românii daltonişti

Dimineaţă, troleu, vreme frumoasă, coafura rezistă.
Un nene, 40 ani, genul muncitor, în spatele unei doamne în vârsta. Troleul opreşte, bătrânica dă să coboare, dar nu apăsase pe butonul verde să se deschidă uşa. Se agită 1 secundă, apăs eu pe buton. Nenea s-a uitat la mine şi a vazut cum am deschis uşa. Staţia următoare, nenea dă să coboare, aceeaşi chestie, uşa nu se deschide, apas eu iar pe buton.
Chiar aşa de prost să fii să uiţi în 5 minute o chestie banală? Să fii mai prost ca maimuţa, care imită ce vede la om?

Autobuz. 2 staţii mai încolo. Un nene bine îmbrăcat apasă disperat pe butonul roşu să se deschidă uşa. I-am atras atenţia că butonul ăla e pentru urgenţe, cel verde deschide uşa în staţie. S-a uitat la mine nervos, a bombănit ceva şi a coborât.
E oare aşa greu să faci diferenţa între roşu şi verde?

Şi vrem să intrăm în Europa?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

  1. cele mai amuzante sunt intamplarile din tramvai si autobuz :)

    00
  2. Pai nu e clar ? Omu nu vroia sa-tzi ia placerea de a apasa butoanele prin troleu. Si puteai si tu sa-i deschizi mai repede sa nu se agite. :D (Ia sa-i vezi pe aia care de 5 ani nu mai coboara din masinile personale si nimeresc odata in troleu ce incep sa urle cu „usa la mijloc !!!” :D )

    00
  3. eu as merge mai departe si as spune chiar prosti ;)

    00
  4. NOU
    #4

    daca asa fac daltonistii, stai sa-i vezi pe aia cu miopie cum dau cu capul in geam si le explica celorlalti calatori ce rezistenta opune aerul la inaintare :lol:

    00
  5. sa ii vezi pe aia din metrou! :D

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.