gazeta in format pdf…

cica Gazeta Sporturilor va fi disponibila si in format PDF

bleah, ce rau am ajuns. las ca se ocupa cei doi clovni media de stirea asta, ca tot le place lor sa scrie despre aceeasi stire…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. NOU
    #1

    Urmeaza si alte proiecte GSP….ca doar sintem in 2007!

    00
  2. bleah Zoso ce mai stire!

    00
  3. Parca anul trecut se vorbea de un nou design pana in 2007. Se mai aude ceva??? Mai bine s-ar gandi la lucruri mai importane cum ar fi un feed rss sa nu mai vizitez pocitania aia de site :D

    00
  4. @kristian ei si tu acum. mai bine se ocupa de tot ce e posibil pe online decat sa relanseze portalul lor de baza, in fond gsp.ro cam asta a ajuns, un portal.

    00
  5. Hahaha, mare smecherie in varf de bat! :)

    Scot din Acrobat Distiller la rezolutie screen paginile ca PDF, apoi le impacheteaza intr-un singur fisier si-l urca pe site.
    And, ta-daaa , marea inventie GSP. Ma mir cum de nu au facut miscarea asta inainte. Ca mare efort nu e, mai mult doar pe partea de billing. In rest, sa faci acel PDF chiar nu te doare capul.

    Avand in vedere ce target au, sunt curios la ce metode de plata s-au gandit.
    Ma indoiesc sincer ca pe amatorii de fotbal gen scuipatori de seminte/bautori de bere la 2 litri/ascultatori de manele i-ar coafa cumva editia PDF, avand in vedere ca abia si-au tras si ei net de la reteaua de cartier iar de la ei nu ai cum sa te astepti la mare lucru.

    Iar pt aceia mai de Doamne-ajuta, tot nu le va folosi, pt ca putini isi folosesc cardurile la tranzactii online; asta daca au asa ceva (nu carduri gen Maestro sau Visa Electron).

    Singura solutie care avea sanse? Plata prin SMS. Daca cei de la GSP nu se gandesc sa faca asta, inseamnca ca-s pur si simplu tontzi.

    In final, nu prea imi pasa… in continuare GSP are un site oribil, iar ziarul nu e unul de sport, ci e un ziar de fotbal.

    My 2 cents and a half on the matter.

    00
  6. zoso, scuze pt incident :(. tinar si nelinistit…nu se va mai repeta

    00
  7. Watt, pdf-urile vor costa. Efortul costa, se transpira la greu in redactie la gsp cand vine vorba de pdf

    00
  8. Mircea Dinescu informator al securitatii

    Vadim Tudor i-a transmis presedintelui Colegiului CNSAS o serie de materiale de presa care au aparut in publicatiile „Romania Mare” si „Tricolorul”. El a solicitat CNSAS si verificarea identitatii persoanei care isi semna notele informative catre securitate cu pseudonimul „Moromete”, sustinand ca exista oameni care pot depune marturie sub juramant ca „acesta nu era altul decat Mircea Dinescu”, se arata in documentul trimis la CNSAS de Corneliu Vadim Tudor si transmis miercuri presei.
    Vicepresedintele Senatului Corneliu Vadim Tudor i-a adresat o scrisoare presedintelui Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), Claudiu Secasiu, prin care il roaga sa dispuna analizarea informatiilor referitoare la colaborarea cu securitatea a lui Mircea Dinescu.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.