saddam, the aftermath video

După ce toată lumea din .ro s-a grăbit să pună (cu 7-8 ore întârziere) videoclipul cu spânzurarea lui Saddam, Bogdan trage câteva concluzii interesante aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Cum am spus si acolo (in engleza mea de balta) slabe sanse sa fi fost un amarat de soldat irakian cu un telefon super smecher. Cum suna ideea ca acel film sa fi fost facut de vro agentie secreta pentru a dovedi maselor ca saddam chiar este mort, nu am vazut la stiri decat cum il agata nu spanzurarea in sine…in schimb asta a dovedit totul.

    00
  2. 7-8 intirziere fata de cine?

    00
  3. Ideea este urmatoarea: suntem prea mici in lumea asta mare.Si inca o data ni se dovedeste faptul ca mass media este o mare unealta prin care poti influenta masele:

    1. Cum de executia lui Saddam s-a filmat cu un telefon?

    2. De ce in momentul spanzurarii, omul cu telefonul face pipi pe el si imaginea a iesit tremuranda si nu reusim sa vedem mai nimic? doar cateva flashuri mai luminau din cand in cand corpul..in rest bezna totala.

    3. Cu cateva minute inainte de executie s-au efectuat imagini cu o camera profesionala (doar am vazut la stiri), deci exista o camera la fata locului, ok..am inteles…sa spanzuri un om e o barbarie..si multe tari condamna pedeapsa capitala dar nu cred ca iraqienii aia sangerosi nu au filmat executia cu o camera profesioanala, sa aiba ce pune si ei la arhive, vorba aia..sa existe o marturie! chiar daca o aratau publicului lar doar peste 50 ani…

    Daca vreti sa cititi tot articolul sau sa ma luminati…..o puteti face AICI

    00
  4. mda.. inca un subiect pentru pasionatii de teorii conspirative

    00
  5. Mdea, s-a fumat 9/11, e nevoie de o noua teorie a conspiratiei. E nevoie de material de batut apa in piua cativa ani.

    00
  6. „si ce’daca”

    00
  7. ALL OF YOU, Get a life !

    00
  8. nu e chiar asa. se pare ca telefoanele mobile nu sunt chiar ozn-uri in irak, iar cu mobilul a reusit sa intre una dintre garzile de corp ale oficialilor prezenti la executie. cel putin asta am inteles citind stirea asta de pe bbc http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6225337.stm

    00
  9. NOU
    #9

    Daca zice BBC… asa e…

    Nu uita ca ei citeaza USAID – Internet World Stats (o alta agentie a guvernului american). Eu am citat CIA World Fact Book.

    La o poplatie de aproape 27 milioane, procentul mic le face sa fie „Ozn-uri”.

    Tot de pe site, un cetatean posteaza despre telefoanele mobile:
    „The new handsets are reliable and widely affordable,” Amer al-Harky, a 25-year-old doctor in the Iraqi Kurdish city of Irbil, told the BBC News website.

    In contextul in care 0.1% din poplatia Irakului are acces la net, e interesant cum intra irakienii pe site-ul BBC si isi dau cu parerea despre telefoanele mobile…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.