cum le ştie Adelin pe toate

Am avut onoarea sa fiu injurat chiar de mare Zoso, acest guru al internautilor. Probabil un complexat si un frustrat refuzat de lumea reala.

Era atât de simplu!
Acum, eu dacă zic că toţi ăia care au blog de la Felix sunt proşti sau impotenţi, cad în aceeaşi categorie cu Adelin, de oameni care nu gândesc?

Adelin, ştiu că atunci când transmiţi live nu se vede, dar fac eu cinste cu o carte de limba română!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. ba kiar s ar putea sa aiba oarece dreptate Adelin asta… uite io, de ex, daca nu l vedeam pomenit pe blogul tau, nici nu mi mai aduceam aminte cine e; la fel shi cu Badea ala.
    zosule, poate itzi alegi ‘adversari’ mai de calitate un pic? shi incepi sa ignori pe ashtia, fetzele palide.

    00
  2. daca de la ziaristii astia nascuti, scoliti si traiti pe vreamea lui ceausescu chiar nu aveam nici o pretentie de la astia mai tineri ma asteptam la ceva c…e. dar se pare ca le place sa stea in patru labe si sa linga la comanda.
    problema e ca noua generatie de ziaristi( ca si noua generatie de politicieni) se comporta ca si mentorii lor.
    zoso, anunta-i te rog ca stefan gheorghiu s-a inchis si ca meseria de pupicurist nu este reglementata in nomenclatorul de meserii.

    00
  3. simplu fapt ca vrei sa ii anuntzi ceva, ca ii iei la panarama, sau doar simpla mentzionare a numelor lor pe zoso.ro –> le creshte ratingul.
    de altfel, am o banuiala ca asta e unul din motivele de baza pen’ care ei inca mai au (ceva ce seamana a) rating.

    sugestie pt. o reactzie eficienta la prezentze din ‘grupa’ asta – sa i zicem ‘grupa mica’ :
    „Adelin? Badea? Cristoiu? CTP? nu cunosc. oricum n avem timp d astea. next pls.”

    00
  4. NOU
    #4

    nu-nteleg de ce te mai iei de astia. oricine apare pe sticla pe antena 1/2/3/4 (in afara de aia de la Top Gear, poate) gandeste (sau, ma rog, zice ca gandeste) asa, pentru ca asa le impune japita aia de sus. Pur si simplu sunt niste clone.

    00
  5. Nu fiti rai. Baiatul e un erou de razboi, si decorat pe de-asupra, ce mama dracului. El face jurnalism bun, din acela de calitate, si il apreciaza pe felix doar „in calitate de om de afaceri”.
    Desigur, e suficient de stupid sa puna botul la felul ieftin de a face senzatie al lui jeg, care i-a facut un blog dupa care l-a somat public sa scrie in el. Nici macar badea nu a fost atat de narod incat sa o comita in asa hal.

    00
  6. omg zee feeny maaaaaaan adelin! wow.. cine pla mea l`a dezlegat si pe retardul asta !?

    00
  7. isi da cu parerea despre avioane face comparatzii ca la piatza… asta saracu handicapat crede deja ca se pricepe ?! vai de curul lui de dobitoc.. adelineeeeeeeeeeeeeeee marsh mah prin afganistam si mori pe acolo.. patria iti va fi recunoscator :D

    00
  8. Zoso, nu cred ca ai observat, dar se pare ca ala era ultimul post al lui adelin. N-a rezistat omu’… :D

    G.

    00
  9. As vrea sa fac un sondaj sa vedem cine iese in opinia „maselor” drept ziarist bun. Mai exista in Ro un ziarist bun, corect, inteligent, placut? Care sa fie, angajatu lui Vantu? A lui Ringier? a lui Patriciu? Astept pareri :)

    00
  10. si`a zis omu: mai bine tac decat s`ajung dreaku pe la stiri.

    adevarul e ca s`a bucurat de un succes nebun pagina respectiva datorata taman frustratului in cauza si nu talentului gazetaresc de care se bucura prin trustul mama. sau tata.

    00
  11. cand nu o sa mai pot face secs toata ziua imi voi face blog,il injur pe zoso pe blogul lui ciclic si diferit,devin cunoscut,adsense,am sa am bani de viagra si incep sa fac secs toata ziua din nou.si nici nu ii dau lui zoso 10 procente
    adelina,back to radio campus,acolo poti debita fara raspuns.

    00
  12. asta e tare:
    „Un prieten de la Ziua imi spunea ca multi dintre cei care posteaza pe blog-uri si forumuri sint fie platiti de partide, fie de SRI, care are o divizie care se ocupa de maniplare.” (adelin)

    omul nu a inteles nimic de ceea ce inseamana internet, blogosfera, viral etc.

    00
  13. Ce dreptate are omul asta (Adelin) in post-ul ala…pfiu… omul are o viata, e cunoscut, apare pe sticla, reporter de razboi, familie, e apreciat de multa lume, de ce dracu sa isi faca el blog? :) Cred ca a vrut sa poarte un DIALOG cu OAMENI necunoscuti. Dar cum MARLANIA face parte din imnul national la noi, apar repede INJURATURILE, MARLANIILE si restul despre care vorbeste el. Nu conteaza daca esti sau nu deacord cu el in ceea ce spune, conteaza ca, indiferent de parerea pe care o ai, sa il respecti si sa vorbesti frumos. Zoso, o, tu, ziarist cu mintea deschisa, atotputernicule, tonul face muzica ;). Sau injurand pe altii, speri sa cresti tu? :) Multa bafta.
    Tudor

    00
  14. E bun Adelin, cand se duce pe front

    00
  15. daianu, new media nu e pentru toata lumea

  16. Adelin pe blogul sau se mentine cu cate o ‘flotare logica’ – cica exercitiu de imaginatie.

    00
  17. vad ca in ultimul timp o gramada de ziaristi si oameni apropiati de felix au descoperit „intamplator” Internetul, isi fac bloguri, combat, aprind polemici, pozeaza in victimele „tiranului marinar”, se solidarizeaza cu ziarista injurata etc.
    totul pute de la o posta a comanda de la centrul voiculescian, blogurile nu au viata, nu au aparut organic, sunt produse de laborator
    in new media e democratie mai mare decat in lumea reala, daca nu esti coerent in ceea ce postezi si daca se vede cea mai mica cenzura, ti-ai pierdut credibilitatea si cititorii

    00
  18. Adelin: „frustrat” de ce anume? Zici asa „un frustrat”, da bine ca e un cuvant mai nou folosit, dar uiti ca trebuie sa adaugi pe ce anume este! :)

    00
  19. Zoso, cam ai dreptate ca il linge pe Voiculescu, nu prea are dreptate cand zice el pe blog asa.

    00
  20. NOU
    #20

    ce gasca de tristi s-a adunat in jurul lui zoso. probabil tristul sef e foarte mandru.

    00
  21. @daianu: din pacate, mirosul lui Voiculescu te face sa vomiti chiar si in mediul virtual. Daca isi afiseaza identitatea, toti jurnalistii care ne iau de prosti incercand sa ne manipuleze (indiferent ca sunt de la Intact, Ziua sau Adevarul) vor pati acelasi lucru ca Adelin.

    00
  22. Poate e doar parerea mea dar parca scade nivelul la publicul de pe blogul asta incet, poate asta si din cauza ta zoso, mai cenzureaza un pic pe unii, chiar daca se supara, libertate, libertate dar parca deja is prea multe puli(& company) pe centimetru patrat de comentariu, ce plm :)

    00
  23. dati-mi un motiv pentru care basescu e mai bun decat voiculescu

    00
  24. basescu nu e prost sau securist

  25. da, si basescu nu poate sa se voiculeasca cum poate voiculescu sa se baseasca

    00
  26. Morbo asta o fi vreun pui din Neamul Voiculestilor.

    00
  27. mai stii?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube