Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

45 comentarii

  1. sa va iau in…………………..de drogati

    00
  2. faza e din costinesti …stiu ca a aparut la pro ca fiind din vama …dar credeti-ma ca nu e asa.

    00
  3. subscriu….faza nu e din vama, e din costinesti!

    00
  4. indiferent de unde e faza, vama veche a murit.
    acum e un loc unde nu conteaza ce faci atata timp cat bei foarte mult;
    acum e un loc unde localuri infecte (la soni) te servesc grosolan
    acum e un loc unde ratatii cu pretentii de filozofi de cafenea prospera
    acum e un loc unde drogurile si curvele se prolifereaza in numele libertatii
    e un loc urat, mizer, infect
    nu salvati acest loc

    00
  5. degradant…

    00
  6. Sunt socata de ce am vazut…si da, sunt de acord..ce naiba sa mai salvezi din vama veche? cum s-a ajuns in punctul in care nu mai poti dormi noaptea la cort din cauza muzicii? si cum de pana acum nu am reusit sa strigam destul de tare ca vrem ca lucrurile sa se opreasca? sau..de ce nu ne aude nimeni? vama veche era o oaza de liniste si eram chiar mandra ca ma duc in vama si ca stiu un loc pe care doar 10.000 de romani il stiu. acum vama veche e o orgie infecta! si chiar nu imi pasa ca filmuletzul e facut in costinesti…tot ce simt acum e furie si dezamagire

    00
  7. Spiritul Vamii ramane doar pentru cei ce inteleg si cunosc cu adevarat acest loc!!!

    00
  8. sexul imi place la nebunie

    10
  9. NIste dementi drogati

    00
  10. @dana – asl pls :)) wanna go camping?

    00
  11. oameni buni… cine a fost in vama si s-a distrat (la shoni de ex.) nu comenteaza negativ….. fiecare este liber sa se distreze .. chiar daca asta inseamna sa cada in cap de beat ce e….. sau sa faca ce vrea el… va spun serios… daca vretzi sa salvatzi vama veche… NU MAI VENITZI IN VAMA VECHE :))))

    10
  12. deci in primul rand aia 2 is inconstienti… dar vama nu consta in a face sex cu cine itzi pica in p*&^ sau sa bei pana vine salvarea sa te ia… multi vad vama ca pe un loc infect o orgie un loc pt dezaxatzi dar nu in asa const spiritul vamii.. oricum vama merge in jos si trebuie salvata…. cei 2 inculpati si cei ca ei artrebui sa mearga in mamaia sau in alte statziunbi unde se fac lucruri de genul ala nu in vama sa o strice si mai tare si sai strice reputatia si renumele mai tare…:(

    00
  13. Vama, Costinesti, whatever!
    Proasta lume!

    00
  14. Cautam pe google poze din vama veche pentru a imi aduce aminte de acasa, de romania, insa am dat peste inregistrarea asta.

    Suntem rudimentari oamenilor. Ce se intampla acolo este foarte inuman.Chiar nu s-ar fi gandit nimeni sa o scoata pe amarata aia din cercul ala?
    Sa o arunce in apa sa-si revina? Chiar trebuie sa hranim orice mica greseala a altora spre a ne amuza si a ne simti mai sfinti ca nu suntem noi cei aratati cu degetul? Este rusinos si rudimentar.

    Vreau sa cred totusi ca, daca nu toti, macar cativa dintre cei prezenti s-au simtit cel mult o secunda mustrati de constiinta. Sper ca inca mai este loc de salvare, nu a vami ci a oamenilor care merg acolo. Lasati vama sa va salveze. Nu intelegeti gresit libertatea si pastrati-va integritatea si omenia.

    00
  15. Vama asa cum a fost nu mai exista de cand cu festivalul domnului Mircea Toma. Care cine stie cati bani a bagat in buzunat cu ocazia actului de asa-zisa salvare a unui loc pe vremuri minunat. Din pacate, acest domn si gasca lui s-au gandit sa mai salveze si Rosia Montana si Delta Dunarii…se crede salvatorul tarii asteia, nu stiu ce e in mintea lui, dar macar Delta sa o lase asa cum e, ca nu are nimeni nevoie de el acolo…

    Si pana la urma nu conteaza unde a fost facut acest film…Desi eu pe fata asta am vazut-o in Vama Veche vara asta, la fel de grotesca si la fel de beata sau drogata.
    Probabil ultima vara in Vama pentru mine.

    00
  16. uite ce e…! Am fost si eu in vara asta in vama (cred ca a 7 oara, dar si ultima) Nu zic ca vama veche e un loc de origie, atata timp cat faci sex in cort, pe cine deranjeaza? sau ca te inbeti si te distrezi…. dar tot felu de oameni ”filozofi” se gasesc sa vina aici… (BEI MANELISTILOR! DUCETI-VA IN P**A MEA IN TURCIA CA SI-ASA E MAI IEFTIN, SI GATA!) Nu este vorva numa de ei… Si lu’ bou ala care o stricat vama, o sa-mi rup chitara pe el, daca-l prind pe strada! trebuia sa aduca ”toata” romania inculta aici…

    00
  17. Care e probabilitatea ca in Vama Veche sa se intample asa ceva? Din ce vad in clip, nu exista niciun semn ca ar fi Vama Veche si nu Costinesti, ba chiar cred ca este Costinesti daca ma iau dupa fetele de manelisti retardati ai celor din cerc.

    Din cate stiu, materialul a aparut pe PROst gust TV, nu ma mira „greseala” de a plasa actiunea in Vama. Din nefericire, se gasesc si dashteptzii care sa creada.

    00
  18. sa muriti pe cruce drogatilor….

    00
  19. o sa murim pe crucea pe care o cara gaozarul vostru de teoctist! amin!

    00
  20. merg de 5 ani in vama si pot sa va garantez ca nu mai e ce a fost…in fiecare dimineata vedeam toti drogatii cum dormeau pe jos,in praf…s-a schimbat foarte mult acel loc,care candva a fost de vis pentru unii…;referitor la film…nici n-am cuvinte indiferent daca e din vama sau din costinesti

    00
  21. s-a intamplat in vama la stuff si pers alea..tot cercu ala de cocalari tarfe si cocafunkeri nu aveau c cauta acolo…probabil era weekend si au venit k si lor le plac drogurile…nu mai asociati vama cu retarzii astia..n-au absolut nici o legatura cu vama veche..mai degrama ati uri vama ptr k nu vomita knd intra atati suedeji manelisti cocalari prosti in ea…

    00
  22. bine zis,dak vreti sa salvati vama veche,nu mai veniti drq!e romania destul d mare,nu tre’ sa va prezentati tocmai in vama.chestia e ca daca stii sa te distrezi,te distrezi oriunde.mie mi’a placut f mult.mai ales faptul ca nu erau suedeji sau cocalari care sa urle dupa tine p strada!

    00
  23. de 4 ani merg in vama, dar anul acesta nu am fost si oricum cred ca clipul acesta nu are cum sa fie de acolo.de obicei mergi in vama sa te relaxezi chiar daca bei, te distrezi si alte lucruri, dar chestia asta nu face parte din vama pe care o stiam.oricum daca chiar e din vama, va asigur ca la anu nu vor mai merge asa multi turisti.Ar fi bine sa se reabiliteze numele Vamii.
    Si in legatura cu salvatu, Mircea Toma ar trebui sa ii salveze pe pierdutii astia :) sa lase Delta, Rosia Montana si Vama asa cum is !

    00
  24. Mai mare rusinea..

    00
  25. Toata tampenia cu vama veche a inceput cand unii au crezut ca vama veche trebuie salvata…facandu-si publicitate vama a fost invadata de oameni care cauta betie,droguri chiar si curve care pentru o bere fac un blowjob…
    imi amintesc cand ma duceam in vama veche :) imi amintesc cand prindeam si mancam pesti ,imi amintesc cand ‘gateam’ scoicile oferite pe atunci de vama veche imi amintesc cum stateam si priveam orizontul o speranta,o iesir e din viata cotidiana nu pot sa neg ca nu era bautura…chiar si droguri…dar toate doar pentru a ne mari orizontul filosofic…imi amintesc cu drag ce a fost vama veche ….anul acesta am stat in vama veche o noapte…unde era rockul?unde erau oameni cu care puteai vorbi despre orice…ce am gasit a fost decat d&b ,raggae si acestea printre muzica acceptabila….gasit-am si manele..gasit-am curve…gasit-am …bucurie doar in amintiri …poate am imbatranit si numai inteleg…dar nu prea cred…adio vama veche! adio…

    00
  26. Vama Veche a murit acum 6-7 ani. De atunci nimeni si nimic nu a ma putut sa o mai resursciteze.Pacat .Pacat ca nivelul de intelugenta la romani scade in fiecare an. In curand vom fi depasiti la inteligenta si de cainele care se plimba stingher prin fata blocului. Pacat

    00
  27. … au luaoto razna lumea asta .. pfff ce porcarii …

    00
  28. am fost in vama o noapte in vara asta, am baut mai multa bere decat era cazul, nu pentru ca eram in vama si pentru ca asta facea toata lumea (oricum era departe de agitatie, si fiecare bere noua cerea o „excursie”), ci pentru ca mergea usor, pentru ca stateam de vorba despre lucruri serioase, despre birou, despre stele cazatoare, pink floyd, despre mizeria din jurul nostru, despre jegul din costinesti. ce altceva s-a intamplat, a ramas doar pentru mine si pentru el, probabil ca daca eram oriunde altundeva, nu as fi avut astazi ce sa comentez. ir a doua zi am dormit la soare, am facut baie intr-o apa mai curata decat in „statiuni” (nu ca ar fi meritul cuiva) si am ignorat mancarea incredbil de proasta.

    00
  29. Doresc si eu sa aduc pe acesta cale multumiri lui Mircea Toma, care aplicand lovitura de gratie Vamii Vechi, a inlaturat si ultimul (pueril) motiv de a mai ramane in amarata aia de tara.
    Si eu am google-it Vama in cautarea amintirilor frumoase, si am gasit mizeria asta. Nici nu va imaginati ce bucuros sunt ca traiesc pe partea cealalta a Globului!

    00
  30. hai mah ca ei o apara…

  31. Suntem cel mai terminat popor de pe intreaga Planeta …. !!!

    00
  32. si sa nu uitam de minunatul domn militant Liviu „nu-mai-am-nevoie-sa-dau-spaga-pentru-ca-amenint-cu-presa” Mihaiu, mare sustinator al pseudofestivalurilor si sosurilor marca „Shoni – distrug mediul si nici nu dau spaga pentru asta!”

    Sa propunem un premiu pentru vama-fuckeri!

    00
  33. nu st nici rock-er,nici manelist,dar nu suport satanistii aia de rock-eri. n-ai sa vezi manelisti facand asa ceva sau la suedeji. eu am fost vara asta la cost si e super distractie acolo.nu se ia nimeni de tine si poti sa te bagi in vb cu oricine fara sa-ti taie basul.costinestiukl nici nu se compara cu vama

    00
  34. Asa ca , sex la muian !
    ha ha ha

    00
  35. fratilor……..asta nu e vama veche…….sincer……am fost ani l randu acolo si nu se face asa ceva……..si dak s-ar fi facut (poate doar dak erau drogati)…in nici un caz nu s strangeau atatia cocalari cu mobilele…….
    eu imi bag…….in masa lui ala kre a dat asta la televiziune.se crede mai interesant acu sau ce…….???
    el nu se gandeste la fata asta cand o sa se trezeasca………ce draq i se pare asa d interesant………si in plus acuma datorita unora ca eL o sa vina toti cocalarii sa faca sex in Vama.
    pt cocalari: Fratilor, poate sexul nu li se pare atat de important rockeritelor, dar va spun un lucru ………..dak ele se f*t mai usor…..sa stiti k oricum tot cu rockeri o sa faca treaba asta…nu cu voi IMPUTITILOR!!!!!!!!

    00
  36. merg in vama de cand erau doar trei terase. dupa dum toata lumea stie ca vestile circula repede; a inceput sa se auda ” ce tare e in vama, ce de libertate si ce de oameni prietenosi” ; asa au inceput sa vina toti tinutii din scurt si toti incultii sa se manifeste in scumpa noastra vama. din cauza lor vama se duce de rapa, nu din cauza rocarilor sau a celor care fac sex; sex se face peste tot nu numai in vama veche, la fel si cu bautul si drogatul. noi nu va vrem, voua nu va place in vama, so…. ce drak mai cautati acolo?! pentru vois-a inventat mamaia. da, vama veche trebuie salvata de oamenii d genul asta, de manelisti si de toti taranii care au cazut din pomul de iarna.

    00
  37. tot noi am distrus vama …trebuia sa se intample doar e romania ..ce draq rezista ceva frumos prin tarisoara asta de kkt

    00
  38. NOU
    #38

    @Mistress Kaya si pentru multi altii de pe aici.Asta e un subiect care ma enerveaza ori de cate ori aud despre el.Vama ,vama,voma…”cum de s-a ajuns aici” ? „Cum de e posibil”? „Salvati Voma”! Cine dracu sa salveze Voma? Si mai ales de cine ?
    Candva aveam parul lung (mi-a cam cazut si a trebuit sa ma tund).Asa.. cum spuneam…In 90′ era o chestie foarte clara, cine si ce „hram” poarta… Eu nu ma duceam in Costinesti pt. ca stiam cine se ducea acolo.Aia’ de mergeau la Neptun nu aveau ce cauta la 2Mai s.a.m.d.Imi placea asa cum era plaja aia cu mine si cativa insi care nu ne deranjam , cantam pictam si stiu eu ce dracu mai faceam. Au trecut cativa ani frumosi de liniste ,numarul „celor care veneau pe acolo era atat de mic incat satenii din 2Mai nici macar nu se sinchiseau sa faca o carciuma mai acatarii, de vama ce sa mai zic …acolo nu era decat un bec pe principala , nu era magazin alimentar si nici un fel de carciuma era un catun si pe plaja cateva corturi (10 -15 maxim) . Stam si ne bucuram de chestii simple , o mana de oameni.Dar uite ca prin 1996 si-a inceput lucrarea un „geniu” un adevarat temerar pe care l-am cunoscut personal si care mi-a demonstrat cat de jegos era caracterul domniei sale.Numele alesului este precum probabil ca ati ghicit Chirila sau cum dracu il mai chiama. Domnishorul asta avand o familie renumita s-a gandit sa devina si el cineva , un star de ce nu?!
    L-am mai intalnit personal de cateva ori. Am avut grija sa il injur.. in definitv un prea mic rau fata de ce a creeat.
    La nici un an dupa ce si-a lansat renumita trupa cu niste versuri pe care tineretul imbecil le-a inghitit pe nerasuflate plaja de la 2 mai si Vama Veche a fost invadata de corturi , rulote , suedejii, manelari. A fost ultimul an in care a fost fain.(vezi cazul Sighisoara ,editia 1 si 2)La sighisoara a fost fain doar 2 ani.In fine sa ne intoarcema la „geniul muzical „, la „luceafarul” inegalabilul ilustru in viata,Tudorica… Zeci de ani nimeni nu a investit nimic in catunurile alea , si asta imi placea , imi placea bera aia de Constanta si plaja aia pustie. S-au dus dracului.Acum ati zice … E imposibil! un individ nu poate distruge atat de mult.Eu va zic.. BA DA!
    A adus acolo toti drogatii, toti manelistii, toti looserii, vorba lui Zoso.Spalati-va pe cap cu VOMA VECHE! Aplaudati-l pe Tudorica si echipa lui mediatica.EU MA DUC PE COASTA DE AZUR.AM FOST ANUL ASTA IN CONCEDIU SI DEJA MI_E DOR SA MA INTORC.

    00
  39. …BA ce tot mancati rahat acolo ca nu va place in vama,ca e urat in vama,ca nu stiu ce si nu stiu ce….X(……….daca nu va place,manelisti si suedeji,cocalari si tampiti…ce sunteti….daca au facut treaba care au facut-o nu trebuie sa va bagati voi………..sa criticati…………..decat ca voi pe la colturi mai bine ca ei….;)
    numai respect pentru cei care inca mai accepta si indragesc VAMA VECHE….cat despre Chirila….e un mare increzut si ingamfat….
    aaa…….si ce e asa interesant in costinesti…?Geo da Silva?….incultul ala…?

    00
  40. cand am fost prima oara in vama a fost ceva de vis.erau doar cateva bodegi.toti de acolo erau vamaioti.pot sa zic ca m-am simtit aiurea k am ajuns tarziu.in urmatorul an a fost stuffpoc.si gata vama.nu cred ca mai poate fi salvata in vreun fel..poate si inainte se droga lumea acolo dar nu erati voi ca sa judecati oamenii…eu ma simt bine in locul ala si mereu merg inainte de stuffpoc pt ca atunci e mai putina lume si te simti de parca vama e salvata..dak judecam p cei de langa noi nu cred k mai salvam vama in veci.devenim ingusti si ne transformam in manelisti.dak suntem un popor infect asta suntem.credeti k strainii ne judeca pt k ne f….m p plaja..va spun eu k nu.pt k suntem cum suntem cea mai de kkt natie de p planeta.eu vreau sa fie vama k inainte dar stiti si voi k nu se mai poate…:(

    00
  41. vama nu mai e de mult fratilor…nu cred k s-a distrus dupa ce au aparut aia care se f.t..nu o sa mai fie alt loc la fel….poate dak mergem la bulgari o sa avem o oaza de liniste.si de drogat sunt foarte multi care mergeau si inainte si se drogau..unii nu au limite,e treaba lor asta..vama nu o sa mai fie dekt dak puneti un panou la intrarea in vama cu intrarea interzisa snobilor si pericol de moarte pt manelisti..nu stiu dak sunt sanse,dar merita incercat…intotdeauna exista o solutie…poate ca o sa gasim si acum..mult succes

    00
  42. singura solutie este sa nu mai intre nimeni, pentru niciun motiv in carciumile, magazinele si hotelurile „cu pretentii” din vama; un astfel de boicot general ii va face pe nenorocitii avizi de imbogatire, care au dat tonul „civilizarii” si supermediatizarii vamii vechi, sa-si stranga catrafusele si sa se mute. ca urmare, nici cocalarii si manelistii scarbosi nu vor mai veni ca hoardele.
    dar vorbesc in van, aceeasi care se plang de distrugerea unui loc care ne-a fost atat de drag, isi fac cumparaturile tot in magazinele consacrate de pe ulita principala, mananca tot in carciumile insalubre ale caror patroni sponsorizeaza „dezinteresat” toate manifestarile aducatoare de puhoi de lume ce se organizeaza in vama.
    cat despre gasit alt loc, asemanator…prostii! va spun, sunt constantean, nu mai exista niciun coltisor de litoral romanesc, neexploatat, care sa semene, din orice punct de vedere, cu vama veche, asa ca sperati degeaba.

    00
  43. ca tot faceti mare tam tam pe oameni beti si pe drogati… aia nu ii vezi numa in vama ii vezi la toata colturile de strada in fiecare oras din tara asta infecta , si daca ii vedeti in fiecare oras ar fi chiar culmea sa nui vedeti si la mare ! si asta nu se intampla numa in vama … se intampla in toate statiunile de cacat din romania !vreti sa gasiti un loc linistit mergeti la tara … :)), mie mi se pare destul de ok in vama, lumea se petrece , se distreaza fiecare dupa cat il duce capu!daca uunii sunt mai prosti asta e .. vama nu mai poate fi niciodata cum a fost , nimic nu poate fi cum a fost:).iar eu nu as schimba nimic din vama , vama nu trebuie salvata e ok asa cum e !trebuie doar noi sa ne acceptam natia de ratati si inculti!adica pe noi:)

    00
  44. Salut!

    Poate ca e prea tarziu pt un raspuns. Oricum vreau sa-mi spun parerea pentru ca si pe mine „ma doare” problema.
    Pana la urma Vama e un bun exemplu despre Romania. Lipsa simtului civic e la fel. N-am solutii din pacate. Insa sunt fericit pentru ca am incredere in matematica. In curand se va asterne linistea de dupa Big Ban si in Vama. Cifrele arata asta. Vama va face implozie si sper ca sa nu ma intorc prea repede din strainatate ci deabia dupa ce va fi din nou pustiu. Mie imi plac locurile pe care nu le vrea nimeni. Pana atunci voi trece „sa studiez evolutia experimentului” cu fiecare ocazie. Stiu eu niste droguri si niste alcoale care ma fac rapid sa ignor pe cei ce nu conteaza. Dar poate totusi in pica unu in laba. Pana la urma distractia fara putina miscare dauneaza! Fiti atenti dragi cocalari: sub cearcanele fiecarui rocker drogat se ascunde un pumn!:)

    00
  45. Mai e de gasit video-ul? Serverul nu pare sa-l mai gazduiasca.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube