ppc scams analyzed

Ben Edelman este un tip care luptă pentru un web mai curat.
Recenta lui analiză asupra scamurilor propovăduite prin google spune totul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

4 comentarii

  1. inca un drogat cu internet se hotaraste sa spuna el lucrurilor pe nume … retarded ppl …

    00
  2. Intr-un fel omul are dreptate. Google ar trebui sa verifice mai atent aceste reclame. Daca-si mai aminteste cineva postul meu de acum cateva luni despre faza cu reclame la torrents. Pe TV.com erau niste reclame care promiteau acces la episoade din eriale perfect legal… O data inscris la site (si platit, desigur) te trezeai cu un link de download la bitcomet/utorrent si linkuri catre trackere publice gen thepiratebay si mininova.

    Nu mi se pare normal ca aceste reclame sa fie puse la dispozitie prin google. Mai ales avand in considerare politica google „do no evil” =/. Pe de o parte, e aproape imposibil sa verifici absolut toate reclamele. Think of the manpower needed, pentru ca nu cred ca se poate face automat. Sad.

  3. tocmai…

    00
  4. Toate reclamele din Google Adwords SUNT verificate si evaluate. Problema este ca zilnic sunt adaugate in sistem aproximativ 20-30.000 de ads, fiecare cu 1-100 de keywords.

    Se verifica corectitudinea gramaticala, daca sunt typo-uri samd. Pot confirma asta deoarece am primit un mail de la o persoana umana (template in care omul a explicat motivele) de la google in care mi-a spus ca mi-a dezactivat cateva reclame pentru folosirea incorecta a unui verb, pentru ca mi-a scapat o litera intr-un cuvant etc..

    Mail-ul a venit dupa ~ 5 zile de la creearea anunturilor. E enorm de greu sa se miste mai repede si e si mai greu ca Google sa recurga la metode gen „toate reclamele trebuie verificate INAINTE de a fi active”

    Znuff.. pune-te in pozitia celor de la google, ai avea timp sa te inscrii pe site, sa confirmi conturi, sa incerci sa comanzi ca sa vezi ca e link de torrente ? Pentru asta e report site/report violation.

    Iar in legatura cu ce a scris omul, e probabil inca unul care a fost banat de google pentru ca a dat click pe propriile reclame.

    Google nu e sfant, dar depune destul efort ca sa fie cat mai corect. Parerea mea.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.