‘ra-ti ai dracu de pletosi satanisti!

cica vor sa interzica anumite concerte rock, ca e cu satanisti, muica!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

40 comentarii

  1. Dedicatie

    „I twist the truth, I rule the world, my crown is called deceit
    I am the emperor of lies, you grovel at my feet
    I rob you and I slaughter you, your downfall is my gain
    And still you play the sycophant and revel in you pain
    And all my promises are lies, all my love is hate
    I am the politician, and I decide your fate”

    00
  2. De ce nu te mira? E bine sa fie redusi si habotnici pentru toate popoarele lumii, nu numai pentru romani.

    Sa cantam love-9-11-god-save-america impreuna!

    00
  3. Pai dupa ce Ebay-ul a inchis magazinele care vindeau albume de black metal la presiunea grupurilor crestine, sincer nu ma mai mira nica

    00
  4. Nu ma mai mira pt ca prostia e multa. Solutia ii sa stai cat mai departe de cretini religiosi (indiferent de culoare). Extremismul crestin ii la fel de idiot, daca nu chiar mai rau decat cel islamist. Diferenta ii ca unii au kamikaze si altii bani. Imi aduce aminte de C&C Generals.

    Anyway actiunea celor de humanism.ro merita sprijinita si promovata. M-a surprins sa vad ca exista conceptul umanism secular in Romania.De data asta placut

    00
  5. Orice cenzurare a dreptului la libera exprimare poate fi oricand contestata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ai caror tratate Romania le-a ratificat. Deci, in concluzie, chiar si aceasta lege poate fi reclamata. Exista instante superioare gata sa faca dreptate, trebuie doar sesizate.

    00
  6. Nu are legatura cu interzicerea rock-ului ci are legatura cu anti-crestinii lui remus cernea … ala care a protestat impotriva catedralei mantuiri neamului … el incearca sa isi faca propaganda anti crestina … oricum nimeni nu va interzice rock-ul … ca doar este ascultat de un nr mare de romani si mai ales de crestini

    00
  7. Amice, esti imbecil. Du-te in groapa de unde ai venit, si iesi dupa ce o sa ai respect pentru alte pareri si eventual si alte religii. Si nu mai pune etichete din auzite, demonstreaza o capacitate cognitiva redusa. Initiativa legislativa respectiva e de toata jena, oricum ai lua-o.

    FUN :

    00
  8. eu zic sa dam foc la o biserica.. sau mai multe… in timpul slujbei de duminica ceva.. mai scapam tzara de niste oligofreni kthx

    00
  9. Si ce vreti sa ziceti Mr. Alex? Ca daca nu era ascultat de un numar mare de romani ieseati cu paru pa strada dupa pletosi? La fel cum iesiti dupa homosexuali de manuta cu Noua Dreapta si finantati de Jiji?

    00
  10. No comment … pentru toti de aici care cred ca sunt imbecil ;-)

    https://groups.yahoo.com/neo/groups/Forumul_Ateilor_din_Romania/info

    Vai vai e cine posteaza pe grup e chiar ala cu propagnada …

    00
  11. Care propaganda ? Impotiva legii s-au ridicat al naibii de multi. Impotiva Cadtedralei Prostului Gust s-au ridicat si mai multi. Daca ai ceva impotriva individului cu pricina, pe care nici eu nu-l iubesc, e o chestie. A suprima libertatea de exprimare si a construi temple ale magalomaniei in loc sa restaurezi zeci de manastiri care stau in paragina e alta chestie. Imi pare rau, dar prefer ca urmasii mei sa mai vada ceva din manastirea Negoiesti decat sa treaca nepasatori pe langa Mastodontul Jenantului. Prefer ca oamenii sa ramana muti in fata Voronetului decat sa se pishe pe zidurile Catedralei Sufletului. Si in plus, macar omul ala face ceva daca ai ajuns de ti-a tunat pe el, tu ce faci ? Daca cei care cred in cretinism ar face si altceva in afara de a da subiect de amuzament intregii natiuni pe „forumortodox” poate are exista si un lacas de cult ortodox cum e „lacasul lacomiei sectei lu iehova” de pe orzari. Si asta fara a pedepsi atatia oameni si a distruge o relicva a istoriei. Si in plus, dupa cum spuneam, invata sa respecti si alte pareri, si eventual si alte religii. Chiar daca asta inseamna mormon sau ateu sau si mai rau, islamist. Extremismul este rau, in orice forma. Adu-ti aminte : „Drumul catre iad e pavat cu bune intentii”. daca nu tea-i prins, problema e ca sunt bune numai din punctul tau de vedere. Nu cred ca o sa-ti schimbi punctul de vedere, si nici nu e scopul meu in viata sa fac asta. Dar invata sa respecti alti oameni chiar daca au alte idei decat tine. Merita.

    00
  12. marius leontiuc frauda :)))))))))))

    00
  13. hihihi …

    art 23.2 personalul cultelor poate fi sanctionat disciplinar pt incalcarea principiilor doctrinare sau morale.

    deci nea staretzu poate rupe cu bata pe orice calugar vrea p..barba lui, ca pacate sunt usor de gasit.

    00
  14. solutie : rockul este o religie.

    e definit riguros conceptul de religie in textul legii si nu vad eu?

    pe lg asta. e stupida treaba pt ca texte religioase valide insulta alte religii si atunci ce mama dracu mai faci?

    00
  15. ahaaa… tre sa aprobe ministerul ce e cult si ce nu dar tot cred ca exista metode de a le dovedi ca’s cretini.

    00
  16. Salut la toata lumea, cu toate ca nu prea am placerea de ai ii saluta pe unii dupa ce am citit parerile lor…in fine nu ii judec pe cei pe care nu ii stiu…vreau doar sa spun ca urasc incultii mult de tot…pentru unii dintre voi…inainte sa vorbiti cititi si voi despre lumea asta …invatati si voi ceva, numai vorbiti din auzite de la unu si de la altu si apropo daca are cineva de comentat ceva in legatura cu religia crestina ortodoxa poate sa ma contacteze pe mail pentru ca nu sufar acei ilegali care se cred ei cine nu sant, ma refer la ignorantii si ingratii care spun lucruri urate despre religia asta, puteti sa ma injurati cat vreti pentru ca cei care ma veti injura si nu veti crede ca mine santeti niste nimikuri

    00
  17. ador satanismul!!

    00
  18. bai incultilor…astia care traiti cu sentimentul de turma…religia voastra e de cacat…in general religia e un cacat…nu va mai luati de rockeri de aiurea….va supara adevarul tzaranilor cand va zice cate unu cat de prosti si fanatici sunteti….mai ales tzatzele alea de la coada sapei…ar muri ca sa pupe poala popii….

    00
  19. 1.Manelistii miros urat.Rockerii miros frumos. 2.Manelistii se dau cu gel in cap.Rockerii isi ingrijesc parul, de-aia il lasa lung. 3.Manelistii sunt nespalati.Rockerii se spala des. 4.Manelistii se scuipa. Rockerii se bat cu apa. 5.Manelistii au tarfe.Rockerii au fete bune,care nu sunt tarfe. 6.Manelistii dau din buric si fund.Rockerii dau din cap si maini. 7.S-au facut campanii anti-manele.Nimeni nu a facut campanii anti-rock. 8.Manelistii poarta ticouri roz,mulate.Rockerii poarta tricouri negre largutze. 9.Manelistii injura.Rockerii inventeaza injraturi pe moment. 10.Manelistii se vor enerva cand or sa citeasca .Rockerii o sa rada……

    00
  20. Habar n-aveti ce va asteapta in lumea vesniciei! Vrand sa vanati pe pamant slava desarta o veti pierde pe cea vesnica. Vai voua fii ai diavolului, caci a lui veti fi si in cealalta lume…. Dar mai aveti o sansa – Intoarcerea catre Hristos. Si eu v-as sfatui s-o faceti cat mai aveti vreme, aici pe pamant, fiindca in iad nu este pocainta.

    00
  21. Oops. Tzi-ai furat-o de un IP ban. Ba nu: de un ban pe clasa de IP. Azi zoso e generos…
    :D

    00
  22. rock-ul este o religie si este cv filozofic,nu pentru cei care nu inteleg.!!!NU toti rockerii sunt satanisti!nici vorba!exista o MARE diferenta!!!

    00
  23. mah da io nu intzeleg d c toata lumea asociaza muzik rock ku satanismul

    00
  24. toty cand ma vedeau imbracata in negru si ca dadeam din cap pe muzik rock ma strigau pe stada satanista si imi faceau cruci pana intro zi cand mam enervat si leam zis ca dak nu termina ma apuc sa le fac vraji…..foarte taree!

    00
  25. api ce draq se tot leaga lumea de rockeri? de park io ma leg de manelele loc stupide?ji nuj cine zicea k lumea se uita la ea k era imbrakta in negru….api ii ceva la ordinea zilei k lumea sa barfeask :-j mi se intampla ji mie, da` nu ma stresez deloc…dekt sa port fuste k sa mi se vada bucile ji nuj ce questii roz..mai bn all black :P cu parere de rau afirm k in ziua de azi nu pre` mai sunt rockeri adevarati:(( is tot felu de pockemoni kre se cred mari ji tari, ce sa faci? teribilismu` varstei…impresii, nevoia de a atrage atentia..ii tris sa vezi k lumea asta se duce pe rapa….fuck with all!

    00
  26. io nu inteleg care e problema de ne mancam atat intre noi:-?? voi credeti in hristos noi credem in cine vrem. nu inteleg care e problema voastra??? daca eu sunt satanist sau ateu sau cum vreti voi sa ziceti care e problema? de ce sariti sa mi dati in cap? n am sarit la voi (inca)….

    00
  27. satanismul =rockul?hmmm… si eu sunt rocker dar nu cred in satana cum nu cred nici in dumnezeu…in plus nu stiu de ce (ma refer la rockeri)va suparati pe toti ignoranti indoctrinati…oscar wilde zicea singurul pacat al omenirii e prostia,ignoranta,intunecimea de minte…si a avut(si ink mai are )dreptate.Pentru cei care vad pe Satana in rockeri:mihail sebastian zicea imbecilitatea indoctrinata e mai periculoasa decat imbecilitatea pura(si are dreptate).vdeti-va de treaba nu incercati sa mai puneti un semn de echivalenta intre rock si satanism…din ce am citi clar suntei inculti…ramneti in mizeria voastra intelectuala si lasati ne pe noi in pace ca vorba lu omu din cavou:inca nam sarit pe voi…

    00
  28. apropo satanic_girl ai dreptate…dureros…dar ai….

    00
  29. NOU
    #29

    PARENTAL ADVISORY!I SAY FUCK A LOT!
    satanic_girl ai dreptate….stiu o gramda de poke mai ales pe la mn la sc care se cred „kewl” dak asc si ei nishte amrate de formatii punk si emo si poarta tricouri cu rhcp(fara insulte la fani si mie imi plac) si nush sa fucka diferenta dintre un blacker si un gohter…pfff….dar las ca le trece si se intorc la manele…copii de cls a 5-a satanisti vezi sa nu….
    Ascult rock, voi ziceti ca rocku il preamareste pe satana??????
    Unde?
    Cand?
    Ati asc in viata vstra rock?
    eu ma inteleg pe mn ca urasc manelele, le aud mereu si stiu cum suna da voi ati asc rock?vreodata?
    Niciodata va zic eu….
    Dar din vorbe va treziti si comm……
    foarte frumos
    fuck the haters!
    Rocku ruleaza!:d
    atat
    :d
    scz
    :d

    00
  30. rockeri=satanisti? de obicei sa recunoastem acest lucru eeste afirmat in mare parte de cei care nu asculta rock,corect?si cik ei ar trebui sau ma rog au un mod de viata dupa care merg,au o credinta pe care intru totul o respecta dar au nesimtirea de a judeca pe cei ce asculta muzica rock.ce cred eu despre voi:prefacuti care de fapt nu au nici o treaba cu realitate si daca ar fi sa incepeti sa va schimbati uitati-va la cei ce asculta rock :neintelesi de nimeni,badjocoriti de toti si au puterea sa mearga mai departe pebtru ca,cred in acel”ceva” ce exista pentru ei,si voi nu veti niciodata intelege.so as a conclusion to all of this…stop worring about those who listen,stop judging people ,’cause you might be wrong…fuck off:D

    00
  31. eu sunt rockarita ascult marilyn manson ascult tokio hotel ascult evanescence si cinema bizarre si mananc pisici noaptea ma si tai cu lama la miazul nopti imi ies aripi si dinti de vampir si m duc sa vanez ce puii mei gata k rockarii sunt satanisti eu sunt rockarita si imi place marilyn manson care canta hard-rock si eu merg la biserica si ascult rock asa ca muie sa luati din partea mea poate satanisti voi sunteti!!!

    00
  32. ..sinker..eu ma fut in toti…crstinii….ok?,,,si se face prea multa….piblicitate din astea…..nsh dc..oricm…..numa bine

    00
  33. \m/ Metal on \m/
    E problema fiecaruia in parte ce asculta si cum se imbraca…eu as face sapun din toti suedejii si manelarii dak ma intrebati…
    ATEISMUL este calea dreapta…nu satanismul si nici crestinismul…Prin ateism devi propriul tau dumnezeu si nu ai nev de o divinitate…

    00
  34. credti in Dumnezeu altfel veti plati voi cu satana voastra sa vedeti ce chinuri va asteapta!!!

    00
  35. Luati aminte la ce a zis Crestinul…..ca el o fi stat la o barfa cu Dumnezeu si i-o fi zis despre ce chinuri va asteapta….concerte rock cu stadioane pline, muzica la maxim, alcool si tutun, weekenduri in Vama si 2 Mai sponsorizate de biserica din banii donati de fraieri (venit neimpozabil de altfel), tzoale black adevarate, motoare, etc, etc…AMIN!

    00
  36. In Iad poti sa: chinui crestinii si cocalarii si sa asculti heavy metal pentru o eternitate..
    In Rai poti sa te falfai pentru o eternitate printre popi si calugari…
    So what is your choice?

    00
  37. Taaaaare!!!! ma uit la vorbele voastre,,,,si ma cam apuca strechea….Voi chiar sunteti satanisti….adica….totusi mai …si ios rockeritza…si nah am fost si blackeritza…dintr-o maaaaare greseala….(nu prea e bine sa cazi in extreme) dar totusi frate…sa nu crezi in Dumnezeu mi se pare un lucru….ciudat….imi cer scuze…dar totusi….
    Imi pare rau ca v-am deranjat..

    Andreea id: veronica_sdj

    00
  38. Hai ba ce dracu’
    Atata va cacati pe voi daca vedeti un black’er.
    Vai poate imi infige o curce intoarsa in cur:-ss
    da..si eu ascult black.si sunt mandra de asta.
    atata criticati rock’erii si metal’istii…in special cocalarii analfabeti.
    Ia’mai duceti’va la dracu de inapti ;;).
    vedeti’va de treaba voastra.
    Burn in hell. :x 8-x

    00
  39. Frate…dupa cum spune si nik-ul…sunt un metalist (si sunt al draq de mandru de asta),sunt in stare sa ridic ”coarnele satanei” si sa dau din cap pe acordurile celor ce au facul legenda…sau ale celor ce vor face…pot sa bat cocalarii cu banda mea din placere (ceea ce si fac…pe post de sport…ca sa ma mentin),si pot sa critic religia lui peste cat vreau…ceea ce este si necesar,vad mai nou…dar in acelashi timp il iubesc pe creatorul nostru Dumnezeu…nu-mi place ca nu intotdeauna pot sa-l ”inteleg”…dar de aici pana la satanism…e mult…nici macar nu prea-mi plac tipii aia…prea ne dau reputatie naspa…desii uneori ne-o facem cu mana nostra,da ei sunt cei care ne creeaza cele mai multe probleme (fara suparare,nu-s un alt odios de indoctrinat religios,e ceva ce am observat,si e pacat,pt. ca voi ,satanistilor sunte-ti cei care-si apara cel mai mult religia in sensul ca…o faceti cu pasiune si constinta,caci am reusit sa patrund putin in ”tenebrele” filosofiei ce este muzika rock/metal si chiar daca nu sunt de-acor cu religia asta in special din cauza reputatie pe care evident accidental ne-o creati la toti,din cauza ca lumea judeca prea mult cu toate ca e UN FUTUT DE PACAT,SCARBELOR va respect pe voi satanisti nu pe scarbe pt. taria cu care tineti la principile voastre,jur…)dar ca sa revin ,pot sa fiu cel mai mare BAD-ASS (CEEA CE-MI FACE PLACEREEEEEEEEEEEE)si sa-l iubesc pe Dumnezeu…ceea ce am si marturisit mai sus fara nicio problema…ca sa fii rocker/metallist inseamna sa urmezi o ”cale” diferita dar n-ati observat ca rockerii/metallistii mai nou au devenit ceva mai ”iubitori” de Dumnezeu tocmai ca sa scape de etichetarea de satanisti…in orice caz…pot sa ascult cele mai ”satanice” trupe de thrash/hard rock care ”critica,desfaimeaza si rup legaturile dintre Dumnezeu si creatie”(curios asta ne fac ei noua) si sa-l iubesc pe Tata-l cu pasiune sincera….asa ca draga ”Crestinul”…nu ne mai insulta insinuand c-am fii satanisti,ca probabil suntem mai iubitori de Dumnezeu decat papa si decat tine…am renuntat la religie ca sa nu ma mai simt inlantuit de nimeni,si contrat a ceea ce crezi nu l-am gasit pe Satan ci pe Dumnezeu care ma astepta dornic sa-mi ofere viata vesnica,si crede-ma pe cuvant cand iti spun (sau nu ma crede…nu-mi pasa…eu stiu ca am dreptate…am ”experimentat”)nu te mint si nu exagerez…asa ca ridicati ”coarnele satanei ”,roackeri si metallisti si lasati ”SPIRITUL METALULUI” sa va posede in timp ce dati din cap pe ritmurile care va aduc atat de multa fericire…si pentru cretini numai…”SPIRITUL METALULUI” nu e vreun zeu satanic si spurcat la care ne inchinam…e doar acel fior pe carel simtim ca oricine asculta muzica (poate chiar crestina) e bucuria pe care o simtim cand ne exprimam ca oameni sau ca artisti,clar? RESPECT PENTRU IUBITORII CELUI MAI TARE GEN CE A FOST INVENTAT VREODATA !!!!!!!!!!!!!

    00
  40. NOU
    #40

    Ăi,Ăi,Ăi Chizda mînitii.
    Ai biem o bere.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.