weblog.ro nation?

În loc să facă discursuri patetico-misterioase sau să propovăduiască diverse naţiuni, conducătorii weblog.ro n-ar face mai bine să repare naibii linkurile din bloguri? După ce le-a luat 5 ani să pună comentariile pe aceeaşi pagină cu însemnarea, acum permalinkul ba merge, ba nu merge. Hai că se poate!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. http://www.3xblog.ro Gazduire gratuita de blog-uri :) inca se lucreaza la el ! :) este destul de bun ! si viteza !

    00
  2. ar trebui sa se si priceapa ca sa faca asta nu? …

    00
  3. vezi ca te inseli. WBN nu e initiativa celor din staff-ul WB.ro, ci a bloggerilor care au conturi pe wb.ro. unde e documentarea, domnu’ zoso? :)) sa-ti fie rusine cinci minute ca nu ti-ai facut temele :P

    00
  4. http://www.sweblog.net – gazduire gratuita de blog, photo gallery, media gallery (avi, flv, mpg, wmv)

    00
  5. ablog e super oki pt cat am eu nevoie

    00
  6. Eu nu m-am prins de subiectul discutiei… poate imi explica si mie careva care e faza…

    00
  7. Bogdan, daily random bashing

    00
  8. bogdan, scrie destul de clar. linkurile lor sunt defecte.

    andrei, esti in plus.

  9. Am inteles chestia cu linkurile, nu am priceput exact (desi banuiesc) ce reprezinta discursuri patetico-misterioase, dar mai ales am intrat in ceata la comentariul lui Subiectiv :
    „WBN nu e initiativa celor din staff-ul WB.ro, ci a bloggerilor care au conturi pe wb.ro. ”
    Cine e WBN ? Ce inseamna ? – cumva weblog.ro nation..
    ce vor ?

    00
  10. Buna Zoso, comentariile tale la adresa weblog.ro nu ma intereseaza, dar de WBN te iei aiurea. WBN = un grup de oameni, printre care si eu; vrem sa facem o chestie pentru noi in primul rand.
    S-a obisnuit toata lumea cu atitudinea ta critica, dar te rog, noi nu am luat in ras proiectele sau visele tale, asa ca rezuma-te la a ataca un serviciu (platforma in sine, sau ce vrei tu) si nu oamenii. Tks!

    00
  11. antonio: atunci cand creezi ceva si e prost si faci greseli si pierzi baze de date si nu ai un buton de home si nu stii sa parsezi ca lumea diacricicele, ce lasi in urma? zeci de useri care nu stiu altceva? come on, stii ca vorbim aiurea…am creat si eu 20 de proiecte, dar pe alea triste nu le scot in fata

    didlee, nu am nimic cu voi, desi daca suneti o mana de oameni puteti sa va duceti la antonio sa il luati de beregata si sa il luati la rost…

    uite la ce ma refer…

  12. zoso.
    puteai sa intrebi inainte de a arunca insemnari aiurea. nu totul este perfect dar perfectibil. ca si blogul tau. totusi nu neg ca m-ar fi mirat enorm sa vad comentarii pozitive la toate modificarile aduse in ultimii cinci ani.
    cred ca cea mai demna de mila atitudine este sa fii previzibil. esti funny dar patetic in actiuni descalificante si jignitoare.

    eu iti urez.succes.

    WeBlog Nation este o initiativa a utilizatorilor WeBlog.ro care cred in serviciul pe care il punem la dispozitie si care doresc sa il imbunatateasca.
    Un grup laudabil care au ales sa mearga cu cei care au construit ceva 100% romanesc atunci cand cuvantul blog nici macar nu se vehicula prin tagma de „superblogeri” de acum

    pentru ca spre deosebire de restul stiu ca am creeat ceva. restul sunt followers.

    n-joy

    00
  13. antonio, tu lauzi ceva ce nu iti place? si care e si defectuos?

  14. parafrazez

    bine ca esti tu destept.
    multumesc ca mi-ai spus. totul este perfectabil.
    astept si comentarii pozitive altfel voi crede ca ai ceva cu mine. sincer.

    00
  15. daca tot sunt patetic, pot sa schimb titlul insemnarii in „antonio, un tip care nu intelege sau nu are chef sa inteleaga”?

    cand ti-am spus de faptul ca nu aveti pagina de home? hai, ca tot sunt eu rau…e mai mult de juma de an?

    nu am ceva cu tine, am ceva cu oamenii care lauda weblog.ro ca si cum ar fi raiul pe pamant. ati avut noroc ca ati copiat primii si v-ati creat o baza de useri, altfel sunt bloghosturi mai bune decat voi.

  16. da’ weblog nu a fost cumparat de nu-stiu cine acum cativa ani (netbridge ?!) ? cei de acolo n-au bagat bani deloc in proiect pentru a-l intretine ??

    00
  17. disputa aceasta „eu sunt cel mai destept” sau „blogul meu e mai shukar” mi se pare o chestiune deloc constructiva. eu is „vinovat” de ideea WBN, o natiune (a se citi comunitate) care-si propune sa construiasca ceva impreuna, sa imbunatateasca ceva.
    nu zic ca weblog.ro e raiul de pe pamant, fiind unul dintre cei care a renuntat o vreme la acest serviciu, insa cred ca poate evolua.
    subscriu comentariului lui Subiectiv, documenteaza-te inainte de-a face vreo afirmatie.
    in plus, repet, atitudinea aceasta nu aduce nici un + blogosferei romanesti despre care tot vorbiti (din cand in cand).
    think about it!
    numa’ bine!

    00
  18. contextul e ca sunt multe chestiuni lasate inca in beta acolo…

    00
  19. adiz, ai dreptate. tocmai din acest motiv ne-am strans cativa, incercand sa transformam orice beta in gamma sau delta. daca se poate…
    numai ca atitudinea nu-i una de „superblogger”…
    in loc sa ne dam mana, dam cu noroi…
    ca la noi…

    00
  20. contrasens, uite o idee gratis. nu te apuca sa musti doar pentru ca marele vostru lider v-a trimis aici. nu ai inteles despre ce se vorbeste in insemnarea initiala si ai sarit repede. chill…

  21. bre, nu m-a trimis nimeni. n-am combinatii cu Antonio, ba chiar i-am atras atentia aspura unor lucruri. iaca, am inteles bine insemnarea. ce refuzi sa intelegi e faptul ca ai gresit afirmand cum ca el ar „propavadui” diverse natiuni. la asta ma refeream.
    zau, e nonsens…

    00
  22. nu e contrasens?

  23. latura asta de mistocar nu ti-o stiam… multzam ca m-ai luminat… ok, cum zici tu…

    00
  24. las ca iti explica antonio cum sta treaba…

  25. In aceasta discutie, cel mai haios detaliu ramane cel al traficului. Adica tu faci, fara sa vrei, reclama unei idei, in speta „WBN”, iar noi, vorbind despre tine pe ale noastre bloguri, iti mai aducem cativa vizitatori :)
    O seara buna, oameni buni. Uh, prea ne incingem uneori!

    00
  26. chiar crezi ca asta e important? vizitatorii? chiar nu putem vedea dincolo de „omg, ma injura” sau „imi face trafic”?

  27. De-ai sti cat imi doresc sa putem vedea dincolo de trafic si alte interese… Nu se va intampla niciodata, Zoso. Invariabil, lumea te va placea si te va uri, e-o regula confirmata de realitate. O zi fara injuraturi, cu inspiratie si fara pic de rautate! Te saluta
    Kolonelul

    00
  28. Ba baieti ba, ba baieti! Apucati-va ma de munca, ca incepeti sa spuneti numai prostii!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube