s-au trezit corijenţii de la cibernetică

aici e faza cu „badea îşi face blog”, iar aici mi-am asumat ţeapa luată (ca să îi fie mai uşor lui mirciulică data viitoare).

ce ar mai rămâne de zis? kudos to me pentru cele 3 minute de glorie!

au mai scris: subiectiv (blogger si intreprinzator), sorin tudor (netbridge), emi.
mulţam şi celor care m-au sunat să mă anunţe, dar, cum îi spuneam lui subi, ştiam ceva …

ps: mircea, nu îmi e greu să banez toată antena. nu o fac pentru că te faci tu singur de râs, nu tre’ sa te ajut eu..

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

55 comentarii

  1. Cat i-ai dat lu Mircea Badea sa-ti faca publicitate?

    00
  2. =))… idiotul ala nu s-a uitat si el la DATA respectivului post?… si cica s-a interesat cum e cu blogurile=))… Cat de penibil e acum pentru bloggerii care stiu faza cu mailul ala?:)).. faza nasoala e ca aia care nu stie cum se mananca blogul au luat-o de buna…. bine ca ti-a facut reclama ca fraierul:))… si pe un post national si cat de cat urmarit:))

    00
  3. nu stie sa citeasca :)

  4. C?ta publicitate gratuita mai zoso mai.Cam ciudata faza cu laptopul si intreruperea brusca exact in punctul culminant al „actiunii”.Nu putea continua discutia si fara blogul tau in fata?

    00
  5. mai zoso mai, te credeam baiat serios: nu pot sa cred ca incerci sa copiezi acasa.ro in tendinta lor de intrare cu noul design! Chiar cu Mircea Badea – pai se poate, mai? Data viitoare invata’l ce-i aia „zoso”(imi place cum accentueaza el ZOso) si da-i un manual despre „ce este ala un blog”, etc.
    Ce se intampla atunci cand unu’ din presa se leaga de un blogger fara sa stie despre ce este vb? We are about 2 find out…

    00
  6. cica zoso are noroc :D, yeah we know ;)

    00
  7. „Stimati telespectatori, stati ca sunt penibil rau” auto pwnage :lol:

    00
  8. cam penibil badea … dar lasa el e vedeta are voie :)

    00
  9. No publicity is bad publicity.

    Zoso, ?mi pace noul titlu al blogului – nice touch. :D

    00
  10. Foarte Tare zi ms pt publcitate gratuita dar nu am inteles de ce sa oprit Mircea si-a dat seama ca se face de ras :)))

    00
  11. Adevarul ca titlul blogului e asa de efect :))))

    00
  12. ZOSO …mai ZOSO … chiar asa de important te crezi?
    stiu ca te-ai ofticat cand ai auzit ca nu stie marele Mircea Badea de tine, dar gandeste-te ca nu ai cum sa ajungi o vedeta in universul tau de amici „blog?ri”

    00
  13. Hahahaha. Acum chiar c? o s? te contacteze Badea s?-?i cear? bani pt reclama de la TV. :D

    00
  14. Asa e cand dai laptopuri si internet pe mana tampitzilor.
    Si asta-i partea cea mai proasta a lu’ mirciulica ca nu se opreste numai la a-si plimba limba umeda pe bucile blegi de securist basinos ale lui Voiculescu ci se mai apuca sa-si rezolve frustrarile prin emisiune cand isi mai da search pe google dupa numele lui si vede ca-l ia lumea la mistouri.

    00
  15. mircea badea e un tampit, dar in fragmentul ala de emisiune de mai sus nu vad care e problema, chiar are dreptate: a facut misto de zoso ca si-a luat teapa. corect :D
    bai zoso, nu-i mai face reclama lu badea!

    00
  16. N-ai ce sa vezi. Lui Mircea Badea nu-i iau apararea decat handicapatii frustrati cu 12 clase la seral. Trust me. Been there done that. ( https://a1.ro/ )

    00
  17. Jenanta faza… cand auzi cum intelege Mircea Badea blogurile si cat pricepe din acest aspect, te intrebi cat de mult intelege din politica si ce mai citeste si filosofeaza el in emisiune.

    00
  18. mikutzu.. 13 clase la sieral.. ca are si iei diplome de alea…
    trebuie ca boul de badea sa`si umple cumva spatiu ala de emisie.. asa ca dezgroapa cacat de acum N luni…

    ai uitat tagurile de web 2.0 mai zoso.. „badea loser live antena”

    00
  19. ba, ia nu-l mai vb de rau pe badea ca ti-a facut un mare serviciu. de cand am vazut emisiunea in care s-a luat de dinescu, mi se pare ca e de bine sa fii injurat de badea.

    00
  20. Ba sa-l fi vazut la Moll pe mirciulica ce aere avea de tampit.Vorbea la 2 telefoane si se uita in stanga si dreapta poate ca cineva il baga in seama.I-am facut si eu o poza da s-a voalat filmul de fatza care o avea fraierul coclit.Numa gura e de el si cred ca o sa citeasca de pe site-ul asta si abia astept sa-i vad fatza si ochii aia de broasca cum ii ies din orbite cand citeste ce-i las lui aici cu dedicatzie.Sa traiesti frumos Badea!e lozinca lu chelu ala care ne ureaza la tot poporul(sa muriti repede)stitzi voi cine.

    00
  21. „faza nasoala e ca aia care nu stie cum se mananca blogul au luat-o de buna????.”
    Acum toata lumea „stie cum se mananca blogul”. Asa e tot romanul priceput la tot.

    00
  22. Ca de obicei sarcasmele lui mirciulica (special am scris cu m mic) nu isi au locul si daca zoso a primit informatia eronata si s-a bazat pe ea pt un post asta este..se mai intampla..
    BTW
    Mircea Badea si informatica = baba si mitraliera/2 linii paralele etc.

    00
  23. superficial b~dia mircea asta… putea sa isi pregateasca si el putin atacul, sa se intereseze care ii faza cu blogurile si sa se instruiasca putin cum se foloseste macar internet explorer…

    data viitoare poate vine in schimb de experienta la Raba sa ii explice asta cum sta treaba cu veveveu’!

    00
  24. Mda, asa e. E o greseala minora. Fiecare are dreptul la replica, totusi in momentul in care gresesti, ideal e sa recunosti.
    Probabil unii dintre noi au evoluat atat de mult, incat sunt de neatins.
    Fara sa stiu un sustinator infocat, vreau totusi sa spun ca Badea a recunoscut ca nu are tangente cu acest domeniu si sincer nu vad unde e problema.

    00
  25. Badea este fara indoiala un complexat, un fitos etc.
    Dar felul in care voi comentati subiectul nu va face sa fiti diferiti de el.
    Cat despre importanta lui zoso pentru natiunea asta…ei bine, ea se aseamana cu procentul pe care-l va obtine PC la alegeri…adica: aproape zero. Nu conteaza ca tu incerci sa pretinzi ca esti ceva mai mult decat esti cu adevarat…
    Cineva avea dreptate cand spunea ca internetul nu e pentru toti. Poate nu este nici pentru mine, dar pentru tine si pentru toti care te lauda ca badea pe Voiculescu, nu este, cu siguranta!
    Va luati tot felul de nume care de care mai „inteligente” si va dati cu parerea despre diferite subiecte.
    Invatati sa scrieti, sa cititi, si apoi vorbiti.
    Iar pentru tine, zoso, tine minte: in cativa ani vei fi doar un alt roman banal…in momentul asta ai aparut la TV…fii fericit! Asta e clipa ta de maxima poplaritate! Va garantez insa ca Badea va ramane in memoria multora(poate doar pentru partea proasta, dar nu conteaza). Tu vei fi doar un alt roman care a avut 5 minute de publicitate… Iti garantez ca, daca intrebi 200 de oameni obisnuiti cine e zoso, eventual 2-3 vor fi auzit de tine, dar si de asta ma indoiesc. Ai putea gandi ca asta nu conteaza, tu scrii pentru „elite”. Felul in care va comportati aici nu da loc la astfel de interpretari.

    00
  26. Mircea Badea este inteligent.
    N-o sa stranga multi intr-o viata cuvintele unei fraze pe care o rosteste Mircea Badea intr-o seara la tv.
    Si-a dat omu search pe google.
    Asta o recomand oricui.
    O sa fiti surprinsi peste ce dati … Bine, asta daca sunteti cat de cat cunoscut.

    00
  27. ce sa zica si el?doar e un „show man”sau vrea sa fie,mie sincer imi place,dar nu pt ca e destept ca nu prea e dar e sincer si „nebun”tot respectu’.

    00
  28. pana in momentul de fata credeam ca Mircea Badea este un om inteligent, dar se pare ca m-am inselat..de ce drq ne-a facut pe toti cei care avem bloguri tampiti nu inteleg…si apropo d-le Mircea Badea cand citesti un articol incearca sa nu mai dai clik pe link-uri si vei putea sa citesti tot…asa ca atunci cand ai sa inveti sa navighezi corect pe net te poti lua de noi ..pana atunci pliscu mic ..penibil esti tu, nu zoso :D

    00
  29. asa si?… cred ca am concluzionat toti ca se face singur de cacao. o proba mai mare de imbecilitate n-am mai vazut de mult.

    00
  30. Corigent, nu corijent:) sau, cine stie, poate in noile reguli ale academiei se accepta ambele variante:)

    In rest, cred ca postul asta va aduce cu 50% mai multi telespectatori la postul lu’ voiculescu…

    00
  31. „Mircea Badea nu se opreste numai la a-si plimba limba umeda pe bucile blegi de securist basinos ale lui Voiculescu ci se mai apuca sa-si rezolve frustrarile prin emisiune cand isi mai da search pe google dupa numele lui si vede ca-l ia lumea la mistouri.”

    belea zis! :D mai ales partea cu limbile la stapan. :P

    Mircea Badea si laptopul :)))))) parca e la cules de prune, asa tasteaza :))) ca penibilul celalalt … Stan ala de la Gadea :)))zici ca sunt handicapati cum se concetreaza sa tina mouseul in mana… :))))

    Oricum, prima data zoso si-a luat o teapa funny, dupa care Mircea Badea a luat-o si mai rau la mumu.

    00
  32. Bei, Zoso, esti un ciumeg, mei! Ti s-o facut reclama la TV!
    Altfel, foarte tare filmuletul!

    00
  33. „rezervele de scuipinol oameni buni,de scuipinol” – doamne cat am ras…pacat ca nu am vazut „laif” totul
    si cum rostea omu` : ” blogul lui ZOso”

    00
  34. pe mine mimica fetei cand a rostit …sau mai bine spus silabisit zoso m`a dat pe spate … asta arata ca este un om de televiziune … dar nu`l ridica cu nimic din penibilul in care s`a afundat cu situatia asta.

    00
  35. emi201281 cand cienva te face dobitoc fara o argumentare … chiar crezi ca mai merita o demosntratie?

    eu personal pentru oamenii care arunca vorbe in stanga si in dreapta fara vreo supoztie / dovada / argumentare solida … n`am nici cea mai mica urma de respect.

    Si de ce e penibil badea? uite citat

    ” Orice tampit poate sa aiba blog nu mi s`a mai parut o mare jmecherie … stati ca il pierdui .. eu cu netul mai complicat ”
    Netul asta e complicat rau de tot … dar cu toate astea nu te impiedica sa iti dai cu parerea in necunostinta de cauza .. Oricum .. faza a fost mortala … parca ma uitam la o maimuta cu un laptop.

    00
  36. de ce e penibil badea?
    ca v-a (ne-a) facut tampiti?
    om fi … cine stie?
    incercati sa-i dovediti contrariul, adica sa aratati inteligenta voastra, nu sa fiti asa cum v-a facut = tampiti
    pana una alta asta sunteti atata timp cat il injurati
    dati dovada de inteligenta, altfel ii dati dreptate

    00
  37. mircea badea inainte era mai ok. era motivul pentru care ma sculam la 6:00 si nu la 6:20. a inceput apoi sa il linga in cur pe voiculescu, sa se dea specialist in toate, sa faca pe moralistu’…
    acum e bun doar sa arunce cu cacat in aia care l-au dat afara de la posturile unde avea audienta cat meciurile de divizia b.
    ma rog… stie pe aia cu spagatu pe 2 scaune :D

    00
  38. Am peste 12 clase si sunt de parere ca Mircea Badea nu este prost. Il urmaream dimineata de dimineata inainte de a pleca la scoala in emisiunea matinala de la antena unu de acum 7-8 ani si te atunci il tot urmaresc cu interes. Imi place stilul lui de a face bascalie dar nu prea sunt de acord cu pupincurismul subtil adresat lui nea Felix. De pilda si Divertis au emisiune pe acelasi post tv si nu se feresc deloc sa faca misto de patron, de Voiculescu.
    Cat despre zoso, s-a zis mai sus ca celebritatea lui nu poate fi comparata cu a lui Badea, ca e mult inferioara. E foarte adevarat. Citesc blogul lui zoso zilnic si este meritul lui ca are succesul pe care il are in universul restrans al blogerilor dar zoso are si el un defect, nu-i place deloc sa fie criticat si nu ramane dator niciodata cand este atacat. Multi ar trebui ignorati sau priviti cu amuzament.

    00
  39. zooosoooo…cu ce patos pronuntza :)))))si ce mandru era :)))) ce descoperire de o luna a facut si el :)))) zoso sa dai cifrele de trafic dupa emisiunea lu badea sa vedem asa ce audientza are ca prea se lauda.

    00
  40. @nihasa: ???? Orice tampit poate sa aiba blog nu mi s`a mai parut o mare jmecherie ???? stati ca il pierdui .. eu cu netul mai complicat ????
    Daca a zis asta nu inseamna ca ne-a facut tampiti pe toti. A zis doar ca orice tampit isi poate face blog. Asta asa e. Nu a zis ca blogerii sunt tampiti. Incearca sa faci diferenta.

    00
  41. 4000 in plus?

    00
  42. Jenant de ambele p?r?i.

    00
  43. exista o portiune inainte de pauza care nu apare in filmulet … care era adresata frumos bloggerilor .. stiu eu mai bine ce am inteles din ce a zis.

    00
  44. ce mirciulica nu stii ce e scuipinol? Lasa ma ca esti si tu mic si inveti, nu-i o problema…vorbeste cu un baiat de la tine din cartier, sa iti arate. Iti face o freza de toata frumusetea, sa vezi cum iti iese spagatul atunci. Roaga-l pe nenea Felix sa te lase liber o zi, ca nu i se usuca fundul fara tine :wink:

    00
  45. NOU
    #45

    bai, voi stati prost cu logica?
    din ce naiba ati inteles ca badea i-a facut pe toti bloggerii tampiti?
    ca a zis ca orice tampit poate sa aiba blog? haha
    din asta nu rezulta ca toti bloggerii sunt tampiti. Eu zic ca orice tampit poate sa respire, dar asta nu inseamna ca toti aia care respira sunt tampiti. ha? ce ziceti?

    00
  46. true

    00
  47. NOU
    #47

    din cate vad, zoso in crib-ul lui de wordpress este exact corespondentul lui badea pe tv. 2 of a kind. nu ma refer la educatie pt ca nu cunosc asta despre ei, ci ma refer la capacitatea de analiza superficial lucrurile. sunt doi autointitulati zei ai criticii si al gossip-ului de tot felul. cat despre blog, este o sursa de entertainment odata la 2-3 zile. ca orice obicei rau, stii ca e de kkt, dar nu te poti abtine.
    offtopic… a mai observat cineva ca dispar commenturi? sa vedem acum ce poate demonstra ego-ul marelui zoso. depinde de soarta acestui comment.

    00
  48. Nu chiar true. Mircea Badea va da tot timpul de inteles ca cine-l critica e tampit. Cu alte cuvinte i-a cam facut tampiti pe toti. Ceea ce, venind din gura lui, ma onoreaza.

    00
  49. Badea e inteligent si are haz. Singura lui problema e ca e o jigodie. Aseara n-a fost prost deloc, ci a facut pe prostul, ignorand data respectivului post, precum si urmarea. „Metoda de lucru” imi e cunoscuta, la fel facea si cand voia sa discrediteze pe cineva: profita de orice articol mizerabil din vreun ziar de 2 lei despre respectivul si il citea cat mai apasat. Chiar daca, de exemplu, exista si o alta abordare intr-un alt ziar din ziua respectiva, o ignora complet. Chiar daca peste doua zile, sa spunem, se dovedea ca respectivul articol a fost o facatura ordinara, evident ca nu mai revenea in veci asupra acestui aspect. Cei a caror singura sursa de informatie era mizeria lui de emisiune nu aveau cum sa sesizeze „problema”, ceilalti erau prea putini si oricum nu contau (pentru el). Valabil (intr-o anumita masura) si in cazul de fata.

    00
  50. tu chiar esti copil?
    nu iti dai seama ca faceti scandal degeaba?
    faza cu mailu din august de care abia acum a zis in emisiune are o explicatie simpla si logica pe care cititorii tai, unii dintre ei, nu au putut sa o constientizeze, nu a citit postul tau din august, poate ca nu esti citit de un target suficient de puternic.
    si mikutzul tau face scandal aiure ain tramvai pt ca ceea ce face el e in mare parte ilegal.

    mai ales ar trebui sa te gandesti un pic si sa nu te mai dai rotund pt ca oi fi tu important pt cativa blogeri,dar cand o sa ai probleme o sa-ti angajeze ei un avocat? si crede-ma o sa-ti trebuiasca unul f bun daca se baga companiile pe care le ajuti sa-si poplarizeze filmele pe trackere.
    gandeste-te cum ai obtinut faima? poate cineva o sa vrea sa investigheze, si atunci?
    esti si acum admin paremi-se pe la un tracker.
    asa ca ciocu mic si joc de glezne ca s-ar putea sa aveti mai multe probleme decat vreti.

    nu te mai da rotund ca nu o sa-ti ajunga cureaua.

    apropo vezi ca am vb cu adminii de la antena 1 si antena 3 si sunt ingrijorati de banarea lor pe acest imens portal.

    sincer mai ai pretentia ca esti inteligent?

    00
  51. Dragii mei daca spuneti despre Mircea Badea k e un prost de ce tot vb despre el…va roade invidia??
    Iar u mey Zoso de ce te-ai muncit sa scri atat?
    Cand un om nu merita atentie nu i-o dai,iar prin faptul k sunt pagini intregi in care va tot cramponati sa mai scoateti cate o rautate ma baga la banuieli…
    Ce am citit pana acum mi se pare rupt din ciclul: Doamne mare ti-E gradina cu prosti!

    00
  52. Si zi asa, Oana_Onicik, nu prea ti-a placut „Limba Romana”, nu?

    00
  53. CARRRRRRREEEEEEEE E NR DE TEL A LUI MIRCEA BADEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    00
  54. Televizorul pierde teren. Nu m-am mai uitat la tv de 3 ani. Stau pe net, aflu chestii, vorbesc cu prietenii, ma uit la filmulete pe youtube, descarc de pe torente si ma uit mai departe. Nu mai am nevoie de HBO, nici nu mai e nevoie sa-mi vand sufletul vizionand reclame doar ca sa vad un film de la cap la coada. Televizorul a fost o chestie, dar s-a dus dracului si incet incet lasa locul Internetului. BAFTA Mircea Badea, te-ai chinuit atata sa ajungi unde esti, dar au venit acum vremurile in care ori te dai batut in fata bloggerilor si a internetului ori dispari si gata.

    00
  55. S’o dus fimul…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.