile tale in ceea ce priveste evenimentele in viata sociala, mass-media, politica (in fine, viata romaneasca in general) se incadreaza, in cel mai bun caz, la capitolul comentarii ale articolelor sau post-urilor la care faci referire. De mult nu te-am vazut (exceptand „celebrele” flotari logice dar care prin definitie sunt o fraza cel mult) sa vii cu o contributie pozitiva si niste argumente logice si bine structurate in momentul in care iti exprimi o opinie in total dezacord cu a celui la care faci referire. Totul la tine se rezuma, in ultima vreme cel putin, la trei fraze de un limbaj violent (ca sa fiu dragut) . Deci daca simti ca intr-adevar ai ceva de demonstrat fa-o int-un mod pozitiv si lasa comentariile prostesti (ca acide nu sunt in nici un caz) la adresa altora deoparte.

    00
  58. Ultimul tip pe care mi-l aduc aminte ca se lauda cu traficul provenit din injuraturi e PAdelin… :))

    00
  59. mihai, te-as putea injura facil, dar n-o fac. esti neinformat si iti place sa crezi ca ai o parere despre mine. te inseli. e dreptul tau sa o ai, e dreptul meu sa n-o accept, sau s-o cataloghez drept „aiurea”.

    5.000 de oameni au gasit ieri ceva de citit pe aici. intr-adevar, in ultima vreme am lasat-o mai moale cu textul mult, dar asta se va repara. probabil.

  60. Exista doua probleme cu acest video: Adsense-ul nostru si, respectiv, lipsa lui pe ciutacu.ro. :D In rest, sunt de acord. :D

    00
  61. sorry, am gresit postul. se poate sterge ca il copipastuiesc dincolo. :D

    00
  62. Am urmarit linkul pus de tine spre ciutacu.ro Am vazut ce scria…sincer nu stiu cat de ziarist sau „neziarist” esti tu dar ce a scris acolo Ciutacu mai ales postarea pozei m-a deranjat…..si in special comentariul la poza….mi se pare sub nivelul unui ziarist CARE est si CARE se considera Ciutacu…
    Nu stiu daca are IQ de cartier important este ca a fost foarte arogant…..si foarte ironic in acelasi timp…Totusi sunt curios de la ce a pornit totul ???

    00
  63. NOU
    #63

    Haha potzi sa scotzi omul din mahala, dar nu potzi sa scotzi mahalaua din om. Interesanta scapare din partea unui om care e redactor sef la un ziar mare din Romania. Cu ocazia asta vede lumea ce fel de oameni sunt cei de la grupul Intact si ce mentalitate au. Voiculescu asta are coaie mari, ca vad ca foarte multi atarna de ele (adik se tzin cu dintzii de ele. ouch).

    Repet o intrebare veche: Poate un prezervativ sa’i protejeze pe cei de la Intact de orice boala ar putea capata de la cata muie le fac celor de la PC(Voiculescu)?

    P.S. scuze de limbaj..

    00
  64. paul, textul tau e o ineptie plina de imbecilism.
    si faze de genul „24, jurnalist”, cu idul „capitanulvostru” imi intareste afirmatia.
    nu e nici o problema, sunt obisnuit cu dobitoci. fiecare face ce stie mai bine.
    jurnalul national, nu?

    ps: da-mi voie sa iti sterg comentariile foarte imbecile. fugi si comenteaza pe ciutacu.ro

  65. zoso, las-o mai moale cu „liderul lor”, Nu e cinstit. Hai sa nu ne intrecem in prostii! Care spune mai multe….

    00
  66. postare pe blogul lui comănescu: „cineva mai sus observa că, potrivit lui ciutacu, doar cei ce au

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube