Alice Cooper se alătură artiştilor de la Bestival

Alice Cooper va concerta la Bucureşti în cadrul festivalului Bestival, care va avea loc în perioada 29 iunie – 1 iulie, artistul rock alăturându-se numelor anunţate deja: Marilyn Manson, Reamonn şi Faithless, informează organizatorii.

Cel mai recent material semnat Alice Cooper, „Dirty Diamonds”, a fost lansat în 2005, în aceeaşi perioadă în care artistul a început propriul show radio, „Nopţi cu Alice Cooper”.

Bestival, eveniment organizat de Emag!c Entertainment, se va desfăşura în aer liber, la Romexpo, în perioada 29 iunie – 1 iulie.

În perioada de precomenzi, biletele la festival costă 60 de lei pentru prima zi şi 75 de lei pentru fiecare dintre celelalte două zile. Va exista şi o variantă de abonament pentru toate cele trei zile de festival, care va avea preţul de 180 de lei. Abonamentele s-au pus în vânzare pe site-ul www.myticket.ro, precum şi biletele VIP, la preţul de 300 de lei pentru o singură zi.

(mediafax)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Inca se mai tine Cooper pe picioare?! :D Ce vremuri, vin pe rand toti la care acum +15 ani abia daca ai fi visat..
    Dar la acest Bestival loc de campare estem? Nu pare sa fiestem.. daca nu estem atunci preturile e cam mari la comparatie cu alte festuri de p’afara.. merem sa facem fitze? Unde mi-am pus ghetele cu motz de la dolce&gazbana :)

    00
  2. genial

    00
  3. Vreau sa-i vad pe trendinezi si fitzogacici la Marylin Manson….

    00
  4. Stie cineva cumva cand cand vin Faithless ? In care din zile ?

    00
  5. auziti mai, dar a googleuit cineva b-estival?

    verificati primele doua linkuri :D

    00
  6. NOU
    #6

    Alice Cupar ruleaza. Din pacate, e cam batranel. Dar nu e nimic, o sa ne incante cu muzica lui pe destul de multi. Ce chestie, la acelasi fest, „parintele” machiajului rock si al theater rockului si progenitura lui din prezent, Marilyn Manson.

    00
  7. avortatul lui, vrei sa zici…

  8. mai…manson vine p 1 iulie nu? k am facut comanda d bilet pt ultima zi :)

    00
  9. alice cooper e cel mai tare!!!!!!!!!!!!!!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube