Bloggerii vor să fie trataţi ca jurnalişti şi acum sunt

Comisia pentru Protecţia Jurnaliştilor a dat publicităţii o statistică conform căreia anul acesta a depăşit norma de jurnalişti băgaţi la răcoare.

Anul acesta a însemnat si o premieră, nemaifiind vorba doar de reporteri şi fotografi, ci şi de bloggeri şi „reporteri online”. Marea majoritate a cazurilor sunt în China, Cuba şi Etiopia.
Citiţi în NZ Herald întreaga ştire

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Se pare ca sunt din ce in ce mai multe persoane importante afectate ca adevarul iese la suprafata.
    Esti un politician corupt care a furat miliarde? A aparut chestia asta in ceva ziar? Acum cel ce ti-a adus daune va intra in inchisoare ca tu sa poti sta in continuare in parlament sa te scobesti in fund.

    00
  2. Bloggeri si reporterii online zic ca sunt categoria cea mai vulnerabila la asemenea chestii.

    00
  3. Vlad Nichita imi spusese azi chestia asta. Cam urita problema cu ziaristii/blogger-ii.etc. E vorba, in fond, de libertatea de exprimare.

    00
  4. Mdea, libertatea de exprimare…

    Poate peste 1000 de ani…

    00
  5. In China si in alte tari de genu’ e bagat la bulau oricine carteste impotriva sistemului (cum era si la noi inainte de ’89).

    Deci… pentru blogerii care posteaza poze cu copacii din fata casei si isi imagineaza ca fac un act eroic de exercitare a dreptului de libertate a presei: sunteti tristi.

    E jenant ca va comparati cu tipii inchisi in China si cu jurnalistii care au facut o scoala si isi dedica viata acestei meserii. K?

    Cand o sa va dedicati o buna parte a activitatii zilnice scriind propriile articole (mai mult au mai putin originale – nu doar comentarii ale stirilor luate de pe net), atunci sunteti jurnalisti.
    Cand o sa scrieti impotriva sistemului, atunci sa va comparati cu indivizii inchisi in china.

    00
  6. parca si aud:
    * „puiule, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”
    * „blogger”
    :lol:

    00
  7. Daca te consideri ziarist cu un blog ca asta, inseamna ca ai o problema. Indiferent ca scrii pe un blog sau un ziar, tre sa ai ceva substanta.

    00
  8. Val ,ai grija ca vei fi dat afara din discoteca…

    00
  9. Se auzi o voce din canal …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.