mai apar în gura presei o dată

şi uitaţi şi cum şi de ce

Mai tineţi minte episodul când Mircea Badea se bucura ca boul de închiderea revistei Apropo? Şi îl injura pe Costi Rogozanu, redactorul şef? Poate că v-aţi intrebat de ce?
Rogozanu a scris mai demult în Evenimentul Zilei, cred, că sora lui Badea, Nati, e mai libertină aşa, şi îi plac bărbaţii. Însuraţi. Nu că n-ar fi fost adevarat (tipa era cuplată cu un om de afaceri cu soţie şi copil, deci îi plăceau bărbaţii însuraţi, cu bani), da’ Badea a sărit cocoş să îşi apere sora. Şi cum prindea motiv, cum îl înjura pe Rogozanu.

Uite Mircea, acum am scris şi eu. Te oftici? :)

în episodul viitor vă promit că vă spun şi de ce nu îmi pasă că se ia unul ca Badea de mine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

39 comentarii

  1. Normal ca a sarit sa-si apere sora!

    00
  2. Asta tre’ sa fie „Libertatea” intre blogurile romanesti.

    00
  3. Lui Nati i-a placut si de mine. Asta nu inseamna c-am bagat-o in seama :D.

    00
  4. iti dai seama ca o sa ii maresti raitingu cu 2 puncte diseara ?

    si o sa continuam sa comentam :)

    00
  5. subscriu la faza ca blogul asta este uneori ca „libertatea”..si totusi, asa cum se intampla in metrou…fara sa vreau, mai arunc un ochi daca vad o tata sau un cur gol, pe pagina ziarului, la tipul de langa mine… dar asta nu inseamna ca il respect in vreun fel…

    wright imi spunea ca nu este important traficul.. conteaza ca cititorii tai constanti sa fie un public uniform…ceea ce cu siguranta nu este cazul aici..:)

    00
  6. nichita, si de unde stii tu asta?
    hai ca sunt curios

  7. se pare ca iti pasa.. ca daca nu.. nu ai fi scris de el.. :P

    00
  8. Eu i-as pune numerele de telefon pe blog ca se lesine karatistul in emisiune pt. ironii si modul in care a vb. Plus ca ar fi interesanta urmarea. Ai avea 15 min garantate :)).

    00
  9. LE: Si le-as pune in timpul emisiunii in direct de la antena 3 si as avea grija sa il si anunt. Ar fi de urmarit reactia lui live.

    00
  10. apropo.. toata familia badea era specializata in audiente naspa

    00
  11. Chiar nichita de unde stii? Daca te uiti in comentarii vezi ca publicul e mult mai uniform decat la alte bloguri .ro

    Sau replica aia era un pretext sa zici ca ai vb personal cu wright deci ar trebui sa credem ca esti cineva imp?

    00
  12. razvan antonescu: daaa.. am si plans cand l-am avut in fata ochilor pe wright.. :) numai un copil ar face asta..si numai un copil ar reactiona „de ce te dai mare?”..in fine.
    cand zici ca este mai uniform decat alte bloguri.. este o afirmatie prea generala..poate ca ai dreptate..nu zic nu…dar asta nu il face pe acesta un public uniform.. „> nu este nici pe departe acelasi lucru cu >”.

    zoso: mi-am format impresia asta citind comenturile… si nu ca sunt diferite ca opinie (asta e normal).. nu asta este problema.. dar iti dai seama ca sunt scrise de oameni de niveluri foarte diferite din modul cum sunt scrise… de ex (trei comenturi diferite..nu sunt suficiente doua ca sa sustina o idee, dar sunt convins ca daca te uiti, gasesti multe):
    -[????] later edit: vad ca tocmai a scris si zoso pe tema asta, cu mentiunea ca ar merge si tolontan.ro si cu insinuarea ca astfel tolo ar incasa banii de pe bannere.. chiar asa sume importante ii ies incat sa conteze si acest aspect? [????]
    -Oare cat timp vom mai fi nevoiti sa suportam ????vedete???? gen pipi, zavoranca & co?
    -pepe o sa si-o ia la popo?

    nu sunt acelasi subiect..i know..dar blogul este acelasi.

    00
  13. la postul de mai sus i-am raspuns lui razvan antonescu ca „a fi mai uniform” nu este nici pe departe acelasi lucru cu „a fi uniform”. nu stiu de ce nu a aparut asta..

    00
  14. Mircea are si voce

    00
  15. Zoso,iti bati gura de pomana.Badea nu o sa inteleaga niciodata exact ce si cum.De ce?Ca ii place sa se dea rotund,insa el e doar un mic mancator de caca si aplicator de limbi lui Felix.
    Crede-ma,te enervezi de pomana.A propos,omu’ a facut cibernetica?Daca da,de pomana,ca oricum nu prea se face nimic acolo(stiu de a fratimiu :D )

    Bafta(ps:nu te mai enerva,strici tenul :) )

    00
  16. eu intrebam de unde stii tu ca nu am un public uniform

  17. si ti-am raspuns…cand am zis „ceea ce cu siguranta nu e cazul aici”, am formulat o opinie.. bazata pe comenturile pe care le-am citit pe blogul tau. si ca sa nu ma intelegi gresit, nu zic ca blogul nu e bun.

    daca intrebi de statistici sau tabele ..nu am ..

    dar opinia ta care este? ai un public uniform?

    00
  18. iar eu am intrebat pe ce se baza acea opinie. pentru ca eu cred ca am un public uniform si fidel.
    cei 4.000 in plus de ieri si azi, de la faza cu badea, nu vor reveni si maine. vor ramane tot cei care au fost si pana acum.

  19. Fideli nu inseamna si uniformi. Nici eu nu cred ca ai o categorie uniforma de vizitatori. Dar tocmai asta face blog-ul asta mai interesant. Sa vezi opinii diverse. Asta creeaza o comunitate care interactioneaza pe baza posturilor tale aici. Era plictisitor daca comenta unul ceva si toti erau de acord. :D

    00
  20. asa este mikutzu :)))))

    00
  21. Daca tu esti mai bun decat el, de ce te-ai coborat la nivelul lui sa ii raspunzi pe acelas ton?

    00
  22. Nu-mi place stilul tau. Crezi ca blogul tau e un al treilea coi?

    00
  23. Sirg ca bine zici.

    00
  24. Sirg, e a doua putza cu care da de mancare celor care cer*

    * de exemplu – Badea Mircea

    00
  25. Cui dracu’ ii pasa daca va place voua stilul astuia sau nu?

    zoso, vezi ca iar si-a adus aminte haladitul de tine. Mikutzule, te-a facut si pe tine oleaca celebru. :D

    00
  26. @ trek & zoso … eu shtiu de ce :P .. e din cauza de blocuri gri si scandaluri auzite acolo :)

    00
  27. 4.000 de vizitatori unici?!!!!

    Ce pot s? mai zic, „far? num?r” :))

    00
  28. Mdah. Am auzit. E deja a doua oara :P.
    Si de aia o sa-l inchid pana maine pe la pranz. N-am chef de publicitate de la unul ca Mircea Badea. Stau sa treaca valul alora care se uita la emisiunea de maine dimineata si dupa aia revin.

    Ah.. by the way… ma asteptam la ceva mai mult trafic in seara asta. Mi-a adus doar vreo 40 de vizitatori in plus. Asta inseamna ca nu prea se uita nimeni la rahatu’ ala sau ca aia care se uita sunt la fel de handicapati ca el si nu stiu sa puna mana pe un shoarec si pe o tastatura.

    00
  29. mama ce ratat!!!!

    00
  30. Da de Tolontan de ce s-a luat ?

    00
  31. ba zoso esti termint si tu si toti astia care au bloguri…alta treaba nu avetzi decat sa va scrieti viata pe internet…am murit de ras cand l-am auzit pe mircea ce ai scris tu pe blogu asta.
    Crezi ca intereseaza pe cineva ce ai facut tu intr-o anumita zi???…Sau poate ii intereseaza pe bloghistii astia…E minunat sa fii taran in capitala,nu???…Vai de capu’ vostru…

    Am si eu o intrabare pentru totzi bloghistii:
    Cine are cei mai multi prieteni imaginari???

    00
  32. Cei mai simpatici prieteni imaginari sunt ai celor care cred ca e „minunat” sa fii taran pe internet…

    00
  33. adik_da_asa_e, am inteles ca esti dobitoc, esti liber sa plimbi vaca.

  34. Ca bine zici, adik_cum… Amintea unu aici de nush ce „piesa”, numita „prayer for a wanker”. Nu am ascultat-o, dar titlul vi se potriveste complet, voua, cu blogurile voastre, bloggeri, blogofili sau cum v-oti numi. Probabil chestia asta va da un fel de senzatie de persoane publice, vedete sau ce? Si zoso, o solutie simpla: daca nu iti place badea, schimba canalu’ sau pune un vhs cu van damme, simplu nu?

    00
  35. Bai eu tot rasfoiesc blogul asta. Sunt studenta la FCRP..toata lumea are blog, nu-mi vine sa-mi fac:) Nu, daca n-am ceva interesant de spus. Nu vad rostu unui jurnal pe net!! Ala e privat..evident ca blogurile de advertising, de comunicare, de Pr isi au rostul . Isi au rostul blogurile care sustin afaceri, sunt instrumente foarte bune. Isi au rostul blogurile funny…blogul asta nu-i vad rostul. Si sunt pregatita sa ma faceti in toate felurile…dar asta e oi fi eu mai blonda, chioara sau mai stiu eu cum…Dar de ce sa nu vb de spre toate lucrurile care apar pe aici afara la aer cu prieteni reali?ca nu o sa le mentioneze Badea la tv?…V-ati integrat in sistemul lor stupid…de myspace, hi5, blog si etc…evident ca e o lume libera si fiecare scrie ceva…dar de ce tre sa avem pretentia sa fim si cunoscuti pentru toate prostioarele postate pe net…”Cum mah n-ai auzit de blogu lu zoso???!!!”pff

    00
  36. Pareri si pareri, rafuieli si indrazneli, aberatii, anateme…fratilor, voi nu sunteti in stare sa cititi un blog doar pentru 10% din stirile pe care le cuprinde (si care chiar va intereseaza)? Cititi oameni buni blogul pt posturile care va ajuta cu ceva, nu deveniti discipoli (zosorei, zoso-isti etc) la parerile unuia! Fiecare cu parerea si argumentele sale! Uite scriu si eu pe Blog ca X-ulescu a supt nu stiu ce sau ca …(introdu vedeta preferata feminina)… se alea alea cu nu stiu care si ca are si sifilis, sa vad: Cati ma baga in seama? Cati sunt pro si cati contra? Mare public de boi pe internetul romanesc frate…. uitati-va numai cat va injurati intre voi… parca si Zoso asta s-ar bucura de micile rafuieli dintre „cititori” de tot da motive…

    00
  37. Mikutzu, te-ai gandit vreodata ca cei 40 de vizitatori erau mIRCari?

    00
  38. Transmite-i papagalului de Mircea Badea ca i-am pastrat vre-o trei gaini (nu alea de la rasarit ce-au fost alungate de Timisoreni pe usa din dos a operei si in curand a istoriei) a caror pene vreau sa i le vad bagate acolo unde singur s-a laudat…ca si le baga…daca se inaugureaza cei 42 km de autostrada!
    Norocul lui e ca, Oreste-i om cu credinta lui D-zeu si nu-i da un sut …acolo unde-i stau penele!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube