să începem săptămâna bine

Liviu e un nene proprietar de clonă digg. Tot insista să îşi facă reclamă pe aici la siteul lui de 2 lei, la un moment, sătul, i-am dat cu flit. Reacţia lui?

„Îl urăsc pe zoso, e un dobitoc, un tâmpit şi un cretin. Cititorii lui? Asemenea.”

Iată-l pe Liviu când făcea parte dintre cei pe care acum îi înjură. Un vizitator fericit, participant fervent la discuţii. După aceea, Liviu s-a gândit să îşi promoveze siteul. Reacţia mea nu a fost prea pe placul lui. Am discutat pe mail. Liviu a vrut să mă ierte, dar eu nu şi nu. Am greşit şi îmi pare rău că n-am acceptat oferta lui. Iată-l pe Liviu azi. Trist, nu?

Ä‚sta e doar un exemplu.

Discutam cu cineva zilele trecute şi concluzia era că web2.0 e o chestie mişto, atâta timp cât ţii în lesă foarte bine ce se întâmplă în casa ta. În alte părţi, treaba lor, la mine în casă intenţionez să fie curat.
De aceea şterg comentariile celor care doar înjură, fără a avea nimic de spus. Nu vreau să repet greşeli întâmplate în trecut.

Mie îmi pare rău că toţi frustraţii/rebelii care sunt respinşi de zoso.ro ajung să înjure mini-comunitatea de aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. si mie mi-a sarit in ochi comentariul (parca la oradeanul pe blog)
    n-ai ce sa le faci… some people don’t get it :)

    00
  2. wtf, nu e internetul suficient de mare ca sa nu fie razboi?

    00
  3. Dapz, la mine e …
    (Ce bine ma simt ca ma citeste si pe mine cineva :P)

    00
  4. lasa mane, mai zicem una-alta de badea, sa te injure si pe tine :)

  5. un pic e si greseala ta zoso , pentru ca ii bagi prea mult in seama pe astia si atunci iti dai seama ca toti asteapta sa ii faci celebri

    00
  6. o sa fim mereu alaturi de tine.
    PS. Cat ma costa sa ma bagi in blogroll? :evil:

    00
  7. RottenKid, cata dreptate ai cand spui ca multi sunt cei ce asteapta sa fie celebrii.

    00
  8. mda sa-i zici ca sunt „Dumnezeu”, si o sa-l bat.. :))
    ..replica ‘bataia vine din rai’ este a mea :D vai de el!

    00
  9. Partial si-a atins scopu’, ca i-ai dat site-u’. Pacat ca in ultima vreme faci ce-au facut si carcotasii, si anume in orice post te iei de oricine nu te simpatizeaza si de cine nu-ti place tie (la ei Gigi, la tine Badea).. Ar fi pacat sa urmezi doar tendinta asta si sa lasi balta alt tip de posturi, care poate n-aduc trafic atat de mare.

    00
  10. NOU
    #10

    Copii , chiar credeti ca zoso sau altul de pe aici e celebru? Ma Voi va luati de Badea ca sa fiti bagati in seama , lui zoso ii aduce publicitate cand vorbeste despre el , daca nu amintea de el, ramanea un anonim ca si pana acum. Nu zoso baga in seama pe altii , el e bagat in seama , daca nu ar fi cei citesc blogul ,ar innebuni de plictiseala si saracie. Amuzant e cum va umflati in pene , cred ca deja aveti impresia ca sunteti niste vedete , ca invartiti lumea asa cum vreti .

    00
  11. Ummm, IP vizibil? /:)

    00
  12. pai asa apare in meniul de aprobare a commenturilor :P

    00
  13. Copii , chiar credeti ca zoso sau altul de pe aici e celebru? Ma Voi va luati de Badea ca sa fiti bagati in seama

    Nope. Noi ne luam de Badea pentru ca-i dobitoc. Conform teoriei tale ar trebui s? ne luam de toate „vipulile” ca s? fim „remarca?i”. Nu e cazul. De?i recunosc c? m? amuz? Badea c?nd ??i rezolv? problemele personale ?n emisiuni.
    Eu unul m? simt bine ?n pielea mea de anonim ?i n-a? vrea s? fiu „vedet?” ?n locul unui maimu?oi cu crize de personalitate.

    00
  14. Eu doar te critic… uneori…

    00
  15. cine nu-i prieten cu mine imi e dusman.
    nici acum nu ai invatat asta, zoso?

    00
  16. Exact, ca sa ma lamuresc, cine esti tu mai zoso scumpule? Blogger? I dare to think NOT. Frustrat? That may be ye case. Ma uit si eu din cand in cand p-aci ca ma amuzi. Da, si lucrurile patetice pot fi amuzante… Get a fuckin’ life! Or die. I don’t give a flying fuck. Metrosexualismul asta e probabil la moda printre ceea ce Pepsi denumea acum catava vreme (cand iti mijea mustacioara, puiule) „New Power Generation”. Flame me if ya dare fuckerz!

    00
  17. xcss, ca sa iti contraraspund, mars in pana mea si get a life.

  18. xcss, vai ce cool esti mane, pot sa te ating cu batul in ochi?

    00
  19. NOU
    #19

    Foarte distractiv este k el sustine k nu ii place blogul tau zoso, dar sustine k a fost pe aici chiar de cateva ori… Pai daca nu ii place de ce mai revine? E calr k ii place, nu?

    00
  20. hai ca sa te iei sa injuri pe proprietarul blogului, OK,fie, dar de ce toti care injura pe zoso simt nevoia sa injure pe toti care intra pe blogul lui? pun pariu ca urmatorul „cu draci” o sa extinda sfera de injuraturi si pe parintii, prietenii si eventual copii vizitatorilor blogului :))
    cum am mai zis, nici nu cred ca merita sa mai te chinui sa faci un topic pt. astia care injura si insulta, chiar nu merita cele 2 min cat iti ia sa faci upload la screenshots.

    00
  21. Puiule drag, daca tot incerci sa fii original, macar nu ma cita chiar pe mine in reply. Si… ca bine zici… in „pana” ta :)))))
    @smartass: Yea. You wish. Haide si ia-ti-o.
    Si pentru tot restu’… daca eu nu comentam , erau cu 4 commenturi mai putin…
    Nuff said.

    00
  22. dap, corect. Erau 4 comentarii mai putin si un idiot lipsa. Tu!

    Hai noroc si multa UE, sa fie intr-un ceas bun…

    00
  23. NOU
    #23

    :)) *bash moment* lipseste ala care sa-ntrebe „cine-i nuff?” :))

    00
  24. Eu, cin’ sa fie…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)