GSP are toolbar pentru browser

Astazi, Gusti Roman anunta lansarea Toolbarului GSP. Toolbarul ar trebui sa se instaleze pe Internet Explorer sau Firefox si sa faca …< aici parerile sunt împartite>. Eu înteleg ca un asemenea toolbar ma ajuta sa urmaresc ceva, in cazul de fata reteaua siturilor GSP. Dar vom ajunge si la asta. Aici vedeti toolbarul instalat pe Firefox 2.0

Arata ca orice alt toolbar pe care l-am vazut. Poate un pic cam aiurea cu logoul ala rosu in stânga, dar asta e o chestie de gust. Aici vedeti ce poate face toolbarul.
 
Si aici încep problemele. Pentru ca…un toolbar trebuie sa ofere informatii curente. Toolbarul nu face asta, oferind doar linkuri catre siturile respective. Un fel de bookmarkuri. De ce nu ofera decât linkuri catre situri? Pentru ca GSP nu are RSS (îi suspectez ca nici nu stiu ce e aia si la ce foloseste). În cazul asta, e nefolositor. Pentru ca îl pot înlocui cu bokmarkuri si nu trebuie sa mai instalez înca o tâmpenie în browser, doar sa stiu ca pot da click pe oribilitatea aia ca sa pot ajunge pe gsp.ro. Asta ar fi una. A doua, toolbarul este realizat cu un soft/site gratuit si nu in-house, ati ghicit, pentru ca nu se pricepe nimeni la asa ceva acolo. Si, ati ghicit, atunci când vreau sa vad un mesaj, ma duce pe alt site.
Ca sa înteleaga si inteligentii de pe gsp, pierdeti afisari daca toolbarul lu’ peste ma duce pe alt site în loc sa ma duca la voi. Stiu, veti spune ca vizitatorii Gsp sunt dobitoci si îsi vor instala "chestia" în virtutea inertiei. E posibil sa fie adevarat. Cum îi cresti, asa îi ai. S-a gândit oare cineva din echipa redactionala (si din nou formata divizie care se va ocupa de politica online a Gazetei) ca utilizatorii vor creste sau vor vrea mai mult? ps: masi, eu aveam pretentia ca adminii de pe cg sunt oameni inteligenti. întâi assassin, acum tu…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Abia astept peste cateva zile sa puna stiri de genul: Un nou pas in revolutionarea internetului romanesc, cea mai buna echipa din Romania va aduce cel mai bun toolbar din Romania.

    00
  2. E aiurea ca l-am pus la rugamintea colegului Cristi Roman, dar e o prostie.

    00
  3. De fapt, Cristi Roman doar mi-a zis de el, si eu l-am pus, nu m-a rugat nicio clipa. Dar l-am pus si eu din inertie.

    00
  4. a, eu citesc gsp destul de des si nu ma simt dobitoc (as in sa imi instalez toolbaru’) poate mai incolo, cand evolueaza, vorba ta, cu rss-uri and stuff…

    dar da, sunt de acord cu zoso (mai putin la faza cu cititorii gsp sunt dobitoci, generalizarile nu fac bine nimanui)

    00
  5. L-am instalat si eu sa il testez acum 2-3 ore si l-am dat jos dupa 10 minute de frustrare.

    Pe langa faptul ca stilul in care e facut da senzatia de amatorism, nu imi ofera mai nimic util…doar un alt toolbar instalat si care imi micsoreaza campul vizibil din browser.

    Uninstall.

    00
  6. cristian, faptul ca raspund intr-un sondaj ca am terminat o facultate nu ma face inteligent. Ar trebui sa dea cineva iama prin secretariate sa vada cate absolvente de drept si psihologie fac cafele si tocesc blugii in genunchi.

    00
  7. tot ce inseamna toolbar este o versiune mai stufoasa a ceea ce inseamna bookmarks in orice browser. plus vremea si alte minuni prin care te poti injura cu alti idioti care si-au pus toolbar. adica ei iti baga pe gat, evident fara interes, oare?, toata flota gsp.ro, stelisti.ro, dinamovisti.ro etc. intr-un singur pachet. dar daca mie nu-mi trebe blogdeliceu?

    in fine… marea lor problema este ca nu au rss si tind sa cred ca nici nu prea stiu ce e aia-bine spus zoso-, din moment ce si io mi-am facut aseara un toolbar din asta pe acelasi host de pe care il iei pe ala de la gsp.

    00
  8. NOU
    #8

    Nu a fost o rugaminte, doar TI-AM ZIS de el. E o diferenta, nu?

    00
  9. Zoso…vezi ca vine Gusti cu nu stiu ce sondaj SNA si iti spune ca, cititori gazetei sunt inteligenti, eu mi-am luato cand i-am facut dobitoci. In fond si la urma urmei: toolbar sucks, cum spuneai si tu: s-a descoperit RSS bookmarks si toolbar erau la moda in 2000 …sunt in 2007

    00
  10. Cei de la gsp se lauda luna de luna cu zecile, sutele de mii de vizitatori care-i viziteaza zilnica, in schimb ei nu sunt capabili sa refaca din temelii site-ul.

    Mi-am pus si eu toolbarul, din curiozitate, si l-am dat jos acum 10 minute. E total nefolositor.

    Am o curiozitate, mai nou gsp nu publica pe net toate articolele care apar in ziarul de la chiosc?

    00
  11. inca ceva legat de gsp: iata ca aia de la FHM mai si scriu chestii interesante, nu doar fac pictoriale:
    http://eddietone.blogspot.com/2016/01/gs-ia-pdf-ul-neamule.html

    00
  12. a aparut toolbar si la prosport :)
    http://www.ourtoolbar.com/

    00
  13. @Mikutzu: am incercat sa ii explik la acea vreme lui Gusti Roman ca nu prea multe persoane inteligente ar vizita pagina web antica pe care o au dar el avea sondajul

    00
  14. In loc sa faca un toolbar complet inutil, mai bine ar reface situl ala antic.

    00
  15. @Freedom toata lumea spune asta numai ei nu considera necesar…

    00
  16. Site-ul GSP.ro e handicapat
    kthxbye

  17. @narcis taci!

    00
  18. aoleu, ce jenant. cata emfaza ca si-au facut toolbar(au dat cu click-ul de 3 ori pe un site obscur, adresat adolescentilor si batranicilor internaute, care inca nu au auzit de rss)

    Asa iti dai seama ca oamenii astia chiar prapadesc banii aia primiti din publicitate pe niste salarii date unor incompetenti care cred ca daca sunt site-ul nr1 in romania, sunt defapt cei mai inteligenti din internetul romanesc.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube