Revistele pentru tineri au început sa atraga mai multi cumparatori

Dupa un început de an mai putin prolific, revistele pentru tineri, în special cele pentru fete, au înregistrat în al treilea trimestru al acestui an cresteri semnificative ale vânzarilor, pe fondul repozitionarii si schimbarilor de abordare.
Anul 2005 si prima parte a acestui an s-au caracterizat prin scaderea vânzarilor Bravo si Bravo Girl, editate de Ringier România, respectiv Cool Girl a companiei Burda România. În cazul Popcorn, publicata de Edipresse AS, variatiile tirajului vândut au fost destul de mici.

Trimestrul al treilea al lui 2006 a marcat însa evolutia segmentului fata de primele luni ale anului.

Potrivit Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT), revista Bravo Girl a înregistrat în perioada iulie-septembrie vânzari de 42.399 de exemplare, pe editie, cu peste 10.000 de exemplare mai mult decât în primele sase luni ale anului. În luna septembrie chiar, vânzarile au trecut pragul de 50.000 de exemplare, pe editie, pentru prima oara în perioada 2005-2006. Returul a scazut si el semnificativ, pâna la putin peste 8.000 de exemplare.

Pe de alta parte, Cool Girl a vândut 48.442 de exemplare, în medie, pe editiile aparute în al treilea trimestru al lui 2006. Fata de prima parte a anului, revista a contabilizat o crestere de circa 6.000 de copii vândute în plus, pe editie, în timp ce evolutia fata de anul trecut, aceeasi perioada, se ridica la peste 10%. Ca si Bravo Girl, revista a vândut în luna septembrie peste 50.000 de exemplare, mai precis 51.013 copii.

Sursa: Mediafax – (21.12.2006 17:21)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

  1. Astept o crestere a vanzarilor la carti.

    00
  2. din ce in ce mai multe fetite invata „totul despre felatie” (parca asa era)

    00
  3. datele sunt cam unflate nenatural :))

    or fi avand ei la Bravo Girl tirajul ala mare

    dar sincer si returul este mult mai mare de 8 mii

    :)

    00
  4. cum as putea comanda si eu editiile de colectie cu rbd vreau un raspuns akm.as vrea sa comand doar revistele cu rbd.absolut tot ce apare cu rbd va rog vreau un raspuns pt k nu sunt in tara si nu le pot kumpara

    00
  5. primul pas e sa inveti sa scrii in limba romana

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube