gemene in culori

O femeie din Australia a născut fetiţe gemene, una fiind albă şi cealaltă de culoare, iar experţii medicali spun că aceşti copii constituie un fenomen foarte rar, cu o probabilitate de unu la un milion, informează mirror.co.uk.

Gemenele familiei Singerl, născute în Burpengary, la nord de Brisbane, sunt complet diferite: Alicia are pielea închisă, ochii negri şi păr creţ, în timp ce Jasmin este blondă, cu ochi albaştri şi pielea albă.

Natasha Knight, mama fetiţelor, în vârstă de 35 de ani, este de origine jamaicană şi engleză, în timp ce tatăl lor, Michael, în vârstă de 34 de ani, este german. (mediafax)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

  1. Genetic e posibil. Personal prefer sa cred ca e doar un fenomen decat sa o calific pe mama lor curva. Natura chiar poate crea suprize

    00
  2. Stai sa vezi gemenii nascuti la interval de 3 ani. Aia-s cei mai rari :)

    00
  3. „tat?l lor, Michael, ?n v?rst? de 34 de ani, este german”
    Probabil e supranumit Iosif :))
    Asta se numeste fenomenul Maria, si daca el e fraier sa creada, sa fie sanatos. E ca faza cu mama are ochi caprui, tata verzi, si eu sunt blond cu ochi albastri :D

    00
  4. Cineva citeste libertatea :D.
    Apropo asta imi aduce aminte de un banc:
    Copilu: „Mami de ce tu esti alba, tata e alb si eu sunt negru?”
    Mama: „taci fiule ca la cat alcool a fost in seara aia ai noroc ca nu esti caine”. (Stiu ca e slab dar a fost bancul zilei in grupul meu de calculatoristi (That says it all)”

    00
  5. chiar un link are cineva sa le vedem :-)

    00
  6. yep, gasisem si eu stirea aia, e chiar veche (din martie); chestia cu „o sansa la un milion” apare si acolo; in Daily Mirror se zice doar ca asa spune un genetician, in Daily Mail se ofera o explicatie (chit ca una din care nu se intelege mare lucru);

    oricum, nu vad de ce e toata chestia asa de interesanta / importanta; doar fiindca poti sa faci niste poze faine fara sa fie nevoie sa folosesti Gimp-ul (Photoshop-ul pt windozei) ca sa obtii aceleasi efecte? :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube