gimnastică cu trafic.ro

Într-o însemnare de astăzi, Sorin Tudor (PR la Netbridge) îmi dă replica la câteva din ideile exprimate în insemnarea mea de pe 27, O explicaţie pentru 7.

Cu unele sunt de acord, cu altele mai puţin. O chestie mi-a atras atenţia. Sorin nu cred că mărirea numărului de abonaţi s-a făcut pe seama „downloadului de conţinut”, ci pe seama dezvoltării părţii legale a internetului românesc. Afirmaţii susţinute de trafic.ro, desigur. Întrebarea (şi lovitura de graţie) e următoarea: Câte situri gen e-muzica sau ten28 urmăreşte trafic.ro? Câte huburi de dc++? Doar pentru că nu apar în căutări nu înseamnă că nu există. Ele sunt acolo, le arată Alexa, pe 68, pe 82, pe 84, pe 86, pe 95…

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

2 comentarii

  1. Zoso,

    Grabit ca intotdeauna! ;) Daca ai fi incercat sa citesti mai atent (daca tot te-ai apucat sa citesti) si n-ai fi fost atat de dornic sa mai pui de o „gimnastica cu trafic.ro”, ai fi sesizat un lucru extrem de simplu: nu te contrazic! Ba chiar, in multe privinte, iti dau explicit dreptate.

    Nu am afirmat „ca marirea numarului de abonati s-a facut pe seama dezvoltarii p?rtii legale a internetului romanesc”. Nici pe departe! Zoso, grabit, grabit, dar fii corect! Fac insa diferenta intre motivul pentru care omul a ajuns sa se conecteze la internet (download, in foarte multe cazuri) si site-urile pe care le viziteaza.

    Si inca ceva: Trafic.ro nu „sustine afirmatii”. Trafic.ro monitorizeaza. Asta stie el sa faca. Iar afirmatiile mele n-au legatura cu ceea ce tu spui ca as fi afirmat. Prin urmare, „lovitura de gratie” ori e gratuita, ori total lipsita de gratie.

    00
  2. sunt corect. si -am zis ca nu sunt de acord. am pus o simpla imtrebare, elocventa pentru situatie

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.